Koralikowa
Fanka BB :)
Dobry
Ja zaraz do pracki.
Uwielbiam piatek wekend.
Milego dnia
Ale kosta z rana,br.
Ja zaraz do pracki.
Uwielbiam piatek wekend.
Milego dnia
Ale kosta z rana,br.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem juz z leniem za pan brat...
Podziwiam w kwestii rzucenia palenia - mi za chiny nie wychodzi. Niby duzo nie pale, bo paczka fajek to mi na 2 tyg starcza niekiedy a w domu to już w ogóle nie ruszam, ale obecałam mojemu, ze po zareczynach rzuce...
I jakos mi kiepsko idzie ;(
Bry!
Z kawką siadam ;-). Mam na termometrze 5 stopni . Normalnie jesień . Dziś piątek, więc obiad muszę naszykować, na weekend. Jakąś zupę zrobię, żeby T swoich łapek do niej nie dołożył i nie zepsuł . Ciekawość mnie do jutra zeżre . Wstać muszę o 6 żeby się wyszykować i o 7 wyjść, żeby na 8 dojechać.
Żeście wczoraj jeszcze naprodukowały postów .
Justa, zdrówka dla taty.
Lena, że Ci się chciało po nocach kurze ścierać .
Anula, nie brałam tabletki regularnie, a jak zmieniłam lekarza, to się dziwił co za konował mi je przepisał, bo one są wypisywane zazwyczaj babką po 30 r.ż . W totka powinnam zagrać, choć ja mam takie kulawe szczęście ;-).
Krolcia, dobrze, że ten gaz wyczułaś i nic się wielkiego nie stało .
Bodzia, &&&&&&&&&&&&& za wizytę. Może do lekarza się z młodym wybierz i on co nie co doradzi z antybiotykiem?
Koralikowa, spokojnej pracy :-)
Ameliee, spróbuj dożylnie ;-)
A Aguska, gdzie?
Aelrede, też wcięło widzę
Lenia mam masakrycznego...
i wiesz co jest najlepsze poszłam o 1 spac a o 7 wstałamJuz siedze w pełnym make-up gotowa do wyjazdu
NO rzuce rzuce... A sie nie odwali bo to takie uczepliwe, raz sie przykleiło i nie puscilo...
dzień dobry!zasiadam z kawką;-)