reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
asienka u mnie na druga:0
aguska a czemu nie dla ciebie pracka??
lenka milego meblowania...
beata zakochalas sie ze przesalasz??

Ja robie kalafior,, a dzieciom zaraz ziemniaki ugotouje burakii...

Przymusowa przerwa w malowaniu:-D he he. Chłop przyszedł do mnie i jak dziecko normalnie "daj mi trochę pomalować":-D. Noooo to ja sobie kawkę w tej sytuacji zrobię.
Myślę, że do wieczora pokoik będzie gotowy. Dwie warstwy górnego koloru położyłam, m kończy pierwszą warstwę dołu. Za dwie godzinki będzie można trzepnać drugą warstwę i zostanie tylko naklejenie paska.

Kurcze technika jednak idzie do przodu. Pamiętam jak kiedyś kiedyś malowałam swój pokój, to 12 godzin co najmniej trzeba było z drugą warstwą czekać a teraz...:happy2:

Łepetyna boli mnie nadal
ciekawe jak przeżyje w robocie,
już dwa razy przez ten ból
580738.gif

A teraz mykam laski do pracy.

Miłego popołudnia życzę.

999356.gif
999356.gif
999356.gif
999356.gif

reklama
asiulka to milego w pracy.
Krolcia to szybko bedzie efekt koncowy.
Aguska korzystaj z chwili wolnego.

A ja na 19 jade do kumpeli na mala babska imre,a mama zostanie z chlopakami.
Ale po 22 musze wrocic juz,ale zawsze to cos,jakies wyjscie do ludu.

Do góry