reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam przy śniadanku :-) Kuba w przedszkolu więc mam spokój :tak: trzeba zaraz się wziąć za resztę sprzątania bo wczoraj wszystkiego nie zrobiłam :sorry2: pół dnia na dworze spędziliśmy :tak: dzisiaj też się zapowiada ładna pogoda więc po południu znowu na dwór :-) M na szczęście od wczoraj ma prąd :tak: ależ ja mam lenia :baffled:

Dobry

U mnie leje,do dupy pogoda.

Fancia jaka holtere?
Aguska no popatrz moze w peckolu sie przeziebil.
Becia daj slonka troche.

Ide kawe robic w garnku,ech.

Hej :-)

Witam się

u nas ciepło ale tak jakoś zachmurzone, deszczykiem już postraszyło :tak::szok:

Założyłam sobie konto na fB tylko nie wiem jak się zabrać żeby Wam zaproszenia wysłać :rofl2:

Aguska zdrówka dla małego biedny męczy się już tyle czasu
Beata miłego i szybkiego sprzątania
Fanta a to dla ciebie ten holter masz coś z sercem?

Miłego dnia :-)

No i mały dostał antybiotyk:sorry2:ale jakiś lekki i ma mu przejść
Powiedziała że to częste przy takich pogodach i że latem najgorzej zachorować bo bakterie lubią ciepło.
ja uciekam bo mam dziś trochę spraw
miłego dnia wróce popołudniu

Się witam.

U nas duszno,wczoraj wieczorem jak z pracy wracałam,to było super powietrze,takie rześkie aż się chciało na dworze posiedzieć ,a że usnąć znowu nie mogłam to na balkonie posiedziałam chyba z godzinkę,
poszłam spać późno,a rano z łóżka mi się wstać nie chciało.

AGA Zdrówka dla Bartusia.
no to mieliście wczoraj przygodę z misiem.
Pamiętam jak Emil zostawił swój kocyk na wsi,
m.musiał wieczorem jechać po niego bo był płacz.

Bodzia no to będziesz się pluskać w basenie.
Ja się wybieram z chłopakami i wybrać się nie mogę.
Dawno już nie byliśmy,bo z plaży korzystamy teraz przy pogodzie.
Ja teraz wyrabiam sobie w pracy kartę na basen.
Zapłacę za wyrobienie 15 zł,a potem zakład będzie mi ją doładowywał co miesiąc za ok 70 zł.
I to jest finansowane z funduszu socjalnego:):):-)

Krolcia super że wyjazd Wam się udał.

w końcu założyłam konto na FB więc jak tam będziecie to wyślijcie mi zaproszenia bo ja na razie się tam połapać nie mogę :eek: jakby co szukajcie Beata Pniok :-D

Beata jest taka kobitka o tym imieniu i nazwisku,tyle że z dziewuszką na fotkach,to Ty??

co do wagi starszego.. dla porownania chudosci przyjaciolki syn 8,5 lat ok 125 cm i 17-18 kg wagi. Tam dopiero wszysko widac.

O matulu,ale szczuplak, to mój Emil w październiku skończy 5 lat,i waży JUŻ :-D:-D 18,200.
Tyle że on to jakby mógł to by powietrzem żył,chociaż nie powiem po tym powrocie z nad morza,nabrał trochę apetytu.

Witajcie mamuśki.

Hej AS,fajniutka Karola jest.

aguska to moze antybiotyk pomoze bardziej niz zwykle leki..
U
mnie slonko wyszlo....ale jakos tak dziwacznie...

A ja mam zly humor,,,dlugi sie odzywaja,wezwania,,achh lipaaaa..skad kase brac:((((

Robie ciasto sliwkowe z pianka:)))

reklama
Do góry