reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Lena to powodzenia teraz tylko &&&&&&&&& pozostaje;-)
Ja zaraz będę oglądać prawo Agaty i lulu lece bo o 6 trzeba wstać
Justa załatwiłaś wszystko?
Fanta gdzie się chowasz??
Krolcia rano daj linka to zagłosuje;-)
Koralikowa zdróweczka witaminki weź aspiryne i będzie dobrze;-)

Witam się :tak:

Renatka a Wy kiedy wracacie z tej W-wy, a o co poszło w tym Auchanie ?

Baba jedna nie chciala mi faktury na fundacje wypisac bo pinu nie znalam. a faktura kilka dni temu bla brana w tym auchanie to mieli w systemie.No ale ona sprawdzic nie mogla bo nie, ja powinnam nip na pamiec znac. noz mialam ochote ją za kudly wytargac. i dziś znowu bylam w auchanie.. godzine mi faktury wypisywala, poł godziny stania w kolejce. juz mam dosc.

do tego babsko przede mną wyklucalo sie o flaki. chciala zwrocić i nie docieralo do niej, ze jest przeciez informacja ze spozywki nie przyjmują. jak z gluchym klutnia byla. a mi sie zygac chcialo od tych flaków tak smrod buchał..

Wracamy w piątek. doczekac sie nie moge. dziś w lazienkach bylam z F i dziewczynami z Hostelu :)
pawie są cudne.. i wiewory :)

Dobry
Zasnełam po 24, obudziłam sie po 5...Ech..Ale jakos te dwa tygodnie przetrwam ;-)
Pogoda i dzis piękna więc park obowiązkowy.
Ale Anioła szyłam i wieczorem i rano, więc czas spożytkowanyy ;-)

heja porannie :)

Aguska no zalatwione.. ale tyle czasu?? myslalam ze zejde tam wczoraj..;/

niewyspalam sie ;/ juz zyje powrotem do domu. Dzwonilam juz rano do Oskara. powiedzial ze jak bede jechac do niego to mam zadzwonić. to on z tata wyjedzie po mnie :) jeszcze tylko dwa dni, dwa krociutkie dni :)

dziś mam spotkanie z kolezanką z innego forum, wiec czas zleci. a jutro ? niewiem. tez trza gdzies jecac, zeby mi sie nie dluzyło :D aaaaaaaaaaaaaaaaaa i w piątek po zajeciach smigamy do domu :D

Witam z kawką;-)

O głosik prosimy.
https://apps.facebook.com/konkursuczyibawi/?id=594

Renata Ty to już wizją powrotu żyjesz na całego:-D! He he Nie dziwię się, tęskno Ci pewnie do młodego.

Papierologia...maskra! Ja mam wrażenie, ze wszystko lepiej i sprawniej szło zanim nie SKOPUTERYZOWALI wszystkiego! Dwa razy więcej roboty. Bo pisania i tak nie ubyło.

Lena zagłosowane. A Ty kiedy będziesz wiedzieć o wynikach rekrutacji?

reklama
Aga załatwiłam. Jeszcze tylko ma pocztą przyjść zaświadczenie z ZUSu o odprowadzanych składkach na ubezpieczenie ( bo oni to od dochodu odejmują) . Decyzję również dostane pocztą , za ok. miesiąc. :tak:
Renatka super spędzony dzień. :tak:
Karolcia codziennie oddawać głosik?
Oddane 4 . ;-)
Lena fajna nuta, jedna z moich ulubionych. :tak:

U nas mgła. Ale chyba to dobrze, bo pogoda się zmieni i będzie ciepło.:tak:
Amelka zaczęła kasłać. Odrywa jej się sporo. Gorączki nie ma , więc smaruję ją tylko na noc. Ale dziś budziła się non stop w nocy i w rezultacie wylądowała w naszym łóżku. Nie wyspałam się w ogóle.
U starszaków wszystko ok.:tak: Oprócz sklerozy.;-)

Ostatnia edycja:
Do góry