aguska2017
Fanka BB :)
Hej wieczorkiem na dłużej do was wpadne to na spokojnie poczytam co u was
Ja mam dziś dobry dzień:-)
Ja mam dziś dobry dzień:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Justa a ty gdzie znowu?kupiłaś kieckę Julii?a dla Amelki już masz?
Oj u mnie w tym roku urodzaj koktajlówek ( tfu tfu)Ale zupa mi się udała pomidorowa MNIAM.
wczoraj z czosnkiem przesmażyłam działkowe pomidorki koktajlowe i dodalam je dziś do zupki...mniammmmm
Mmmmmmm, smakowicie wygląda. Poproszę. :-)Bodzia a niech zbaiera na spacer na lodyyyy
asienka bigos zniknał,nie zdazylam foty zrobic..
ale ciachoo proszeeeee
Zobacz załącznik 493426Zobacz załącznik 493427bajeczne mowie wammmmmmmm
O kurna, jednak antybiotyk. Zdrówka dla Bartusia. A Tobie przeszło?No i mały dostał antybiotykale jakiś lekki i ma mu przejść
Powiedziała że to częste przy takich pogodach i że latem najgorzej zachorować bo bakterie lubią ciepło.
ja uciekam bo mam dziś trochę spraw
miłego dnia wróce popołudniu
A gdzie jeżdzicie na basen? W Starachowicach masz?
Ja teraz wyrabiam sobie w pracy kartę na basen.
Zapłacę za wyrobienie 15 zł,a potem zakład będzie mi ją doładowywał co miesiąc za ok 70 zł.
Malujesz na jednolity kolorek? Ja też tak kiedyś obmalowałam pokój dzieciom farbami plakatowymi . Weź to później zmyj.Mały śpi a ja padnięta. Jutro mam zamiar pomalować pokój chłopaków w związku z tym trzeba było umyć ściany i pozbyć się niewątpliwej sztuki jaką zmalował starszak na ścianach no i teletubisie, które sama namalowałam kilka lat temu. Oj było szarpania się z tym, wielkie to bo wielkości niemal dorosłego i kilka warstw kładłam. Naszorowałam się ufff!