reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Amalie ale w koncu niedlugo razem zamieszkacie,a kiedy?
Lena botki jak bodzia pisze.ale ja tam za moda nie ide,kupuje to co mi sie podoba i w czym mi wygodnie.

Ale zimko brr,leze pod kolderka juz sobie.

reklama
Amalie juz nie ma takich stereotypow,ze mieszkanie razem po slubie. A nie mow mi ze sex tez po?
A ja w adidasach pomykam aktualnie.
Ale mam na szpilce oraz bociaki tyz.

Justa kawa o tej porze???????????????????????????????
No pozaszywałam otwory w literkach..( na 4 imiona)Musiałam zrobic cos lajtowego, jutro pokończyć i do aniołów pora zasiąć....o torbach nie wspomniawszy..i ramki...i potwory...i kominy bym chciała..Ludzie czemu doba ma tylko 24 h??? I kolczyki musze zrobić...Cholibka..A juz nie umiem po nocach pracować...Jak znikne znaczy, że się zaszyłam ;-)
3 festyn a ja nic nie uszyte i sie obijam...

heja :)

Amelie a ile twoj synek ma lat??
a co do mieszkania z tesciami czy rodzicami. ja nie wyobrazam sobie ponownego zamieszkania z moimi.a z tesciami juz wogole. inne podejscie do zycia mamy, ja zbyt nerwowa jestem zeby z kims kuchnie dzielic i pedantka ze mnie straszna w swoim domu. gdyby mi tak tesc prosto z chlewa wparował w Moim domu do kuchni.. no zabilabym.

F zaczyna szalec. chyba za duzo ma atrakcji tu i zmiana pogody. a na mim sie to tak odbija.. i na mnie tez.. ;/ no ale jeszcze 6 dni i do domu. wytrzymam..wytrzymam :)

Asiulka wszystekiego najlepszego :) Szczescia zdrowia pomaranczy niech ci małzon nago tanczy :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie.
Kurcze jak chcę na forum posiedzieć to w domu nic nie zrobione .
Jak znów chcę coś w domu zrobić to na BB czasu nie mam...:baffled::baffled:
Jak Wy to ogarniacie??

Ja ledwie na majówki zdążę zajrzeć i ze wszystkim do tyłu jestem,a Wy tu piszecie i piszecie i piszecie :baffled::-D:-D:-D
Takie tasiemce lecą ,że przez miesiąc nie nadrobię .:szok::szok::szok::-D:-D:-D
Pozdrawiam ,więc Was serdecznie i przyznaję ,że nic nie czytałam.:no::sorry2::sorry2:

Moja dama dziś w nocy budziła się kilka razy i miałam w sumie nockę zarwaną ,ale nie ma tego złego...
Jak nie spałam to przynajmniej czapkę jej zrobiłam .:-D:-D
Jak się model obudzi to założę na łepetynkę i fotkę zrobię.:tak::-):-)

Do góry