reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

justa:-D:-D:-D zboczuchu ty:-D:-D:-D
Bartuś ok nie płaczę w ogóle i dziś był w miare grzeczny więc myślę że szalał:-D
Różyczka zdróweczka;-)
A no Fanta dziś wraca ale pisała że odezwie sie chyba dopiero w czwartek bo jej małżonek ma jutro urodziny więc czasu mieć nie będzie.
Moi goście już w trasie będą na 20:-) mały się niestety nie doczeka ale trudno

reklama
Ja zboczona? :unsure::huh::rolleyes::rolleyes2::ninja2::rofl: No co ty , Aga :-p:-D . To Koralikowej marchewka a raczej palec środkowy z Bóg wie czym się kojarzy. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Amalie chyba tylko niewielka cząstka z nas , z tego wątku ,nad morze w tym roku nie wyjechała. :-D
Aga ale za to jaką niespodziankę Bartuś będzie miał rano. :tak:
Bodzia co żeś taka z krzyża zdjęta? Ja se kawę trzepłam , choć rzadko pijam , bo mnie zbytnio pobudza. :tak: :-D Odwala mi "po". :-D

Justa dobra dobra to ty zaczęłaś:-D:-D:-D;-);-);-)
Amalie ale musiało być romantycznie:tak:

Mój Bartek przed chwileczka usnął przytulił się do mnie i oczka same mu poleciały czyli babcie dziś zobaczy:tak::-D

Lena a nooo taaaaa. :szok: No piszę , że dziś czegoś mi brakuje.:-p Chyba 5 klepki. :dry: Teraz se przypomniałam, że chwaliłaś się przecież fotkami. :-D
Mada faka, skleroza mnie dopada. :zawstydzona/y:
Koralikowa ano kwarantanne mam. :-p:-D Mówią, że dobry koń to i po błocie... Rano pewnie jakbyśmy się obudzili, to pierwsza myśl - ktoś kogoś zabił. :-p
Mąż ma wielkie paluchy i nie tylko. :-D Marchewki są raczej rozmiarów mojego środkowego. Ale to zabrzmiało. :baffled::-D
:-D
:szok::-D
:-p...

aguska to udanego goszczenia,plotkowania.....heee..to maly nie steskniony za babcia:) hee

amaliee ja nad morzem mieszkam i wole jezioro...

justa miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:-pa w życiu;-)..heee..no wiesz chlop wyjechal hmm:-p

Justa @ przylazła i do tego wyjatkowowo wredna bo matka furiatka dziś ze mnie :-p A chłopaki ostro popalić dają..Fifi dzis na spacerze mi pokazał bunt dwulatka iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...normalnie mam nadzieje, że grzecznie po dobranocce padną bo wyjde z siebie i stane obok ;-) Tworzysz coś nowego??? Bo może mnie zmobilizujesz :-p

100 lat, 100 lat , 100 lat, 100 lat niechaj żyje nam!
Niech żyje nam , niech żyje nam!
W zdrowiu, szczęściu ,pomyślności...
Niechaj żyje nam!
A ktooooooo?

RenatkaT

:-):-):-)​

reklama
Do góry