reklama
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
u Was tez tak zimno?
szkraby w szkole a ja...leń
zimno, zimno, w sz-n 8stopni i tak jakoś szaro .
Widzę, że nie tylko ja mam lenia .
My tu gadu, gadu, a tu zaraz 9:30 .
Zajrzę później uciekam.
Miłego przedpołudnia! ;-)
krolcia
Fanka BB :)
O, to u nas ja terroryzuje m z fajkami. Wyganiam na balkon, robię jazdę jak poczuję smród. Jestem wredna do bólu i będę wredna!!!!!
Bo jak zaszłam w ciążę z Mateuszem to mi tak dopier..alał i męczył i stresował, że do łez czasem mnie to doprowadzało ze złości! Sam mówił, że on rzuci jak się dziecko urodzi i co?! Ja rzuciłam jak zobaczyłam Mateusza. Ot tak z dnia na dzień. Co to dziecko ze mną zrobiło he he he Jest już drugi maluch na świecie a on cały czas jara.
Bo jak zaszłam w ciążę z Mateuszem to mi tak dopier..alał i męczył i stresował, że do łez czasem mnie to doprowadzało ze złości! Sam mówił, że on rzuci jak się dziecko urodzi i co?! Ja rzuciłam jak zobaczyłam Mateusza. Ot tak z dnia na dzień. Co to dziecko ze mną zrobiło he he he Jest już drugi maluch na świecie a on cały czas jara.
My nigdy przy dzieciach nie palilismy w domu
nawet jak jest moja psiapsióła która duzo pali to wychodzimy na dwór albo do piwnicy;-)
krolcia ale szkoda ze sie nie zaparł i nie przestal
ja siedze z=sobie pod kocem bo zmino w domu, moja kocica ogrzewa mnie swoim futrzakiem
nawet jak jest moja psiapsióła która duzo pali to wychodzimy na dwór albo do piwnicy;-)
krolcia ale szkoda ze sie nie zaparł i nie przestal
ja siedze z=sobie pod kocem bo zmino w domu, moja kocica ogrzewa mnie swoim futrzakiem
Dzień dobry ja wczoraj poszłam kończyć górę prasowania. Dziś standardowo 7 rano mały dzień zaczął i właśnie się zaczyna niecierpliwić, że tu piszę, więc pewnie dopiero wieczorem coś poczytam. Mam ochotę na spacer, ale czekam aż trochę temp podskoczy, narazie u mnie na termometrze tylko 13...a w domu 18 Że też musiałam się urodzić zmarzluchem...
aguska2017
cześć dziewczynki melduje się że żyjemy
mały w przedszkolu
a ja mam jeszcze mame w domu więc mnie na razie nie będzie na BB ale wracam niebawem ;-) po tęsknijcie za mną trochę
miłego dnia kochane
mały w przedszkolu
a ja mam jeszcze mame w domu więc mnie na razie nie będzie na BB ale wracam niebawem ;-) po tęsknijcie za mną trochę
miłego dnia kochane
krolcia
Ja bym dała grzejniki na fiolet bo nisko ale okna takim ciemnym kolorem bym już chyba nie puściła.
reklama
Podziel się: