reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kurcze, strasznie szybko sie ciemno robi...buu. Takie samo odczucie mam jak Lena, ze zaraz śnie normalnie spadnie.

Dzieciaki już w piżamach, ale spać jakoś nie chcą.:dry: Mogliby bo w lodówce czeka na mnie zimniutki desperados a jak tak dalej pójdzie z ich zasypianiem:dry:, to się to moje piweczko nie doczeka...bo sama wcześniej padnę.

reklama
heja :)

Dzieki dziewuchy za zyczenia :)

As jeeeej. dobrze ze nic gorszego sie nie stalo.

bylam dziś na Starym miescie z F :) pięknie mi tam. a F zachwycony stadionem w oddali :) i golębiami :D hahahaha. Jutro dzieci z naszej fundacji mają spotkanie z jakąś Myszką Norką w Złotych Tarasach.

na Łykend mam zaplanowany wyjazd do Zoo i na Zamek.

Oskar non stop mi mowi ze teskni, ze juz mam wracac, ze on placze za mną. aj..;/

Witam

Od rana buro, szaro i lejeeee!:-(

Nie lubię takiej pogody, choć z drugiej strony przyda sie deszcz na pewno po tych suszach.

W tej sytuacji to dziś cały dzień w domku nas czeka. Bo to nie wygląda, żeby miało się poprawić.:no:

Gorąca kawka mi pachnie...mmmmmmmmmm

Nie lubię środy. :confused2:
Niech już będzie czwartek!
U mnie piękne słoneczko, ciepełko. Ale skoro u was brzydko, to i do mnie pewnie na południe doleci deszcz, ziąb. :confused2:
Brrr...

Lena wylądowałaś? Pytałaś o to jak zablokować powiadomienia przychodzące z FB na pocztę. Zablokowałaś? :confused: Mam ten sam problem i mnie bardzo irytuje.:crazy: Kiedy bym nie otworzyła pocztę to tam ok. `150 wiadomości ( powiadomień) z FB.:wściekła/y:
Jak to cholerstwo zablokować ? :eek:

reklama
Wiecie co...nie wiem jak wpisy na ogólnym fb ale mnie też irytowało, że skrzynka zapchana wiadomościami, że w grupie sprzedającej ciuchy 50 osób wystawiło zdjęcia:crazy: i to sobie wyłączyłam. Wchodzisz w grupę i pod zdjęciami użytkowników po prawej stronie są "powiadomienia" i to wyłączyłam. Teraz przychodzą już na pocztę tylko informacje dotyczące wyłącznie mojej osoby, moich zdjęć itp.

Do góry