reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie mamuśki.
Ledwo znajduję czas by na majówki zerknąć ,a o Was to czasami wręcz marzę ...
Dziś mi mała dała nieco w kość.Dopiero się odessała ode mnie .
Mamy takie dni,że potrafi ssać cyca 7-8 godzin z przerwami 30-45 minut :-D:-D:-D
Nazywam ją ostatnio cycek nonstopek :-):-D:-D:-D:-D
Nie mam szans na poczytanie bo już się budzi ,a do tego obiad jeszcze się rozmraża .:rofl2::rofl2:
No cóż jak się chciało -to się ma...
Pozdrawiam Was wszystkie
To moja dama pielgrzymkowo.:-):-)

Załączniki

• 20120812422.jpg
    20120812422.jpg
    58,1 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Renata to Ci synuś wczoraj dał nie źle popalić ja bym chyba zawału dostała
Mirelka fajna pućka z Liwii;-)
Beata znaleźć Cię nie mogę:no:Chyba Cię znalazłam:tak:
As fajna córcia

Co do Bartka to nadal smarczy i nie spał i dziś też jeść nie chciał:sorry:
Ale jaka ja miałam dziś akcje wracamy autobusem do domu wysiadamy i ja patrze Bartek nie ma swojego Puszka(mały brązowy miś ostatnio wszędzie go zabiera)i ja mówię:został w autobusie!!!!!!idziemy do domu a Bartek po chwili zrozumiał że Puszek pojechał dalej i w ryk!:sorry:że on chce Pusi Pusi to ja go za rękę i idę na drugi przystanek bo ten autobus akurat daleko nie jedzie i za wraca więc mówie do Bartka że zobaczymy czy jeszcze jest.czekałam z nim 20 minut w końcu przyjechał pełno ludzi w chodzę patrzę jest!!!!!!!!!!!!:-D w nogach jakiejś babki no i przejechaliśmy się jeden przystanek na moje nieszczęście długi przystanek bo musiałam królewicza potem nieść do domu.

Ostatnia edycja:
As - cudna dziewczyna pielgrzymkowa!
wiktoria - ja jezdem chetna na duza kawunie!
aguska - puszkowa opowieść z happy endem!

Lece do ginka, zrobic przeglad podwozia. Niestety ta przyjemnosc kosztuje mnie. Ostatnio 100 placilam!

Asienka całe szczęście że go znaleźliśmy bo inaczej mały by pewnie jeszcze długo płakał
Wiktoria ja już wcześniej wypiłam kawke;-)

U nas upał z małym poszłam do sklepu jeszcze znajomą spotkałam to chwile pogadałyśmy:-)M chyba nadgodziny robi czekam na smska żeby mi napisał o której skończy

aguśka ,ale numer z tym pusiem !!!
Dobrze ,że się znalazł :tak::tak:

Asieńka powodzenia u gina.
Ja za każdą wizytę płacę 250 zł :sorry::sorry:

Mała non stop śpi ,ale przy cycku .
Dziś wisiała na mnie od 7,30 do 14 z minutami..:eek::eek:
Wkurzyłam się i podjechałam prywatnie tak od ręki do pediatry.
Zważyła ją przed jedzeniem i waga 6300 i po jedzeniu6520 :szok::-D:-D:-D
Czyli wyciągnęła w niecałe 20 minut 220 ml pokarmu.:szok::szok::szok:
Po zważeniu znów rzuciła się na cycka jakby go miesiąc nie dostawała :szok::szok::szok:
Po czym lekarka powiedziała ,żeby dać jej coś innego do jedzenia ,bo wie ,że daję jej co nie co :rofl2:
Poczuła tylko owoce z kleikiem i bleee .
Słoiczkiem z zupką też pogardziła....:-D:-D:-D
Lekarka doszła do wniosku ,że to albo zęby i sobie dziąsełka sutkiem masuje :-p:-p,albo tak duża potrzeba ssania :sorry::eek::laugh2::laugh2:
Na pocieszenie powiedziała
CIERPLIWOŚCI na pewno nie będzie ssać do 18 -stki :szok::szok::-D:-D:-D:-D
To chyba i mój aniołek zamienia się w małego diabełka a może barrakudę ???

popadalo u nas, poblyskjalo, i pogrzmialo.

Oskar pospal. dziś zaszczepiony na mmR. A TAKI DZIŚ WREDNY ZE JUZ W POLUDNIE MIALAM GO DOSC.

As hehehe glodomora malego masz w domu :)

ale glowa mi boli ;/ oj gdyby Ł byl to bym na rower zwiala. a tak.. Ł u mojej ciotki ;/ kran jej naprawia a ja siedze z tymi szogunami malymi ;/

reklama
hej dziewczynki:)
My dalej grzebiemy w pokoiku Gai:)
Więc czasu brak na cokolwiek!
Aga super ze znalazła sie zguba!
As szczerze to bym w zyciu nie dała tyle za wizyte bedac z Gaja w ciazy płaciłam 100zł ale i tak uważqałam ze to duzo, podziwiam Cię na pielgrzymkę z wózkiem, ale chyba sama nie szłaś co??

Do góry