reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Asiulka to nie ja ja mam zdjęcie główne z mężem ze ślubu, As ma mnie w znajomych :tak:
Koralikowa dawaj kawałek ciasta :-)

Witam :tak: Kuba ogląda bajkę, zaraz zjemy kawałek zupki i pójdziemy na dwór :tak: zaczęło mnie boleć dziąsło gdzie miałam 8 wyrywaną :baffled: no masakra jakaś :baffled: mam nadzieję że mi przejdzie :tak: muszę zadzwonić do gina i się umówić na nadżerkę i pójdzie prawie 300zł :dry: no ale trzeba zrobić póki @ się skończył i M nie ma ;-)

Becia czestuj sie-zapodałam....

zjem normalnie cale sama,,bo dzieci to nie z tych co ciasta jedza:dry: a ja owszem...

aguska wpadaj wieczorem..

Koralikowa oj ja ciasta uwielbiam z reszta wszystko co słodkie:-D
Zaraz się zbieramy i do babci (teściowej)idziemy
Bodzia współczuje @ szkoda że basen nie wypalił
Asiulka dobrze że kocyk się znalazł i wiedziałaś gdzie został:tak:Ja myślałam że Puszka ktoś sobie weźmie...
As oj przy maluszku to trzeba być na nogach praktycznie 24 na dobe:-D odpoczywaj w wolnej chwili;-)
Krolcia jak skończysz to się pochwal zdolna kobito;-)
Mirelka wrzuć więcej zdjęć na fb;-)
Justa a ty gdzie znowu?kupiłaś kieckę Julii?a dla Amelki już masz?
Fanta jak tam u ciebie pogoda?Jak Kubusiowy?od poniedziałku będziesz mieć już sprzęciorek?i ciągle będziesz go nosiła?jak długo?
A dzisiejsze nowe słówko Bartka to obudź się:-D bo tata leży a on siedzi nad nim i obudź się obudź się:-D

aguska ja tez...wogole to na pon musze ze dwa upiec,a kasy mało mam...hmmm..
Milego kawkowania u tesciow...aaaa niech maly tylko tate budzi,a ciebie nie....:sorry2:

Ide wciagnac znowu kawalek:-p

Justa a ty gdzie znowu?kupiłaś kieckę Julii?a dla Amelki już masz?

Wpadnę wieczorem. Jadę teraz po Amelkę do mamy. Zostawiłam ją, bo pojechaliśmy z mężem na grzyby. :tak:
Sukienkę Julii kupiłam, bolerko i pantofelki też. Kacprowi spodnie , koszulę ma.:tak: Amelce już wcześniej kupiłam sukienkę. :tak: Z tym, że wczoraj dokupiłam jej wstążkę i przepasam ją w talii wiążąc kokardkę. :tak: Pięknie to sobie wymyśliłam.
Lecę....

Edit:

Jestem już. Wreszcie siadłam na pupie z kubełkiem herbaty.
Za koszenie trawy się dziś wzięliśmy, a potem na grzyby do lasu pojechaliśmy. Ale się tylko nachodziliśmy, bo grzybów u nas jeszcze nie ma. :dry:

Ale zupa mi się udała pomidorowa MNIAM.
wczoraj z czosnkiem przesmażyłam działkowe pomidorki koktajlowe i dodalam je dziś do zupki...mniammmmm
Oj u mnie w tym roku urodzaj koktajlówek ( tfu tfu) :tak:
Dziś zrobiłam z nich sosik do spagetti , pyyycha, taki swojski, prawdziwy smak pomidorów....:-)

Bodzia a niech zbaiera na spacer na lodyyyy

asienka bigos zniknał,nie zdazylam foty zrobic..
ale ciachoo proszeeeee
Zobacz załącznik 493426Zobacz załącznik 493427bajeczne mowie wammmmmmmm
Mmmmmmm, smakowicie wygląda. Poproszę. :-)

No i mały dostał antybiotyk:sorry2:ale jakiś lekki i ma mu przejść
Powiedziała że to częste przy takich pogodach i że latem najgorzej zachorować bo bakterie lubią ciepło.
ja uciekam bo mam dziś trochę spraw
miłego dnia wróce popołudniu
O kurna, jednak antybiotyk. :dry: Zdrówka dla Bartusia. A Tobie przeszło?

Ja teraz wyrabiam sobie w pracy kartę na basen.
Zapłacę za wyrobienie 15 zł,a potem zakład będzie mi ją doładowywał co miesiąc za ok 70 zł.
A gdzie jeżdzicie na basen? W Starachowicach masz?
My właśnie z takiego karnetu korzystamy. :tak: Jeden mąż ma na siebie, drugi na teścia. I mamy ful wypas pełen pakiet na miesiąc. :-D U nas bilet rodzinny 15 zł ( mama , tata i dziecko), kolejne dziecko to dopłata 3 zł. Amelki jeszcze nam nie liczą , choć bezpłatnie jest do lat 3. :-D I w sumie taki wypad na basen nas kosztuje jedyne 18 zł za free. :-D

Mały śpi a ja padnięta:baffled:. Jutro mam zamiar pomalować pokój chłopaków w związku z tym trzeba było umyć ściany i pozbyć się niewątpliwej sztuki jaką zmalował starszak na ścianach:dry: no i teletubisie, które sama namalowałam kilka lat temu. Oj było szarpania się z tym, wielkie to bo wielkości niemal dorosłego i kilka warstw kładłam. Naszorowałam się ufff!
Malujesz na jednolity kolorek? Ja też tak kiedyś obmalowałam pokój dzieciom farbami plakatowymi . Weź to później zmyj. :baffled:

As witaj! :-D Ale śliczny bobuś!
Asieńka to wrażeń było pewnie co niemiara. Super są takie wypady:tak::-). Zazdroszczę. :sorry2:

Renatka w ogródku dziś cały dzień siedzisz?
Wiki wyłaź z za krzaków. :-D
Aguś jutro obfocę dziewczyny i wkleję ci fotki. Jak znajdę czas, bo coś mój chłop nabąkuję , że jedziemy na weekend do teściów. :dry:

Co to ja jeszcze miałam? Se przypomnę , to wrócę.

Ostatnia edycja:
reklama
Krolcia to ja czekam na efekt końcowy;-)ciekawa jestem jak ci wyjdzie
Justa ja jeszcze ma chrype i Ł też dziś stracił głos:baffled:czekam na fotki na pewno cała trójca będzie świetnie wyglądać a ty nieziemsko;-)

Ja muszę jeszcze troche na necie posiedzieć poczytać to i owo ;-)

Do góry