reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My po wizycie u pediatry.
Olo dał sie zbadac:-D grzecznie siedział ale potem zaczął robic przemeblowanie w zabawkach w gabinecie....
Do konca tyg siedzimy w domu:-( garsc lekow wykupiona i 60zł poszło... Jakies zapalenie gardła ma młody i przeziebiony jest ale ze katar ma brzydki to dostał jakies krople do nosa...
Na chorego nie wyglada Szaleje mi tu.... tzn teraz spi ale rano szalał i go wziełam na dwor bo pogoda ładna ciepełko a on goraczki nie ma to nie bedziemy w domu gnic.

Biore sie za prasowanie, potem naczynka pozmywac, obiadek z wczoraj.... a popołudniu na zakupy musze bo w lodowce tylko swiatło mam:sorry2:

aguska to Bartus juz ci długo w przedszkolu posiedzi:tak: ja na razie Olka prowadzam na 5 h (i płace całe 50zł/mc czesnego... hehe) ale w pazdzierniku bedzie musiał dłuzej zostawac... przynajmniej do 15.

justa wykopałas juz warzywka swoje? Nam cos w nocy zjadło pól marchewki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I dzis wszystko mama wykopała.

Ostatnia edycja:
reklama
Różyczko jeszcze nie. :no:
U mnie znowu kret wpadł w cukinię i też ponadgryzał, wyjadł środek. :tak:Ale to już nie cierpię z tego powodu, bo nazbierałam w tym roku cukinii i kabaczków, że ho ho. :tak: Straszny nieurodzaj mam w tym roku marchewki i pietruszki. :dry: Maleńkie jak palec środkowy. :dry:
Lena powodzenia.
Koralikowa ja tam lubię w papierkach siedzieć. :tak:;-) Wyślij mi pocztą, dokończę za ciebie.
Aga jak Bartek? Chętnie zostaje w przedszkolu po tej przerwie chorobowej?
Fanta dziś chyba wraca, nie? :confused:
Lena a wy mieliście jechać nad morze do znajomej , jedziecie?
Karolcia hop hop, ogarnęłaś już pranie, sprzątanie po wypoczynku? :-D
Wiki witaj. Jak w szkole ? Codziennie pomykasz?

Moje duże dzieci niedawno wróciły ze szkoły. Jedzą obiad a zaraz potem zabieramy się za odrabianie lekcji. :tak:
Jakaś taka niedorobiona dziś wstałam. :oo2:

Justa niedorobiona,,echh maz sie nie spisał???
Spoko jasne wysyłam.napisz 8 dokum na ok 16 stron pleaseeeeeee...

Ja tez lubie ale bez przesady,,trzeci tydzien i ja dalejw nich siedze...bleee
Justa ale palec srodkowy meza czy twoj??:-p

Różyczko jeszcze nie. :no:
U mnie znowu kret wpadł w cukinię i też ponadgryzał, wyjadł środek. :tak:Ale to już nie cierpię z tego powodu, bo nazbierałam w tym roku cukinii i kabaczków, że ho ho. :tak: Straszny nieurodzaj mam w tym roku marchewki i pietruszki. :dry: Maleńkie jak palec środkowy. :dry:
Lena powodzenia.
Koralikowa ja tam lubię w papierkach siedzieć. :tak:;-) Wyślij mi pocztą, dokończę za ciebie.
Aga jak Bartek? Chętnie zostaje w przedszkolu po tej przerwie chorobowej?
Fanta dziś chyba wraca, nie? :confused:
Lena a wy mieliście jechać nad morze do znajomej , jedziecie?
Karolcia hop hop, ogarnęłaś już pranie, sprzątanie po wypoczynku? :-D
Wiki witaj. Jak w szkole ? Codziennie pomykasz?

Moje duże dzieci niedawno wróciły ze szkoły. Jedzą obiad a zaraz potem zabieramy się za odrabianie lekcji. :tak:
Jakaś taka niedorobiona dziś wstałam. :oo2:

hihihihih nie mogę Justa masz ignora właczonego na moje posty???Przeciez bylismy w sierpniu:):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Lena a nooo taaaaa. :szok: No piszę , że dziś czegoś mi brakuje.:-p Chyba 5 klepki. :dry: Teraz se przypomniałam, że chwaliłaś się przecież fotkami. :-D
Mada faka, skleroza mnie dopada. :zawstydzona/y:
Koralikowa ano kwarantanne mam. :-p:-D Mówią, że dobry koń to i po błocie... Rano pewnie jakbyśmy się obudzili, to pierwsza myśl - ktoś kogoś zabił. :-p
Mąż ma wielkie paluchy i nie tylko. :-D Marchewki są raczej rozmiarów mojego środkowego. Ale to zabrzmiało. :baffled::-D

reklama
Lena a nooo taaaaa. :szok: No piszę , że dziś czegoś mi brakuje.:-p Chyba 5 klepki. :dry: Teraz se przypomniałam, że chwaliłaś się przecież fotkami. :-D
Mada faka, skleroza mnie dopada. :zawstydzona/y:
Koralikowa ano kwarantanne mam. :-p:-D Mówią, że dobry koń to i po błocie... Rano pewnie jakbyśmy się obudzili, to pierwsza myśl - ktoś kogoś zabił. :-p
Mąż ma wielkie paluchy i nie tylko. :-D Marchewki są raczej rozmiarów mojego środkowego. Ale to zabrzmiało. :baffled::-D

hihih zakrętas z Ciebie dzisiaj:)

Do góry