reklama
Koralikowa
Fanka BB :)
Czesc wam
Ja juz syna oddelegowalam do szkoly.
Zaraz ja tez jade,dzisiaj jade na wycieczke.
Slonko od rana juz swieci.
Aguska biore witaminki.
Renia no to nerwy mialas,ale zaraz do domku,luzik.
Zmykam.
Milego dnia kochane.
Ja juz syna oddelegowalam do szkoly.
Zaraz ja tez jade,dzisiaj jade na wycieczke.
Slonko od rana juz swieci.
Aguska biore witaminki.
Renia no to nerwy mialas,ale zaraz do domku,luzik.
Zmykam.
Milego dnia kochane.
krolcia
U nas też ładnie dzisiaj. A wczoraj jak ciepło było! Szok!
Justa codziennie raz można głosować. Dziękujemy
Justa codziennie raz można głosować. Dziękujemy
u nas tez dzisiaj zapowiada sie ładny dzionek!ale ogladam ddtvn i mówia ze od jutra juz chłodno i mokro!
wczoraj bylismy z Filipem u lekarza na kontroli i po drodze zahaczyliśmy o pare sklepów z racji wyprawy do dużego miasta i kupiliśmy Kai takie czadowe botki na jesień:-) no i przy okazji młody tez :-) wypatrzył trampki z futrem i świecącymi bokami-takie skeytowskie a on takim stylem sie kieruje jak na razie i do tego w promocyjnej cenie i radocha dzieci... bezcenne
wczoraj bylismy z Filipem u lekarza na kontroli i po drodze zahaczyliśmy o pare sklepów z racji wyprawy do dużego miasta i kupiliśmy Kai takie czadowe botki na jesień:-) no i przy okazji młody tez :-) wypatrzył trampki z futrem i świecącymi bokami-takie skeytowskie a on takim stylem sie kieruje jak na razie i do tego w promocyjnej cenie i radocha dzieci... bezcenne
Witam z kawką;-)
O głosik prosimy.
https://apps.facebook.com/konkursuczyibawi/?id=594
Renata Ty to już wizją powrotu żyjesz na całego! He he Nie dziwię się, tęskno Ci pewnie do młodego.
.
zagłosowane. jutro sie przypomnij
strasznie tesknie. ja uzalezniona jestem od swoich dzieci. sama sie sobie dziwie ze weekend przetrwalam.
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Witam z kawką;-)
O głosik prosimy.
https://apps.facebook.com/konkursuczyibawi/?id=594
Renata Ty to już wizją powrotu żyjesz na całego! He he Nie dziwię się, tęskno Ci pewnie do młodego.
Papierologia...maskra! Ja mam wrażenie, ze wszystko lepiej i sprawniej szło zanim nie SKOPUTERYZOWALI wszystkiego! Dwa razy więcej roboty. Bo pisania i tak nie ubyło.
Lena zagłosowane. A Ty kiedy będziesz wiedzieć o wynikach rekrutacji?
W piątek na stronie internetowej, chyba ze szybciej ogłoszą to zadzwonią podziękowaćAle nie do mnieMuszę to przejść)
ZAGŁOSOWANE
ja też zaglosowałam!!!
Renata T no to na prawde trudno tak bez swoich szkrabów wytrzymać!!!
ja pierwszy raz w tym roku na ferie zimowe zostałam sama w domu a mężuś pojechał z nimi na tydzień do mojej siostry...myślałam ze padnę :-) to UZALEŻNIENIE!!hihihi ale jak sie to uzależnienie kocha!!!
lena najgorsze to czekanie!!
ja pierwszy raz w tym roku na ferie zimowe zostałam sama w domu a mężuś pojechał z nimi na tydzień do mojej siostry...myślałam ze padnę :-) to UZALEŻNIENIE!!hihihi ale jak sie to uzależnienie kocha!!!
Lenuszka
Mamusia Gajusi
ja też zaglosowałam!!!
Nic nie mow wrrrrrrrrr
Dziewczyny jak wyłaczyc muzyke jak ktos dzwoni do mnie i słyszy??Mam w plusie
krolcia
Lena chyba trzeba do biura obsługi zadzwonić.
reklama
Podziel się: