reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
I ja wpadam chyba przed wyjściem po Bartulka trzepnę sobie kawusie:-D
U nas dziś jest super ciepło i słonecznie:-)
Z Ł mamy dziś rocznice ślubu więc na kolacje zrobię spaghetti :tak: i może jakiegoś taniego winiacza kupię:-D:-D:-D

Aga tak patrzę na suwaczek Bartka i datę waszej rocznicy ślubu... I na swój suwaczek Kacpra i naszą rocznicę ślubu ( 7 października -12 rocznica) i naszła mnie myśl, że będąc prawie w tym samym miesiącu ciąży wychodziłyśmy za mąż. :-D

Jeszcze raz kochana Wszystkiego najlepszego!

Witam się!
Tak na chwilkę wpadłam zobaczyć co tam u Was słychać :-)
Ktoś chętny na kawę?
Ino ja bym się skusiła ;-).
Aguska, jeszcze raz wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu :tak:.
Nie wiem co której odpisać, bo tak pobieżnie czytałam :sorry:.
Lena, trzymam kciukasy za wyniki :-)

reklama
hejjj znowu
Juz po pracy, po wycieczce,,baaardzo udana,,pogoda jest cudna,,w krotkim rekawku chodzimy:)))

atfk super ze zakupkki udane:))

lena ja trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& mocnooo...

aguska naj naj w rocznice i wiesz co dzisiaj hee wieczorkiem rodzenstwo!!! ;-)

fancia nie wpadaj,,tylko na dluzej przyłaź:)))

renia jak tam dzionek,,za niedlugo piatek:))

Ja kawusie mam..z nosa dalej mi leci...ale spoko...

Do góry