reklama
aguska2017
Fanka BB :)
Lena jak będziesz coś wiedzieć to daj znać;-)
Anula zdroweczka dla Bartusia;-)
As dobrze że to tylko zęby
mały w przedszkolu ale łobuz znowu się zrobił Panie w przedszkolu mówia że jest w miarę grzeczny nie maja z nim problemu a w domu?szatan dosłownie
Anula zdroweczka dla Bartusia;-)
As dobrze że to tylko zęby
mały w przedszkolu ale łobuz znowu się zrobił Panie w przedszkolu mówia że jest w miarę grzeczny nie maja z nim problemu a w domu?szatan dosłownie
aguska2017
Fanka BB :)
atfk ja się bałam że on tam w przedszkolu będzie cyrki odstawiał a jest wręcz przeciwnie ale bardzo podłapuje zachowania innych dzieci i niekoniecznie te fajneeh trzeba to przeżyć
wiesz bo przedszkole i szkoła to uczy - bawi ale i wychowujeatfk ja się bałam że on tam w przedszkolu będzie cyrki odstawiał a jest wręcz przeciwnie ale bardzo podłapuje zachowania innych dzieci i niekoniecznie te fajneeh trzeba to przeżyć
każdy z nas to przechodził ;-)
dobrze ,że mały się tak szybko zaaklimatyzował
atfk a jak twoje małe,duże szkraby?
Ja dostałam wczoraj wezwanie do szkoły
Lenuszka
Mamusia Gajusi
AS u Gai zabkowanie i temp dochodziła do 40*
Fanta a wiesz, że powiedział mi to psychologTaka cicha, spokojna a tu masz
Aguska no ja tez czekam jak Gaja pójdzie doprzedszkola...zreszta nie musi iść do przedszkola ma kontakt z dziecmi i je tez nasladuje
Fanta a wiesz, że powiedział mi to psychologTaka cicha, spokojna a tu masz
Aguska no ja tez czekam jak Gaja pójdzie doprzedszkola...zreszta nie musi iść do przedszkola ma kontakt z dziecmi i je tez nasladuje
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Pranie i zmywanie wstawione, ziemniaki na obiad do kopytek też, mały mi poodkurzał , kurze trzeba jeszcze oblecieć i wsio :-).
Atfk, mówisz? ja z tych leniwych ;-) .
As, współczuję, zdrówka dla Karolinki, oby szybko jej przeszło. Zresztą doświadczoną mamą jesteś, to sobie poradzisz, czyż nie? :-);-)
Aguska, tak jak Atfk napisała, gdzieś się Bartek wyszaleć musi ;-).
Co do przedszkola jak i szkoły As, to już nie te czasy, że wychowuje ;-).
Lena, no masz ale trafiłam ;-).
As, współczuję, zdrówka dla Karolinki, oby szybko jej przeszło. Zresztą doświadczoną mamą jesteś, to sobie poradzisz, czyż nie? :-);-)
reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Pranie i zmywanie wstawione, ziemniaki na obiad do kopytek też, mały mi poodkurzał , kurze trzeba jeszcze oblecieć i wsio :-).
Działa Ci już gg??
Podziel się: