reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej.
Padam na pysk...
W nocy jeszcze kupa była .Potem temp ponad 39 *
dziś rano już 2 kupy i temp w granicach 38 ,ale widać po małej ,że coś jej jest...
:-:)-(

reklama
Lena jak będziesz coś wiedzieć to daj znać;-)
Anula zdroweczka dla Bartusia;-)
As dobrze że to tylko zęby
mały w przedszkolu ale łobuz znowu się zrobił Panie w przedszkolu mówia że jest w miarę grzeczny nie maja z nim problemu a w domu?szatan dosłownie:sorry:

atfk ja się bałam że on tam w przedszkolu będzie cyrki odstawiał a jest wręcz przeciwnie :-Dale bardzo podłapuje zachowania innych dzieci i niekoniecznie te fajne:sorry:eh trzeba to przeżyć:tak:

atfk ja się bałam że on tam w przedszkolu będzie cyrki odstawiał a jest wręcz przeciwnie :-Dale bardzo podłapuje zachowania innych dzieci i niekoniecznie te fajne:sorry:eh trzeba to przeżyć:tak:
wiesz bo przedszkole i szkoła to uczy - bawi ale i wychowuje :-D:-D:-D
każdy z nas to przechodził ;-)
dobrze ,że mały się tak szybko zaaklimatyzował

atfk a jak twoje małe,duże szkraby?
Ja dostałam wczoraj wezwanie do szkoły :szok::sorry::sorry::sorry:

AS u Gai zabkowanie i temp dochodziła do 40*
Fanta a wiesz, że powiedział mi to psycholog;)Taka cicha, spokojna a tu masz:)

Aguska no ja tez czekam jak Gaja pójdzie doprzedszkola...zreszta nie musi iść do przedszkola ma kontakt z dziecmi i je tez nasladuje:)

Pranie i zmywanie wstawione, ziemniaki na obiad do kopytek też, mały mi poodkurzał :-p, kurze trzeba jeszcze oblecieć i wsio :-).
Atfk, mówisz? :-D:-D ja z tych leniwych ;-) .
As, współczuję, zdrówka dla Karolinki, oby szybko jej przeszło. Zresztą doświadczoną mamą jesteś, to sobie poradzisz, czyż nie? :-);-):tak:
Aguska, tak jak Atfk napisała, gdzieś się Bartek wyszaleć musi ;-).
Co do przedszkola jak i szkoły As, to już nie te czasy, że wychowuje ;-).
Lena, :-D:-D no masz ale trafiłam :rofl2:;-).

reklama
Pranie i zmywanie wstawione, ziemniaki na obiad do kopytek też, mały mi poodkurzał :-p, kurze trzeba jeszcze oblecieć i wsio :-).
Atfk, mówisz? :-D:-D ja z tych leniwych ;-) .
As, współczuję, zdrówka dla Karolinki, oby szybko jej przeszło. Zresztą doświadczoną mamą jesteś, to sobie poradzisz, czyż nie? :-);-):tak:
Aguska, tak jak Atfk napisała, gdzieś się Bartek wyszaleć musi ;-).
Co do przedszkola jak i szkoły As, to już nie te czasy, że wychowuje ;-).
Lena, :-D:-D no masz ale trafiłam :rofl2:;-).

Działa Ci już gg??

Do góry