reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Czesc wam

Ja juz syna oddelegowalam do szkoly.
Zaraz ja tez jade,dzisiaj jade na wycieczke.

Slonko od rana juz swieci.

Aguska biore witaminki.
Renia no to nerwy mialas,ale zaraz do domku,luzik.

Zmykam.
Milego dnia kochane.

u nas tez dzisiaj zapowiada sie ładny dzionek!ale ogladam ddtvn i mówia ze od jutra juz chłodno i mokro:eek:!
wczoraj bylismy z Filipem u lekarza na kontroli i po drodze zahaczyliśmy o pare sklepów z racji wyprawy do dużego miasta:-D i kupiliśmy Kai takie czadowe botki na jesień:-D:-):-D no i przy okazji młody tez :-) wypatrzył trampki z futrem i świecącymi bokami-takie skeytowskie a on takim stylem sie kieruje jak na razie i do tego w promocyjnej cenie i radocha dzieci... bezcenne:rofl2:

Witam z kawką;-)

O głosik prosimy.
https://apps.facebook.com/konkursuczyibawi/?id=594

Renata Ty to już wizją powrotu żyjesz na całego:-D! He he Nie dziwię się, tęskno Ci pewnie do młodego.

Papierologia...maskra! Ja mam wrażenie, ze wszystko lepiej i sprawniej szło zanim nie SKOPUTERYZOWALI wszystkiego! Dwa razy więcej roboty. Bo pisania i tak nie ubyło.

Lena zagłosowane. A Ty kiedy będziesz wiedzieć o wynikach rekrutacji?

W piątek na stronie internetowej, chyba ze szybciej ogłoszą to zadzwonią podziękować:)Ale nie do mnie:)Muszę to przejść)

ZAGŁOSOWANE:)

ja też zaglosowałam!!!
Renata T no to na prawde trudno tak bez swoich szkrabów wytrzymać!!!
ja pierwszy raz w tym roku na ferie zimowe zostałam sama w domu a mężuś pojechał z nimi na tydzień do mojej siostry...myślałam ze padnę :-) to UZALEŻNIENIE!!hihihi ale jak sie to uzależnienie kocha!!!
lena najgorsze to czekanie!!

ja też zaglosowałam!!!
Renata T no to na prawde trudno tak bez swoich szkrabów wytrzymać!!!
ja pierwszy raz w tym roku na ferie zimowe zostałam sama w domu a mężuś pojechał z nimi na tydzień do mojej siostry...myślałam ze padnę :-) to UZALEŻNIENIE!!hihihi ale jak sie to uzależnienie kocha!!!
lena najgorsze to czekanie!!

Nic nie mow wrrrrrrrrr:(
Dziewczyny jak wyłaczyc muzyke jak ktos dzwoni do mnie i słyszy??Mam w plusie

reklama
u nas wyłącza sie wszystkie takie dodatki za pomocą strony internetowej,logujesz sie na swoim koncie i tam zarządzasz swoimi aplikacjami

Do góry