reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Leniwe, niedzielne po południe ;-)
562938_259311320852529_1336762997_n.jpg
Cudo jak zawsze:)Uwielbiam Twoje wytwory;)

reklama
Wpadam na chwile tylko napisać że do jutra do was wracam:-)
mały mi się coś przeziębił i ma katar ale to pewnie przez tą pogode:confused2: bo mnie też gardło coś znowu boli:sorry:
miłego wieczora

Haj
Moj juz wyjechal,moze za tydzien bedzie.
A u mnie pechowy wekend-auto kaput,sprzegło padło,czajnik sie popsul w domu.
Ale co tam,ja dzis caly dzien zdycham.

Bodzia super wytwor.
Lena jedzcie odpoczywajcie.
Beata zrobil maz kompa?
As karolinka cudna,jakie ma ciemne wloski.

Ide spac,padam.

Asienka za 2 latka płacić?przecież to paranoja...dobrze że coś znalazłaś;-)
Koralikowa pech mija;-)
sorki nie poczytałam was jeszcze
Ja już z kawka mały jeszcze śpi.
Dziś idę do UP:sorry2:

Witam się.
zimno u nas brr ale słońce widać, więc do Skansenu mykamy. Mam nadzieje, że jeszcze wróci ciepełko bo ja już robie rachunek sumienie, że jeszcze pare letnich ciuchów bym młodemu ubrała ;-) starczy tydzień :-p i z czystm sumieniem powiem, że obchodził wsio :-p tak to jest jak się chowa ciuchy na zaś ;-)

Lena miłego wypoczynku :-) ja też bym gdzieś jeszcze pojechała, ale pod namiot ;-)
Koralikowa współczuję z autem, u nas za to coś w silniku łomoce i mamy nadzieję że to tylko pasek rozrządu bo jak pompa to będzie krucho :sorry2: a laptop jakoś chodzi na razie :tak:
Bodzinka podobno jeszcze ma być ciepło ale nie po 30 stopni :tak:

Witam, korzystam z okazji póki nie ma jeszcze M ze służby i Kuba śpi :tak: słoneczko świeci i oby dzisiaj świeciło :-) dzisiaj jedziemy do banków pozałatwiać do końca kredyty, a Kuba do mojej siostry jedzie więc się wyszaleje tam :-D jutro muszę piec torta i zapewne zejdzie mi cały dzień, w środę robię urodziny Kuby bo święto i wszyscy wolne mają, a w czwartek będzie trzeba jechać do urzędu skarbowego załatwić zmianę konta :dry: mam nadzieję że nic na piątek i na weekend mi nie wyskoczy bo chce odpocząć, a jeszcze na przyszły tydzień M jedzie na poligon i wraca na początku października :dry: uciekam włoski umyć póki mam spokój :-) zajrzę wieczorem jak dam radę, spokojnego dnia życzę :-)

Hej babeczki :)

kark nadal mi dokucza choc juz mniej. ruszac glową moge, nagle przekrecac tez. :)
Pogoda do ktu u nas. Niby cieplo jest ale tak pochmurnie ze tylko wyc lub spac. w sam raz zeby w depresje jakąś wpasc.

Ł do pracy poszedł.i chwala mu za to bo niedowytrzymania jest jak on kilka dni w domu siedzi. ten czlowiek nie nadaje sie do dluzszego siedzenia ;)

a ja probuje sie obudzić kawą i czekam na listonosza. czekam na bigle do kolczyków bo musze je pokonczyć :)

Moze ktoras ma ochote mi obiad ugotowac?? 3 chlopców musze dzis nakarmic, wiec obierania ziemniaków wiecej bedzie ( a tego nie lubie za bardzo ).

Hej!
Aguska - zdrówka dla synusia!Co do placenia to pewien bezczelny pan powiedzial, ze dziecko prad i wode zuzywa! Paranoja jak dla mnie!
Bodzinka - udanego wypadu!

Szczekam na telefon od malza, bo jeszcze przy urlopie nie ma podpisu szefa. Łukasz napewno wie, ze w tym tygodniu nieco przestoju. Ma nawet na to odpowiednie dokumenty, aby szefowi przedstawić.
Ostatnie pranko zrobione, jeszcze prasowanie, obiad i pakowanie. Chce juz o 20 miec wsio z glowy.
Zamierzamy o 3 wyjechac, bo w naszym tempie tyle km w 7 godzin z przerwami przejedziemy!

Mam nadzieje, ze jeszcze uda mi sie do Was dzisiaj zajrzec!

Witam się

u nas tez pogoda nie za fajna od soboty jest deszczowo i zimno
ale zapowiadają że od środy ma się ocieplić oby:tak: u mnie w ogrodzie już wrzosy zakwitły a do wrześnie jeszcze prawie 3 tyg, och pani wiosna coraz bliżej :szok::crazy:

Aguska zdrówka Wam życzę, pogoda strasznie zdradliwa, pilnujcie się
AsienkaPl oj zazdroszczę tego wyjazdu nad morze, udanych wakacji życzę
koralikowa współczuję awarii auta jak się już wali to na całego
Beata ale się nabiegasz dziś sprawnego załatwiania spraw
Lena udanego pobytu nad morzem
Bodzinka udanego wypadu, fajna to oprawka na zeszyt:tak:

Miłego dnia
nic się nie chce przez tą beznadziejną pogodę :wściekła/y::no:

reklama
bry!
U nas tez zimno i pochmurno:baffled: jesien normalnie.... Moj od czwratku ma urlop i mam nadzieje ze pogoda sie poprawi zeby gdzies skoczyc na dzien lub dwa.
Czekam własnie na przjacolke;-) ma wpasc na ploty i herbatke! Mam nadzieje ze mnie nie wystawi... (a ona tak lubi:sorry2:)
I czekam na tel od znajomej bo małam w srode w jej sklepie pracowac zeby sobie co nieco dorobic... ale powpli watpie ze zadzwoni bo miałam jeszcze dobyc 4-godzinne szkolenie a tu czasu coraz mniej:baffled:

aguska zrówka dla was!!

wiecej nie napisze bo mi Olek przeszkadza... wiec ide sie z nim pobawic.

Do góry