reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Asieńka tobie również miłego wieczorku !;-):-)
mirelka ale musiało cię przewietrzyć, ładnie mówiąc. :-p:-D Oby cię nic nie dopadło. :no:
Aga czyli Barti już w pełni zaklimatyzowany. :-D
Lena fajne fotki. Gaja miała pewnie kupę radości w takiej wielkiej piaskownicy. :-D

Dziewczyny macie wieści co jest na szkoleniu dla strażników miejskich??

Lena :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D . Nie doszły do mnie żadne przecieki. :no::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Różyczko i znowu nerwówka przed badaniami? Współczuję. Ja też czekam na wypłatę , jak na zbawienie. :dry:
Beata smacznego! ;-)
Karolcia mnie zawsze ciary przechodzą jak widzę lub przejeżdżamy obok jakiegoś wypadku. :no:
Tygrysek witaj.
Renatka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy !

A dziś nie widziałam ani Bodzi , ani Koralikowej...

A my nareszcie w domu!!! Ale jestem happy! Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej, pośród swoich rzeczy. :tak:
Przyjechaliśmy tylko dlatego, że Ł. ma dziś trening a nie wziął ze sobą stroju. Coś wspominał, że jutro znowu jedziemy i zostaniemy do piątku. No chyba ocipiał. :dry:

reklama
Hej
Witam się i znikam..ostatnio się nie najlepiej czuje psychicznie...do tego ta trójka mnie wykańcza..a powrót do domu to jakas makabra...jakbym miała tam jakąś złą energie...

Bodzia trzymaj się;-) może trójka to już za dużo?no i nie myśl tyle tylko kochaj życie takie jakie jest;-)jeszcze troche i na pewno jakiegoś fajnego chłopa spotkasz:tak:każdy ma gorsze dni okresy ważne żeby je przetrwać;-)

Justa oj tak w domu najlepiej:tak:A Bartek póki co nie płacze już tylko ponoć troche marudzi ale przedszkolanki mówia mu że zadzwonia do mnie i ja nie długo przyjde to sie uspokaja:-)

Ale mi się nie chciało wstać!!!!w ogóle ostatnio wyspać się nie moge!!!a w czoraj o 19 zasnęłam!Ł zajął się małym i się obudziłam o 20,30:szok:małego ogarnełam uspałam i ja o 22 dalej w kimę poszłam.jejciu nie wiem co mi jest czy to zmiana ciśnienia pogody bo chłodno się zrobiło czy co:eek:
A tak w ogóle to ja mam teraz 8 stopni:dry:fakt słońce świeci więc pewnie później będzie ciepło

Witam z kawką.

Oj i mnie trudno z wyra sie zwalić. Też 8 stopni tylko brrrrrr. Chyba zapadamy powoli w sen zimowy!

Taka pogoda, ze masakra...a my w piątek nad morze jedziemy. Oby było ładnie. Bo 14 dni siedzenia w domku to mi się nie uśmiecha:no:. Mam nadzieję, choć trochę się opalić mimo wszystko:-(

hej dziewczynki a ja nadal u teściów nie chce mi sie wracac do domu, dobrze mi tutaj:)
Piję kawkę i zajadam bułeczkę z makiem;)U nas fajnie o ciepło chyba się przejde na grzyby;)

Witam się cieplutko:-)

cieplutko się zrobiło to cisza na BB ale to fajnie korzystajmy z pięknej pogody :tak::happy2::-)

Bodzinka już nie długo i znowu będziecie w 3-kę rok szkolny już nie długo to nie będziesz już pilnować córki koleżanki tak?
lena miłego dnia u teściów i owocnego grzybobrania
krolcia ale Wam fajnie że sobie jedziecie nad morze jodu się nawdychacie,pogoda dopisze
aguska jakie mięsko na obiad dziś robisz, ja dziś na obiad mam karczek w sosie własnym, surówka z białej kapusty i ziemniaczki,

ja już dziś ciut lepiej trochę tylko z nosa leci a tak samopoczucie ok. nałykałam się wczoraj tabletek, wysmarowałam amolem i wirus zabity hehehe:tak:

Miłego dnia

Mirelka łopatki ładnej kupiłam to gulasz zrobie:-):tak:
Lena coś słyszałam że grzybków nie ma:sorry:

U nas też ciepło się zrobiło:tak: ale głowa potwornie mnie boli!właśnie zrobiłam sobie kawke mam nadzieje że pomoże no i zjadłam pół czekolady i druga połowa mnie woła:-D

reklama
Do góry