reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
aguska moze tylko chwilowe,,oby nic sie nie urodzilo z tego stanu,zdrowkaa

amaliee no popatrz magia przedszkola...

A ja szukam wzorow jakis ludowych,mam konkurs w pracy,,grrr

mały ma już 37,6 i śpi zasnąl 30 minut temu,jak będzie miał już ponad 38 to mu czopka dam:tak:wydaje mi się że to właśnie takie chwilowe bo ciągle ma katar organizm osłabiony to i gorączka się pojawia aby zwalczyć infekcje.jak coś to zostawie go jutro w domu.
M już jedzie do domu więc obiadzik szykuje

mały ma już 37,6 i śpi zasnąl 30 minut temu,jak będzie miał już ponad 38 to mu czopka dam:tak:wydaje mi się że to właśnie takie chwilowe bo ciągle ma katar organizm osłabiony to i gorączka się pojawia aby zwalczyć infekcje.jak coś to zostawie go jutro w domu.
M już jedzie do domu więc obiadzik szykuje
Zdrówka...a sio gorączka!!!

aguska no tak,,niech walczy organizm..

ja bylam zmlodym po kasztany, żołedzie i te czerwone kulki i biale-nie wiem co to..ale nie jarzebina:).hee

Małemu rośnie ma już ponad 38 ale czopka nie dał sobie zaaplikować więc Ł poleciał do apteki po syropek bo już się nam skończył.
Miłego wieczorku ja już uciekam
do jutra no chyba że jeszcze na chwile wpadne;-)

reklama
Do góry