reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dobry Ja wstalam o 11:rofl2:...

Fancia nie,,byłam w adikach,,ale paznokcie u rak mom czorneeeeeeee....a juz je ładnie zapuscilam ,,eeee lipa..
justa ech faceci..no wiesz co,,i co dalej dzisiaj focha masz na meza??
lenka rybki pychaa zdrowe..
aguska o matkoo:szok:..ja tam sie ich nie boje,ale wiem ze niektore gryza i tyle..beeee
Renia jesuu to niebezpieczne,ze sie nie boi nikogo i pojdzie sam,,moj nawet na krok mnie nie odstepuje,haa..ale moja znajoma kiedys tak syna załatwila-moze głupioo,ale podziałało...on jej zawsze uciekał,zawsze i nigdy nie patrzył gdzie idize i wogole,,w realu to masakra nim..wiec kiedys poszla do ochroniarza,zagadała,i sie schowała ochroniarz chodził za dziekciem,a ona czekała...potem mały płakał i juz jej nie ucieka...
fancia znowu stary roboty tyle ma??
asienka super,ze urlopik udany...
mirelko ty do 7,,dla mnie to srodek nocy:-D...u mnie tez ciepło,i bez słonka...
justa kiedy idziecie na wesele??
Bodzia ja tez ma sliwki,ale chyba ciasto walne...
mirelka to odpoczywja poki mozesz..
aguska bedzie dobrze..a ty mozesz wiecejw domu,,ale pewnie o malym myslisz co??
Bodzia moj maly tez jakos 124cm i waga 22kg..chudzina na maksa....

Jezu jak ja odpisuje po 5 razy do kazdej,ale ja poprostu lece po postach i od razu odpisuje na dany.,,,bom zapomneeeeeeeeeeeeeemmmm:sorry:

reklama
U mnie pogoda straszna!!!!!!!wieje ciemno i troche popaduje a ja muszę po małego jeszcze trochę i isć:sorry:
Mirelka ja musiałam iść do niej w sprawie:-Dnie pomagam jej szukam pracy ale na razie nikt mnie nie chce:-:)no:
Bodzia każde dziecko inne twój Fifi ogólnie jest drobniutki ;-)
Mój przez jakiś czas był pulpaśny i spory później już nie teraz jest średniaczkiem jeśli chodzi o wzrost a z waga to troche poniżej normy niestety ale co zrobić jak to takie ruchliwe:-D
Mirelka a Twoja Liwia już chodzi przy meblach czy jeszcze nie?
Koralikowa oj dziś strasznie myślę o Bartku jak tam z tym leżakowaniem będzie

Bodzinka tak wiem że po roku już dzieci tak nie przybierają, taka uroda twojego Fifiego,
Aguska moja mała raczkuje już od miesiąca, w łóżeczku jak wstanie to obejdzie go dookoła, jest raczej ruchliwą dziewczynką
koralikowa to do której ty śpisz?

u nas taki wiatr się zerwał że szok pościel mi zrzuciło z balkonu, suszarkę z praniem przewróciło ależ się wkurzyłam wszystko się wygniotło :wściekła/y::szok:

idę na ogródek narwać natki pietruszki, posiekam i zamrożę i będzie na zimę do zupki,
to moja pyza kochana:-)

Załączniki

• liwia lato (16).jpg
    liwia lato (16).jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 25
  • ogrodowo14.jpg
    ogrodowo14.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 29
Ja zaraz zasne....Wymęczona jestem okropnie..nie dość, że siedze z 3 to jeszcze swoje rękodzieło z nimi robie..A pogoda taka, że nie wiem co z placem zabaw będzie..Zaraz sobie placka ukroje i herbaty zrobie..i po Młoda jechać trzeba.. Junior śpi..

Mirelko do 10 lub 11.
Bodzia ty babolku zalatany.
Aguska jak tam maly? Drzemal w przedszkolu?

A ja leze,ogarnelam domek,obiad z wczoraj mam.
Po 14 ide sprzatac piwnice.

Witam, ja tylko na moment po w trakcie roboty jestem :-) Kuba poszedł do przedszkola :tak: rano mega padało wiało i była burza ale po nie całej godzinie przeszło :tak: teraz wieje i jest duszno :sorry: w końcu założyłam konto na FB więc jak tam będziecie to wyślijcie mi zaproszenia bo ja na razie się tam połapać nie mogę :eek: jakby co szukajcie Beata Pniok :-D uciekam dalej do roboty bo zaraz po Kubka będzie trzeba iść :tak:

Dobryyyy
Renata
az mi się słabo zrobiło...znam doskonale ten stan..Lolo mi taki numer wywinął jak w ciazy byłam....
waga dzieci...Fifi ma ok. 83 cm i wazy ok 11 a Lolo ma 123 i waży 20 kg :-p
Można na nim zobaczyć wszystko!!! Kości, ścięgna..u Filifona pomału też ;-)

strasznie niziutki ten twoj Filiput. Moj w sumie tez karakanb był. na bilansie 2 latka mial 80 cm. ciuchy na 74 na niego wchodziły. tylko ze wazył ok 14 kg.
szerszy jak wyzszy :D

teraz ma ok 125 cm i 25 kg wagi. i skonczone w kwietniu 7 lat. jeden z nizszych
jest.
co do wagi starszego.. dla porownania chudosci przyjaciolki syn 8,5 lat ok 125 cm i 17-18 kg wagi. Tam dopiero wszysko widac.

Na obiad mam dziś zupe groszkową i wątrobke ze strusia dla mnie. Chlopcy nie jadają tego, a Ł nie zdązy :D bo zbyt lakoma jestem :D hahahahahaha

co do wczorajszej p[rzygody to serce w pietach mialam.On mi potrafi takie numery odstawić i twierdzi ze te chowanie sie to super zabawa. raz sie w chlewku schował na strychu. noż.. jakbym nie znalazla dzieciaka to by na noc w nim został. juz widzialam jak on sie utopił, czy go auto potrąciło. a to gowniarzysko sie schowalo, bo mu sie w chowanego pobawić zachcialo.!!

reklama
Wpadam, bo mam chwilkę :tak:.
Widzę, że się rozkręciłyście z pisaniem :-D.
Asienka, no to fajnie, że odpoczęłaś i pozwiedzaliście :-).
Mirelka, wolne dopiero będzie miał w weekend, chyba, że na dyżur go wrzucą to pod telefonem, albo w pracy :-(. Świetne zdjęcia :tak:.
Beata, znalazłam takową ale z dziewczynką na zdjęciu :eek::-D:-D.
Koralikowa, uważaj na szczury :-p. Ma strasznie dużo tej roboty, bo linii dużo pozrywało i wioski też należą do ich rejonu w obrębie 150km od Sz-n :crazy: normalnie debilizm.
Bodzia, nie rób smaki na te swoje potrawy :-D

Do góry