reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Oj tam, oj tam, przecież nie zawsze łatwo wyłapać odrazu wszystkie info o nowo poznanej osobie ;)
A ja wychodze z założenia, że co "było a nie jest, nie pisze sie w rejestr"
:) więc do przeszłości mało kiedy wracam :)

Mały mi dzisiaj szalał widząc robaczka przy Twoim suwaczku :D za nic w świecie nie mógł zrozumieć, że go nie złapie :D słodziak mój kochany :)

Dobranoc kobietki :)

hehe :):)

Dziewczyny mam sekundę to piszę ,bo wreszcie Karolcia zasneła.
Miałyśmy wypadek w domu.:sorry2::sorry2:
Spłakała się bidulka dziś za wszystkie czasy.:-:)-:)-(
Na godzinę 14 poszłam do dentysty .
Okazało się ,że trzeba wyrwać ,więc go wyrwałam.
Dostałam silne znieczulenie ,bo to 8 była.
Po wyrwaniu nie chciała lecieć krew ,więc dr. mi rozwalił dziśło by skrzep się utworzył.
Dostałam krwotoku z tego dziąsła ..
Ale wszystko szybko zostało opanowane.
Wróciłam do domu tuż po 15 i od razu chciałam przewinać malutką.
Stanełam do przewijaka ,przewinełam ,przebrałam ,wzięłam na ręce i poczułam jak mi się gorąco zrobiło.
Ostatkiem sił doszłam do łóżka ,ale już nie usiadłam tylko upadłam na nie i w tej samej chwili upuściłam małą.
Karolcia spadła z mojej wysokości z rąk na łóżko ,ale na łóżku leżała interaktywna książeczka taka plastikowa i ona w tę książeczkę buźką uderzyła.
Ocknełam się słysząc jej przerażający wrzask,a potem strasznie dużo krwi dookoła..
Lekarz powiedział ,że miałyśmy dużo szcześcia.
W klinice praktycznie przyjęli nas natychmiast.
Wstrząśnienia mózgu nie stwierdzili ,ale strasznie duże zalęknienie.
Małazanosiła się od płaczu do 21 z minutami..:-:)-:)-:)-(
Darła się tak jakby ją ktoś ze skóry obdzierał...
Cały czas lecimy na lekach przeciwbólowych i ma je dostawać przez 3 doby.
Z jedzeniem mamy problem ,bo mała słabo cyca ciągnie przez te rozwalone usteczka...
Ech narobiło się :angry::angry::angry::angry:

Dobra dość tego narzekania.

Spadam spać ,bo nie wiadomo jaka nocka będzie :sorry2::sorry2:

Dobry
Znowu padłam wcześnie i wcześnie wstałam.
Junior już spi, Lolo szaleje ;-)
Zaraz trzeba go ubrać i mlodziez budzić.
U nas poranki tez chłodnawe ale bez przesady ;-) Potem sie juz przyjemnie robi. Musze Lolkowi kupic cieńką czapke na teraz bo się o te jego uszy boje. junior ma ale może tez dostanie ;-)
No i Lolo w tym roku zimową powinien dostać bo ma jedna już ho ho ho. 5 lat :-p Nie wiem czy Fifi w niej pochodzi czy nie...Ale on w sumie zimowe czapki ma..
Kurde noooo. 3 pażdziernika festyn a ja stoje z szyciem w miejscu. Przez to pilnowanie Młodej jestem od tyłu ze wszystkim!!!
Koralikowa dam dam ale potem. Dzis wolne :-p Jezeli odgruzowanie domu można nazwać wolnym...

Witam:)
Mykamy dzis do lekarza na 10.30 bo Olo dalej katarzy i kaszle mokro:baffled:
Nocka mineła super- bez pobudki a ostatnio było ich sporo...
Pogoda za oknem zapowiada sie super! Moze pranko Olka wstawie- matko ile on teraz brudzi! A to popusci a to sie obleje, do przedszkola codziennie nowy zestaw a po południu juz inny:dry: szok!

As mam nadzieje ze malutka szybko do siebie dojdzie.

Rożyczko z tymi ubraniami to ja mam tak, tyle, że razy 3. :sorry2:

Nie do życia jestem od niedzieli. Straszne katorgi przechodzę podczas tej @. :dry:
Napaliłam sobie w piecyku i tak siedzę i grzeję dupsko.

AS jakies fatum masakra, dobrze ze to tylko tyle!szczęście w nieszczęściu!

Renatka

Wszystkiego czego pragniesz,
czego szukasz oraz o czym marzysz.
Wielu pięknych chwil, dni, miesięcy i lat.
Bukietu kwiatów co dzień, miłego słowa życzy Lenka:-)

Ostatnia edycja:
Witam się :-)

u nas też dzień zapowiada się całkiem całkiem ładnie :tak:
ja dziś w planach wypad na zakupy spożywcze ale to popołudniu już na samą myśl mi się nie chce :no:

As biedna malutka, oby szybciutko doszła do siebie a ty jak się czujesz
Bodzinka miłego sprzątania
Justa biedna oby @ szybko sobie poszła i dobre samopoczucie wróciła, ty już w piecu palisz? my jeszcze nie :nerd:
różyczka zdrówka dla małego życzę
Renia 100lat:)

Miłego dnia

reklama
Do góry