reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Justa przepraszam, myślałam że to Fanta pytała :zawstydzona/y:
Koralikowa ja z głową nie teges też mam hehe :-D w końcu blondynka :-)
Bodzinka ja możesz to karm cycem :tak:

Witam wieczorem z piwkiem :-) Kuba zjadł i padł :szok: wyszalał się na dworze i śpi :tak: przynajmniej jutro w końcu wstanie na do przedszkola a ja sobie w końcu posprzątam :tak: idę po loda i piwko i będę oglądać na jedynce film :-) spokojnej nocki życzę :-)

reklama
Hej mały śpi
My po kolacji i też zaraz się kładę
Koralikowa zapomniałaś o garnku?oj nie dobrze za długo przy kompie siedziałaś:-D;-)
Miałam coś jeszcze napisać i ...zapomniałam

Hej babeczki kochane wróciliśmy znad morza było super!!!Teraz się rozpakowujemy więc jak tylko się ogarne to wrzuce jakies fotki i napisze wiecej:)

Fanta akurat nie szylam tylko sie z bydełkiem uzeralam ;-)
Sewa, nie sewi, tak nasza stara sewa...młody do 1 klasy idzie....ona nie ma teraz netu, zrezygnowali.
Teraz robie te no zawieszki z płyt cd i musze się za literki zabrac bo mnie pewna mama walcem potraktuje...

Nie obgadujcie osób , które nie udzielają się na wątku :-p. Sewę znam z reala. :-D
Opisałam się posta , zasięg straciłam i wszystko szlag trafił. :crazy:
Utopić się dziś chciałam. :no:
Panicznie boję się wody a głupia dałam się namówić na przejażdżkę materacem na wodzie po kolana. :wściekła/y:
Rzeka była czyściutka, mąż znalazł muszelkę Amelce i jej podawał , ta sięgała rączką i ja jakoś przegibałam się i wpadłam do wody głową .:baffled:
Całe życie przed oczami mi przeleciało . :no: I niby woda po kolana. :no:
W głowie miałam pełno piachu . Ciul , że dziś od fryzjera wyszłam. :no: Koszmar. Nigdy już nie wlezę do wody. No chyba , Ze na basen pytki , dla dzieci.

Młody smacznie sobie śpi, a ja zasiadam do Was ;-).
Różyczk@, czekamy na Ciebie :-), tak to jest jak chłop ma urlop ;-).
Beata, Tobie również przyjemnego seansu i spokojnej nocy :-).
Aguska, branoc :-p
Lena, już wróciłaś? :szok: szybko, wypoczęłaś? Czekamy na relacje :-)
Bodzia, ale dziergałaś :-D;-), no widzisz pokićkałam osoby :zawstydzona/y: ten typ tak ma ;-)
<edit>
Justa, grunt, że nic się nie stało. Oj Ci się zachciało i warto było? <tulę :*>

Ostatnia edycja:
Justa ja tu nikogo nie obgaduje :-p
Szkoda, że nie pisze już :-( uwielbiałam jej posty.....
Jak siedały z Koralikowa po nocy to rano po 20 stron do nadrobienie i do tego atak smiechu murowany :-p

reklama
Do góry