reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witajcie, od razu przepraszam że mnie nie ma, ale co wpadam żeby coś napisać to co chwilę coś wypada :confused2: dzisiaj przyjadą szafę zamontować więc latam od poniedziałku żeby ten przedpokój skończyć :baffled: chociaż i tak nie skończyłam bo miałam jakiś wzorek zrobić na ścianach ale coś mi weny zabrakło no i czasu by mi na to zabrakło do dzisiaj żeby się z tym uporać :sorry: może z czasem mnie najdzie :tak: pogoda okropna się zrobiła, pada wieje i ciemno jesień przyszła a zima jeszcze szybciej przyjdzie :tak: Kuba od dzisiaj w domu do końca tygodnia bo coś zaczynał fisiować w przedszkolu to niech posiedzi z mamą w domu :tak: jeszcze zanim M przyjedzie chce się starych mebli pozbyć i nowe żeby mi przywieźli ale nie mam co ze starymi zrobić :sorry: która chce meble za darmola? tylko trzeba sobie po nie przyjechać ;-) idę do kuchni bo bałagan że szkoda gadać :sorry:

Bry:)
Ja sie juz obrobiłam:-) zupka gotowa, potem tylko kurczaka wstawic do piekarnika.
U mnie słonce swieci:-D 18 stopni mam i lekki wiaterek, wiec niedługo mykniemy z Olkiem na spacer mały. Olo rozrabia od rana:baffled: katar odpuscił ale jaki kaszel teraz ma!!!!!!:-(

justa "sroda minie tydzien zginie" takie powiedzenie mi Piotr co rano powtarza:tak:

Wspołczuje Wam pogody kochane! Ja na razie ciesze sie słoneczkiem;-)

atfk jasne:) witaj! Napisz cos o sobie;-)

ja od dwóch tyg jestem na bezrobociu...hmmm miałam umowę na zastępstwo i sie skończyła wiec teraz czekam na rozwój sytuacji!wiec mam więcej wolnego czasu z rana;-)
moje szkraby w szkole a ja krzątam sie po domu!
zarobiłam właśnie ciasto na rogaliki:-D
wiec robotę sobie jak widac wyszukuję w domku zeby sie nie nudzić;-)

Melduję się.

Atfk-witaj.

U nas ładna pogoda ,i słoneczna,zobaczymy jak długo.
U nas na razie wszyscy zdrowi,
mnie w zeszłym tygodniu rozłożyło,
ale już doszłam do siebie,
i na szczęście chłopaki nie załapali.
Podaję im już Bioaron C,jak tylko poszli do szkoły.
Całą jesień,i zimę też go brali,i obeszło się bez większych chorób,
tylko Maciek raz miał jakąś drobną infekcję.

Dziewczyny ,jestem w szoku,bo nasz Emil
stwierdził w weekend,że on nie chce mieć wolnego,
tylko chce cały czas do szkoły chodzić.
165394.gif

Pięknie odrabia przyniesione szlaczki,i koloruje obrazki.
W szkole jest grzeczny,i super sobie radzi.
A tak się bałam tej jego zerówki:)
393845.gif

Ja mam drugą zmianę,m.pierwszą.
Przyjdę z pracy,nie chce mi się spać,
a rano ciężko się zwlec z łóżka.

Niebawem zmykam zaprowadzić mojego ucznia do szkoły,
zrobię drobne zakupy,i do pracy.
Miłego dnia laski.

hej ASIU:-)!!!
fajnie że Emilek taki szkolą zafascynowany;-)!oby jak najdłużej:-D
moje tez nie mają problemów i sa dobrze nastawione poki co...gdyby jeszcze nie musieli tak wczesnie wstawac to juz w ogóle by było czadowo!
Filip wczoraj przyniósł pierwszą 5 z matmy...oceny to dla niego nowe zjawisko wiec tym bardziej dumny:happy:

jesien tuz tuz wiec i przeziębienia sie zaczyna...sama sie męczę od wczoraj i czuje sie kiepsko:crazy:
biore sie zaraz za te rogaliki bo obiecałam szkrabom!potem jak wrócą mamy zamiar robic cuda z origami bo wczoraj kupiłyśmy z Kajulką książkę na ten temat;-)
pogoda u nas dziwna..raz słonko raz deszcz i zimno do tego:sorry:,w domu zimno ehh

reklama
Do góry