reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hejka!
Wpadam się przywitać, dziś znów mam napięty grafik :dry:. Młody jeszcze śpi, a ja kawkę siorbię sobie na spokojnie, przed południem siostra przychodzi i zostaje mi z Dudkiem, a ja lecę odebrać recepty, bo w końcu raczyli mi wypisać ;-). Chłop mi wczoraj ok 1 wrócił do domu, a dziś po piątej pobudka i apiać od nowa.... mam nadzieję, że będzie dziś normalnie w domu.
Aguska, teraz przyglądałam się zdjęciom młodego i tylko rączki ma takie :-D:-D nie mam pojęcia dlaczego. Brzuszka nie ma ani nic :-p. Sporo tych pająków miałaś :szok:. Mój dziadek mawiał, szczęśliwy dom tam gdzie pająki są :-D ile w tym prawdy nie wiem ;-).
Renata, biedna się nalatasz z mały po tych lekarzach. Oby wszytko szybko poszło i okazało się, że Filip jest zdrowy :tak:. Ładnie Cię urządził, musiałaś się nerwów najeść. Dobrze, że nie polazł z nikim obcym :tak:

reklama
Witajcie!
Widze, ze Lenka takze powrocila i ja dolaczam sie do grupy byłych letników.
Pogoda cudowna!
Drogo jak diabli!
Zakochałam się w Wisełce!
My stolowalismy sie na miescie. Tez planowalam gotowac, al czasu nie mielismy!
Duzo jezdzilismy!

Witam się :-)
u nas ciepło ale nie słonecznie:tak::tak:pospałyśmy dziś aż do 7.00 szok dawno tak długo nie spałam:tak: na dziś żadnych planów, obiad tylko zrobię i tyle :tak:

AnienkaPL. lena fajnie że wakacje się udały i pogoda dopisała
Renata to się nabiegasz po tych lekarzach, odważny ten twój syn tak sobie poszedł sam oj musiałaś nie źle się wystraszyć
Fanta oj ten twój mąż się na pracuje, może jutro wolne dostanie to odpocznie
Justa to miałaś nie złą przygodę i stracha się najadłaś

Miłego dnia

Dobryyyy
Renata
az mi się słabo zrobiło...znam doskonale ten stan..Lolo mi taki numer wywinął jak w ciazy byłam....
waga dzieci...Fifi ma ok. 83 cm i wazy ok 11 a Lolo ma 123 i waży 20 kg :-p
Można na nim zobaczyć wszystko!!! Kości, ścięgna..u Filifona pomału też ;-)

Wstałam.
Głowę umyję , otrzepię się z piachu i na zakupy jedziemy. Julii muszę kupić kieckę na wesele , Kapiemu spodnie...

Aga ja też pająków baaardzo się boję. :cool2: Dobrze , że w porę zauważyłaś. :tak:
Renatka to się nalatasz po tych lekarzach. :no:Ale ci Filip stracha napędził, nie zazdroszczę nerwów. :no:
Asieńka witaj! :-D Opowiadaj, co zwiedziłaś, gdzie byłaś. :tak:
Mirelka co gotujesz? Może ściągnę z ciebie. :-D

Łatwiej bedzie czego nie!
Nawet w Niemczech na moment byliśmy.
Mieszkaliśmy w Dziwnówku i tak sobie podróżowaliśmy.
To Miedzyzdroje, to Świnoujście, to Dziwnowo, to Wolin czy Kamień Pomorski.
Duże tego i czasu mało!

Asienka super wakacje a jak Ksawciowi się podobało?
Justa udanych zakupów;-)
Renata to nie źle ta mała waży!!!!życzę zdrówka dla Filipka oby wszystko było ok;-)

Co do pająków to masakra ja się czułam jak w jakimś horrorze:shocked2:

mały dziś został na leżakowaniu hmm ciekawe jak to będzie odbieram go o 13,30około pierwszy raz na dłużej.
Ja zaraz lece do teściowej do pracy na miasto do domu a potem po małego
więc kobitki miłego dnia

Bodzina to Fifi mało ci waży moja ma ponad 9miesięcy i waży około 11kg trochę za dużo jak na swój wiek ale co zrobię czekam aż zacznie chodzić to wybiega zbędne kg bo nie ma raczej być po kim kulista ja i mąż jesteśmy szczupli:tak:
justa nic specjalnego mam wczorajszą pomidorową z ryżem do tego ziemniaki, kapusta biała, i odmrażam cycki ,;-)
udanych zakupów życzę:tak: wesele już tuż tuż :tak:
Aguska ale się dzisiaj nabiegasz, cóż to za praca u teściowej pomagasz jej, jestem ciekawa jak mały z leżakowaniem w przedszkolu:tak:

Liwia nadal tnie komara, pranie wywiesiłam o którym zapomniałam że nastawiłam heheh:szok: poleżało trochę w prace nie lubię jak tak leży zawsze wyciągam jak już pralka skończy prać co by się nie wygniotło ale na szczęście dziś nie nawaliłam do fula :no:, teraz leżę i się nudzę :tak:

reklama
Mirelka wcale nie waży mało. Nie jest duży, ogólnie jest drobny, dzieci po roku już tak nie przypierają, a on swoje przybierał na początku. PO 200-300 g na tydzień. moje chłopaki mają taka urode. Fifi waży w sam raz.

Do góry