reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no ja też palaczka na raty;-) imprezowo raczej a w domku nie ruszam!
u Was tez tak zimno?
mój T pojechał oglądać samochód bo postanowilismy zmienić!szkraby w szkole a ja...leń

reklama
O, to u nas ja terroryzuje m z fajkami:wściekła/y:. Wyganiam na balkon, robię jazdę jak poczuję smród. Jestem wredna do bólu i będę wredna:evil:!!!!!
Bo jak zaszłam w ciążę z Mateuszem to mi tak dopier..alał i męczył i stresował, że do łez czasem mnie to doprowadzało ze złości! Sam mówił, że on rzuci jak się dziecko urodzi i co:crazy:?! Ja rzuciłam jak zobaczyłam Mateusza. Ot tak z dnia na dzień. Co to dziecko ze mną zrobiło:-D he he he Jest już drugi maluch na świecie a on cały czas jara. :wściekła/y:

My nigdy przy dzieciach nie palilismy w domu
nawet jak jest moja psiapsióła która duzo pali to wychodzimy na dwór albo do piwnicy;-)

krolcia ale szkoda ze sie nie zaparł i nie przestal
ja siedze z=sobie pod kocem bo zmino w domu:crazy:, moja kocica ogrzewa mnie swoim futrzakiem

Dzień dobry :) ja wczoraj poszłam kończyć górę prasowania. Dziś standardowo 7 rano mały dzień zaczął i właśnie się zaczyna niecierpliwić, że tu piszę, więc pewnie dopiero wieczorem coś poczytam. Mam ochotę na spacer, ale czekam aż trochę temp podskoczy, narazie u mnie na termometrze tylko 13...a w domu 18 :( Że też musiałam się urodzić zmarzluchem... ;)

cześć dziewczynki melduje się że żyjemy:-D
mały w przedszkolu
a ja mam jeszcze mame w domu więc mnie na razie nie będzie na BB ale wracam niebawem ;-) po tęsknijcie za mną trochę:-D:-D
miłego dnia kochane

Jak dla mnie to fiolet jest bardzo eleganckim kolorem i pomysł z kaloryferami i roletami wydaje mi sie trafny.
jeśli ta ściana z oknami będzie żółta to będzie pięknie:-D

reklama
Witam .
Dziewczyny ależ Wy produkujecie .
Nie jestem w stanie nawet na bieżąco tego czytać .
Pozdrawiam wszystkie stare mamy i witam wszystkie nowe.

Wklejam moją damę z soboty tak na weselnie

Do góry