reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wpadam na chwiłkę :-D:-D:-D. Dudek śpi zupka się już ugotowała, zaraz za kopytka się biorę, bo mi ziemniaki z wczoraj zostały takie mam żarłoki w domu :-p:-D. Zdjęcia na fb wrzuciłam z wypadu, pościel zmieniłam, wywietrzyłam piernaty, pranie już porobiłam nawet powiesiłam :tak:, tylko jak zawsze ze zmywarki nie ma komu wypakować :-p no i znów prasowanie ale liczę na, to że T w weekend jak na zajęciach będę poprasuje ;-):-).
Koralikowa, dziękować :-). Gdzie leciałam, aaaa chatę ogarnąć :-D.
Różyczk@, zgapiaczu ja tyż mam kopystki :-D:-p.
Asienka, zdrówka dla M i Ksawcia :tak:. Ja jestem na gripexie w tabletkach od wczoraj i jak go łyknę to kilka godzin jestem w stanie funkcjonować, tylko to przeklęte gardło :dry:.
Lecę dalej, bo za godzinę chłop w domu będzie.
Miłego weekendu!!
Postaram się zameldować w między czasie jak znajdę chwilkę ;-)

reklama
heja dziś :)

a ja z tych nie palących. w swoim zyciu zapalilam moze 1,5 papierosa. :) jak zjawisko jestem wsrod znajomych. kazdy kopci a ja nie :D Mąz twierdzi ze rzuca i faktycznie jak cienko jest przed wyplatą to nie pali hahahaha. teraz czasami popala. dla relaksu z tego co mowi.. ;/ chyba i ja zaczne coś robić dla relkaksu..a co!!!

zaraz mykamy do auchana moze, a moze nie.. no ale trzeba tylek wywietrzyc puki ladna pogoda. rano slonecznie choc kostuszylo niemiłosiernie ;/ teraz sie rozpogodzilo.

jutro do Zoo jade z Filutem. niech zobaczy zwierzyne puki ma okazje :)

wrocilam,,kupilam,,korki zze ja pikole....

fancia ja nie mam fb i nie zobacze:-(...bede plakac:crazy:

amaliee z tescioami?? o matko..a teraz gdzie mieszkacie??
wiezsz wszystko jest dobrze poki sie razem nie zamieszka,,,ja ani z jednymi ani z drugimi rodzicami bym nie zamieszkala...

fancia czuje ze sie z prasownaiem przeliczysz hehee

Renia i co wymyslilas cos dla relaksu?? oo zoo super sprawa...

amaliee a jkai konkurs robilas??

Ja robie tosty,i wiecie co z chleba ciemnego tzn razowego,,nie wiem co to wyjdzie...ale moze bedzie zjadliwe...

Jestem,,w koncu weekendzikkkkkkkkk......moze odpoczne...

Bodzia no anty biotyki,,za duzo to xle,,ale czasem tylko one pomagaja..

krolcia jejciu,,dobrze ze nic nie odpaliłaś...:szok:

lena na kawe czy obiad do tesciow??

fancia a ty gdzie jedziesz,,po starego??

amaliee ja tez pale/...

fancia no szacun babolku...
a tekt jak kocha to sie odwlai jest w deche:-p

krolcia ale maz ci nie powiedzial przy ktorym dziecku rzuci,moze chce miec 5:)

aguska naciesz sie mama,,a brahcol wyjechal??

amaliee no zmiany szykujesz mowisz:))

as cudnaaa ta twoja karolcia...a sukieneczka,,twoja zapewne alez ty zdolna...fiu fiu

atfk ognisko,wow,,zimnica to sie ogrzejecie..

mirelko produkcja na skale swiatowa tu idzie hahaa

A ja po 14 jade z mama kupic ojemu dziecko prezent na urodziny,,w nieziele wyprawiam..
Śniadane, obiad kolacje zostaj na weekend:)

AS sukienka piękna:)A Karolcia jeszcze piękniejsza;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam,
Nie nadrobie dzisiejszego dnia bo maly chory, w nocy mial temperature 39,1. Poszlam z nim do lekarza i okazalo sie ze jakis wirus zaleje i maly zlapal, ma ostre zapalenie gardla. A ja taka przestraszona bylam bo nie wiedzialam co robic maly jeszcze nigdy mi nie chorowal

Bylam z F i dziewczynami z ktorymi tu mieszkam w Auchanie. haaa.. trafiłysmy :) jeszcze tydzien i po Wawie bede smigac autobusami jak stala mieszkanka tego miasta :) myslalam ze bedzie gorzej :)

F nadal mi nawija o tym stadionie ;/ chyba jutro po zoo pojade na stadion..albo w niedziele po zamku. bo mi spokoju nie da syn.

Anula wspołczuje.

anula zdrowka....

renia to fjanie i smigaj na ten stadion jak syn prosi:)

amaliee a gdzie nad morzem?? nom zycze wam abyscie byli razem w trojke,,bo razem to jednak razem,,a nie osobno....juz niedlugo....supoerrr

reklama
Lena takie modne w jakich Ci wygodnie :-p
Ale chyba nadal balerinki i botki za kostke, w których wygladam koszmarnie bo mi noge skracają.

Do góry