reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam
Maluch śpi więc zaglądam
Renia-100lat!
Lena gratuluję! No to &&&& za przejście kolejnego etapu!

Nam też zostało jeszcze parę rzeczy do zakupy na sezon jesienno-zimowy. Myślę, że w tym miesiącu uda sie wszystko kupić, no z wyjątkiem kozaków he he:tak::-D

Witam.
mała marudna była ,ale do zniesienia.
Od 2 do prawie 4 mieliśmy koncert z powodu głodu i małych możliwości nakarmienia dziecia.:sorry2:
Przed 4 się poddała i już z niemocy chyba załapała cyca.
Pojadła trochę i padła.
Obudziłyśmy się przed 8.
Karolka jest bardzo dzielna ,widać ,że ta buźka ją boli.:-(
Strasznie się wkurza ,bo nic do buźki nie może włożyć ,a tak to bez przerwy zabawki jadła...
Cierpi strasznie moja bidulka.
A do tego robi mi się suchy zębodół i będzie trzeba leczyć to dziąsło...
Ech do dupy takie życie :baffled::baffled::baffled:

As obyście obie szybko wydobrzały!!!
Junior siedzi mi w nogach i układa tory :-p
Ech chciałabym im kupić nowe na urodziny albo święta, te z ikea bo ich sfatygowane a je kochają...

Oj tam, oj tam, przecież nie zawsze łatwo wyłapać odrazu wszystkie info o nowo poznanej osobie ;)
A ja wychodze z założenia, że co "było a nie jest, nie pisze sie w rejestr"
:) więc do przeszłości mało kiedy wracam :)

Dobranoc kobietki :)
d
okładnieee

Ja juz po pracy..po 11 bylam w domku...

lenaa zapisałam do ulubionych bloga:).....a te grzybki no jacie...mniammmmmmmmm

as biduleczka....

Bodzia jak tam gruz wywalony??

renia sto lat kochana:)))))))))))))))))
disney2goqw1.gif

justa wspolczuje @..ale pewnie zaraz koniec...

mirelko jak zakupy??

aguska ja podejrzewam ze te twoje krasnale przychodza tez do mnie podrzucac:shocked2:

reklama
Do góry