reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej!
As - cudna iskierka!

My siedzimy w domku, bo maly nieco chory!
Malz jest smarcze, wiec u nas chorowicie!

Zaraz włosy musze suszyć i układać, bo popoludniu lecimy do lekarza.

ja akurat lubie jak takie szczegóły jak włączniki,gniazdka sa mało widoczne wiec jak najbardziej bym je wkomponowała w kolor ściany na której akurat sie znajdują żeby sie nie rzucały w oczy!
rolety które w ciągu dnia są podwinięte i widać tylko ich skrawek tez będą sie fajnie kontrastowały z żółtą ścianą !

Witam się

dzień zapowiada cię nawet dość ładnie:tak: ale rano to jest piździawa nie ma co :szok:

ale jesteście szalone produkujecie w zastraszającym tępię:tak:

As śliczna kruszynka :tak:
Amaliee ja bym poszła w białe kolory teraz modne są białe wnętrza, wyłączniki tez białe jak dla mnie fioletu za dużo :tak: mój kolor ścian ulubiony to odcienie szarości, biel:tak:

no i tyle odpisywania mała wybudziła się z drzemki:tak:

Miłego dnia:-)

obiadek mam od wczoraj wiec moge posiedzieć,robie sobie kawkę druga zeby sie rozgrzać bo w domku średnio przyjemna temperatura.
czekam na szkraby-ok 13 bedą.
dzisj chcemy posiedziec z przyjacółmi bo jutro mężus ma imieniny:-D ale w weekend ma służby wiec odpada!
moze sie uda ognicho napalić bo słonko wychodzi.

kurcze musze mojej Kai kupić butki na jesień i nie mam pomysłu wiedziałyście cos fajnego?

Jestem,,w koncu weekendzikkkkkkkkk......moze odpoczne...

Bodzia no anty biotyki,,za duzo to xle,,ale czasem tylko one pomagaja..

krolcia jejciu,,dobrze ze nic nie odpaliłaś...:szok:

lena na kawe czy obiad do tesciow??

fancia a ty gdzie jedziesz,,po starego??

amaliee ja tez pale/...

fancia no szacun babolku...
a tekt jak kocha to sie odwlai jest w deche:-p

krolcia ale maz ci nie powiedzial przy ktorym dziecku rzuci,moze chce miec 5:)

aguska naciesz sie mama,,a brahcol wyjechal??

amaliee no zmiany szykujesz mowisz:))

as cudnaaa ta twoja karolcia...a sukieneczka,,twoja zapewne alez ty zdolna...fiu fiu

atfk ognisko,wow,,zimnica to sie ogrzejecie..

mirelko produkcja na skale swiatowa tu idzie hahaa

A ja po 14 jade z mama kupic ojemu dziecko prezent na urodziny,,w nieziele wyprawiam..

reklama
Do góry