reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Mały śpi a ja padnięta:baffled:. Jutro mam zamiar pomalować pokój chłopaków w związku z tym trzeba było umyć ściany i pozbyć się niewątpliwej sztuki jaką zmalował starszak na ścianach:dry: no i teletubisie, które sama namalowałam kilka lat temu. Oj było szarpania się z tym, wielkie to bo wielkości niemal dorosłego i kilka warstw kładłam. Naszorowałam się ufff!
Zasłużyłam na drugą kawkę.:tak:

Aguska zdrówka dla młodego.
Fanta a ile czasu będziesz z hotlerem łazić? &&&&&&& żeby wyniki były dobre.

Mirelka widzę, ze też zakręcona jestes.:-D He he ja miałam tak samo z fb na początku ale szybko dojdziesz gdzie i co.:tak:

Dobry!!
Basen odwołany bo ja zmęczona i zle się czuje przy @.
Wiecie czasem już mam dość bycia samej z dwójką..a teraz sama z 3...Wykończona jestem..i do tego wisi mi nad głową szycie..

Aguska oby antybiotyk szybciutko zadziałał, fajna rodzinka z Was
karolcia myślę że szybko to ogarnę też mi się zachciało FB hihi

kto ma jeszcze FB to wyślę moje namiary :tak:

Ja miec FB.
Ale zupa mi się udała pomidorowa MNIAM.
wczoraj z czosnkiem przesmażyłam działkowe pomidorki koktajlowe i dodalam je dziś do zupki...mniammmmm

Bodzia uwielbiam pomidorowa...a ty dasz rade...
ja tez czasem przy tej dwojce co teraz mam,,to wymiekam...

Zrobilam ciacho jest pyszneeeeeeeeeeee..komu komu???? do kawy ciacha????

mirelko ja nie miec..
krolcia milego malowania...

Ja caly czas marze o remoncie mojego pokoju duzego..kiedys to zrobie...:sorry2:

koralikowa - mi dawaj bigos na obiad, a na deser ciasto oczywiscie!
Ja mam na FB konto!
Bodzinka - dasz rade! Mnmmm mowisz pomidorowa, a ja mowie pycha! Uwielbiam!!!
krolcia - udanego malowania!

Niespodziewane wolne :-p
Kolezanka ma wolne, a pan tata chce zabrać dzieci na spacer :-p
tylko Fifi śpi już 2 h.....
Ale wstał k.6, padł po 21 i sie w nocy budził a do tego ich przegnałam na rowerach :-p Lolo swój pchal ale jednak latał... ;-)

reklama
Bodzia a niech zbaiera na spacer na lodyyyy

asienka bigos zniknał,nie zdazylam foty zrobic..
ale ciachoo proszeeeee
Snapshot_20120823.jpgSnapshot_20120823_1.jpgbajeczne mowie wammmmmmmm

Do góry