reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
mirelka - ja ja mam! Dziewczyny wsrod znajomych mam. Ja Joanna co w gazecie kryje sie.
aguska - gratki! zawsze nieco kasy do przodu. Ach... moj mleka pic nie chce. A buuuuu......
aguska - aby bol nieco zelzal i przestać Ci dokuczać!
Dzisiaj buro i ponuro.
Zaraz lece suszyc wlosy!

No w konuc neta naprawilam i z kompa pisze..

asienka u mnie tez buro szaro i ponuro:((..

Renia wspolcuzje zblizajacej @..

Bodzia ja tez dzis zly humor...

asienka wspolczuje bolu glowy..

Witajcie, ja tylko na chwilę znowu mnie głowa boli przez tą pogodę :baffled: na szczęście mam dzisiaj wolne od wszystkiego :tak: po południu jadę do rodziców i nie będę musiała sprzątać itd :-) idę pozmywać gary i wyrzucić zapiekankę bo przesoliłam i nie dobra :tak:

Hej dziewczynki witam się z kawką u Was:)
Wpadłam na chwilkę bo zaczynamy wnosić meble Gajusi:)Wiec znowu pucowanie...tęsknię za pisaniem z Wami;)
Ale mąż już jedzie w weekend to będę z Wami cześciej drinkować;)

reklama
hej wróciłam z małym ze sklepu ale mnie wkurzył bo wybiegł ze sklepu a tam są schodki i ludzie wchodzili i mało co ktoś by w niego uderzył!
Teraz ide zrobić sobie kawusie i chyba trzeba ogarnąć chatkę i nastawić pranko

Do góry