reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
kumpela wpadła na kawke( i neta bo jej komp padł ;-)) ze swoją 1,5 roczną Emilką...to Ci dopiero mały urwis:-D hahah wyniosła chyba poł pokoju dzieci hahah ale jazda jakbym moją Kajuśkę widziała sprzed paru lat!!ten sam typ:-D

as moje szkraby oki!mamy mały szał w tym roku ze zdrowiem dzieci -kumulacja nastąpiła w czerwcu a teraz stabilizuje sie wszystko!Kaja chorowała od niemal 3 lat na lambliozę:no: teraz wydaje sie ze juz za nami ale sama nie wiem...znów od ponad tygodnia nie śpimy po nocach a to był jeden z objawów. Filip ma zdiagnozowany Przewlekły zespół tików ruchowych,ma zmienione leki i zaczynamy bój z 4 klasą...wszystko na raz ale dajemy rade!

kobitki współczuje chorób sezonowych kurcze az strach pomyśleć o tych antybiotykach cholernych!

hejaaa

Wekend,,uwielbiam piatki:)
MOj dzisiaj zjezdza..musze cos upichcic i kopiec kreta zrobic:0
Syn na wycieczce...po 14 wraca i jedziemy wywolac zdjecia na miasto i na zakupy...

lena gratki ilosci postow:0

as o matko..dobrze ze juz leppiej z mała:0

atfk narazie koncze golf syna..i zaczynam komin sobie dziergac:)))

as i maszz jednak nie przeszlo,,bidulka mala...

amaliee zdrowka dla malego,,no wspolczuje

A ja zbieram sie zaraz,.wiec milego popoludnia,,bo pewnie ze 2h mnie nie ebdzie..
A potem mam na 18 do kosciola w zwiazku z komunia.....:cool:juz mam nerwa na sama mysl o tym spotkaniu/..grr

Fancia tobie tez milego.

Ja wrocilam z miasta,wywolalam zdjecia mata w 3 min z wakacji i moge z synem zrobic do szkoly plakat z wakacji.
Na 18 do kosciola.
Maka zjedlismy.

Hej dziewczyny,dawno się nie odzywałam.Od 5 lat siedzę w domu z synkiem,mąż pracuje za granicą ale dość często jest w domu.Synek chodzi do przedszkola ale często choruje i dlatego tak długo nie pracowałam.Ostatnio zaczęłam wysyłać Cv i miałam cichą nadzieje,że w końcu uda Mi się pójść do pracy,do ludzi bo tego Mi Bardzo brakuje w Moim życiu.Czuję ,że cofam się w rozwoju,takie siedzenie Mnie ...przytłacza.Mąż ostatnio zaczął wspominać o 2 dziecku...i tydzień temu zrobiłam test,wyszedł pozytywnie.Pierwsza Moja reakcja to radość,śmiech ale już po kilku godzinach przyszedł strach,przerażenie.Znowu będe sama z dziećmi w domu,nie pójdę do pracy.Dziś cały dzień przepłakałam,boję się,że psychicznie nie dam rady ,że się załamię,że to odbiję sie na dzieciach.Mam 30 lat i boję się,że za 2 lata bez doświadczenia,kto Mnie przyjmie do pracy,że zostanę mamusią i kurą domową

jestem i ja:)
Beniaczek dlatego ja tak bardzo nie chce drugiego bo moje marzenia legną w gruzach!A byc moze juz w poniedziałek spełni sie moje marzenie;)

reklama
Jestem..po kosciele,,ufff.,masakra..po nocach wracac..a ile spotkan,,powalilo ich..wogole angielski pokrywa mi sie ze spotkaniami:(( grrrrrr..i juz mam mega nerwa...a sa obowiazkowe....

bieniaczek no gratuluje--ja cie chyba nie znam,,wiec milo mi:)

lena &&&&&&&&&&&&& za te twoje marzenie..
a
maliee pojdziesz an studia,,idz spelniaj marzenia..

ja nie narzekam..a wrecz moglabym odpoczac..echhh..

Do góry