reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mój za border w traktorki dałby sobie palec uciac!:-DMy mamy w Puchatki!
Czekam na efekt końcowy!:-)
koralikowa - mniamusne ciasto!:tak:
Justa - a u nas i na wybrzeżu pełno grzybków!:tak:

reklama
ciesz sie ze wams makowalo:-Dwirtualnie:00

justa grzyby...no wiesz moglas jednego znalexc..wiesz gdzie:-D:zawstydzona/y::-p.....

krolcia nono czekamy na efekt koncowyyy,,musisz nam sie pochwalic...

Filippo i płaszczka :-p
426641_3474703119020_398769780_n.jpg

aguska super ze macie mleczko:))

Bodzia fifi jaki blondi:)) sliczna fota....

Ja ide aaa..dobranocc

Z moim gadalam i go na weekend nie bedzi eteraz,,wkurzyl mnie i tyle....ja mam ur,,a go nie bedzie i zapewne zapomni:(((((((((

heja dziewuchy :)

niemam na nic sily. @ sie zbliza, ja zre jak dzika, pochlaniam wszystko co nie ucieknie przede mna, do tego kijowo sie czuje. a musze wioche swoją ogarnąc. i dom by sie przydało.

Aguska gratulacje wygranej mleczka :)

kawe konsumuje i zaraz musze isc po jakies bulki.. zeby dziecki me nakarmić na wsi :) bo dziś znowu jade.. dalej walczyc z trwą. juz mam dosc.. wybetonuje chyba polowe podworka.

Się witam.

Wstałam z potwornym bólem głowy,mam taką nieporadę że szok.
Masakra,żeby mi tylko przeszło bo w pracy chyba zdechnę.
Mój Emil jeszcze spi,Maciek ogląda standardowo jakieś sportowe kanały a m.w robocie.
A ja z kawa i do Was.

A gdzie jeżdzicie na basen? W Starachowicach masz?
My właśnie z takiego karnetu korzystamy. :tak: Jeden mąż ma na siebie, drugi na teścia. I mamy ful wypas pełen pakiet na miesiąc. :-D U nas bilet rodzinny 15 zł ( mama , tata i dziecko), kolejne dziecko to dopłata 3 zł. Amelki jeszcze nam nie liczą , choć bezpłatnie jest do lat 3. :-D I w sumie taki wypad na basen nas kosztuje jedyne 18 zł za free. :-D

Justa,tak u nas w Starachowicach jest nowa pływalnia,fajnie jest są rury,sauna jacuzzi ,dzieciaki mogą poszaleć.

Aga super że udało się wygrać mleczko dla Bartka.

reklama
Witam się :-)

u nas gorący-duszny dzień się zapowiada:szok:czkam na męża i wyruszam na zakupy lista zrobiona będzie prościej:tak:

Aguska gratulacje,
Bodzinka cóż tak bez humorku

Miłego dnia

lecę jeszcze kwiatki szybko podlać puki mała śpi:tak:

kto ma jeszcze FB ma mam tylko w znajomych Bodzinke, Aguska, Renate

Do góry