reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej wam

Niedawno wstałam,głowa mnie ćmi lekko..nie moge za abrdzo nia ruszac,,chodze jak robot....

asienka milego pakowania i jakbys juz nie zajrzała to udanego wypoczynku:))
Bodzia nom jestem za tym,zeby choc troche lata jeszcze było...
rozyczko &&&&&&&&& za ta prace..i milych pogawedek...
mirelko no dokladnie,,a jeszcze wali sie jak sie kasy nie ma...
Beata ale macie spraw do pozalatwiania,ja jak mam chodzic po urezdach,,to grrrr...
Reniu u mnie tez nie ma kto obiadu zrobic??:baffled: ja mam 2 do nakarmienia...

MIlego dnia wszytskim

reklama
Ja zagladam, a Wy tak mało drukujecie!
Fancia - jak tam na zachodzie z pogoda? Bo u nas pochmurno i chłodno. Hmmm... wszedzie trabią, ze lato wraca i ciepelko od juterka. Pożyjemy zobaczymy!

my po spacerku, Liwia ucina sobie drzemkę, ja piję sobie kawkę i zajadam bułkę z serem, ja już obiadek na jutro gotuję hehehe:-Dkapustę kiszoną gotuję:tak::tak:będę robić bigos mięcho, kiełbasa, boczek się odmraża:-D
na dziś mam wczorajszy obiadek ziemniaki tylko obrałam :happy:

AsienkaPl niech lato wraca, jesień nich jeszcze poczeka :nerd:

Hej my już po przedszkolu ja załatwiłam sprawy.
mały przeziębiony albo to alergia bo wczoraj byliśmy troche nad wodą...nie wiem ma tylko katar póki co.
U nas pogoda fałszywa na maksa zawiewa zimny wiatr a ludzie na krótki rękawek a ja w marynarce:-Dja tam wole się teraz nie przeziębić .
Mały był grzeczny dziś płakał po rozstaniu sekundy tak mówiła pani przedszkolanka.
mam sajgon w domu i nawet nie wiem za co się zabrać ale do tego jak mi się nic nie chce!!!!!!!!!!!!!

Ja zagladam, a Wy tak mało drukujecie!
Fancia - jak tam na zachodzie z pogoda? Bo u nas pochmurno i chłodno. Hmmm... wszedzie trabią, ze lato wraca i ciepelko od juterka. Pożyjemy zobaczymy!
Obyś miała rację z pogodą:-)ale ja też tak słyszałam więc kto wie;):-DOBY BYŁO dużo
sunny1.jpg
w końcu to nasze wspólne wakacje od 6 miesięcy:-Dnic nie będę robić tylko
images
hihih ciekawe czy Gaja mi da czas na to!

my po spacerku, Liwia ucina sobie drzemkę, ja piję sobie kawkę i zajadam bułkę z serem, ja już obiadek na jutro gotuję hehehe:-Dkapustę kiszoną gotuję:tak::tak:będę robić bigos mięcho, kiełbasa, boczek się odmraża:-D
na dziś mam wczorajszy obiadek ziemniaki tylko obrałam :happy:

AsienkaPl niech lato wraca, jesień nich jeszcze poczeka :nerd:

U mnie dzisiaj rosół a na drugie pieczone ziemniaczki, schabowy i surówka:-Dteż bym zjadła bigosik:)

Hej my już po przedszkolu ja załatwiłam sprawy.
mały przeziębiony albo to alergia bo wczoraj byliśmy troche nad wodą...nie wiem ma tylko katar póki co.
U nas pogoda fałszywa na maksa zawiewa zimny wiatr a ludzie na krótki rękawek a ja w marynarce:-Dja tam wole się teraz nie przeziębić .
Mały był grzeczny dziś płakał po rozstaniu sekundy tak mówiła pani przedszkolanka.
mam sajgon w domu i nawet nie wiem za co się zabrać ale do tego jak mi się nic nie chce!!!!!!!!!!!!!
AGUŚKA dużo zdrówka dla Bartoliniego:)
2Q==

FANCIA jak główka??
images

JUSTA czy Ty opusciłaś się w swoich wytworach??

Bodzinka a co szyjesz nowego???Daj nacieszyć oko:-D:-D

I DLA WSZYSTKICH MAMUSIEK
22125_milego+dnia+pszczolka.gif

Idą dwa koty przez pustynię.
Jeden nagle mówi:
-Ej, stary. Nie ogarniam tej kuwety
:-D:-D:-D

lena bajeranckie odpowiediz,haa a kuotyyyyyyy siuperrr

mirelko tego pełno w necie...napisz sobie emotki na bloga czy forum czy cos w tym styluuu

A ja nic nie robie,,czuje sie jakas wypluta i zrzuta..masakra...

reklama
Do góry