reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej!
Dzisiaj spotkania dla mam nie ma, wiec na zakupy ino mykam. teraz lece przejrzec ciuchy i zastanowic sie co spakowac w gory, zimno bedzie itd.
Jutro UP, eh te UP, pozniej pakowanie.
To tyle o mnie!
Lenka - super, i powodzenia dalej!
krolcia - pamietam i glosuje!

Milego dzionka!

reklama
krolcia 38;-)
ja zaraz ogarniam i mykam na zakupy dziś mintaja robię na obiad:-)
pięknie na dworzu i ciepło aż nie chce się siedzieć w domu trzeba korzystać bo też słyszałam że długo to już nie potrwa

no ja dziś mielone robię:rofl2:
na najbliższe 3 dni mam zajęcie na popołudnie..obiecałam pomoc znajomej ,która ma firme sprzątająca i wypadł jej jeden pracownik i jest w kropce:sorry:!szkoda mi trochę bo 3 popołudnia będę zasuwać i zobaczę szkraby jak juz beda w łóżkach:eek: ale cóz trzeba sobie pomagać!
zamelduje sie jutro z rana!
miłego dzionka życzę!!korzystajcie z pogody:-D

reklama
Do góry