Koralikowa
Fanka BB :)
dobry Ja wstalam o 11...
Fancia nie,,byłam w adikach,,ale paznokcie u rak mom czorneeeeeeee....a juz je ładnie zapuscilam ,,eeee lipa..
justa ech faceci..no wiesz co,,i co dalej dzisiaj focha masz na meza??
lenka rybki pychaa zdrowe..
aguska o matkoo..ja tam sie ich nie boje,ale wiem ze niektore gryza i tyle..beeee
Renia jesuu to niebezpieczne,ze sie nie boi nikogo i pojdzie sam,,moj nawet na krok mnie nie odstepuje,haa..ale moja znajoma kiedys tak syna załatwila-moze głupioo,ale podziałało...on jej zawsze uciekał,zawsze i nigdy nie patrzył gdzie idize i wogole,,w realu to masakra nim..wiec kiedys poszla do ochroniarza,zagadała,i sie schowała ochroniarz chodził za dziekciem,a ona czekała...potem mały płakał i juz jej nie ucieka...
fancia znowu stary roboty tyle ma??
asienka super,ze urlopik udany...
mirelko ty do 7,,dla mnie to srodek nocy...u mnie tez ciepło,i bez słonka...
justa kiedy idziecie na wesele??
Bodzia ja tez ma sliwki,ale chyba ciasto walne...
mirelka to odpoczywja poki mozesz..
aguska bedzie dobrze..a ty mozesz wiecejw domu,,ale pewnie o malym myslisz co??
Bodzia moj maly tez jakos 124cm i waga 22kg..chudzina na maksa....
Jezu jak ja odpisuje po 5 razy do kazdej,ale ja poprostu lece po postach i od razu odpisuje na dany.,,,bom zapomneeeeeeeeeeeeeemmmm
Fancia nie,,byłam w adikach,,ale paznokcie u rak mom czorneeeeeeee....a juz je ładnie zapuscilam ,,eeee lipa..
justa ech faceci..no wiesz co,,i co dalej dzisiaj focha masz na meza??
lenka rybki pychaa zdrowe..
aguska o matkoo..ja tam sie ich nie boje,ale wiem ze niektore gryza i tyle..beeee
Renia jesuu to niebezpieczne,ze sie nie boi nikogo i pojdzie sam,,moj nawet na krok mnie nie odstepuje,haa..ale moja znajoma kiedys tak syna załatwila-moze głupioo,ale podziałało...on jej zawsze uciekał,zawsze i nigdy nie patrzył gdzie idize i wogole,,w realu to masakra nim..wiec kiedys poszla do ochroniarza,zagadała,i sie schowała ochroniarz chodził za dziekciem,a ona czekała...potem mały płakał i juz jej nie ucieka...
fancia znowu stary roboty tyle ma??
asienka super,ze urlopik udany...
mirelko ty do 7,,dla mnie to srodek nocy...u mnie tez ciepło,i bez słonka...
justa kiedy idziecie na wesele??
Bodzia ja tez ma sliwki,ale chyba ciasto walne...
mirelka to odpoczywja poki mozesz..
aguska bedzie dobrze..a ty mozesz wiecejw domu,,ale pewnie o malym myslisz co??
Bodzia moj maly tez jakos 124cm i waga 22kg..chudzina na maksa....
Jezu jak ja odpisuje po 5 razy do kazdej,ale ja poprostu lece po postach i od razu odpisuje na dany.,,,bom zapomneeeeeeeeeeeeeemmmm