reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hejka!
Wpadam kochane się przywitać, póki chłop szpachluje ;-). taaak znów szpachluje, bo kolejną dziurę musiał wykłóć na gniazdko :dry:. W piątek był u nas "fachowiec" z upc, bo wzięliśmy sobie szybszego neta + kanały HD więc dostaliśmy nowszy dekoder <ładniejszy i mniejszy dekoder, tamten był landara :dry:> rachunek będzie droższy tylko o 20zł, a net będzie szybszy o 35mega :szok::-). Więc się opłaca :tak:. Tak namiąchał, tak nakręcił i instalował, że jak tylko poszedł okazało się, że net nie działa i tak siedzieliśmy bez neta, bo jakieś przełączenia musieli tam u nich zrobić, a przez weekend nikt tego nie zrobi, bo nie pracują :-(, oprócz tego T musiał kabel dodatkowy kłaść więc i prąd na weekend został wyłączony :crazy:. Daliśmy radę z młodym ;-), było wesoło, nowych rzeczy się nauczył, pobawił myszami :-p;-). Poszwędaliśmy się też więc spoko.
To tak w skrócie, co tam u mnie,aaa teraz GG mi nie chce działać :dry:. Więc nie działa... :sorry2:
Asienka, fajnie, że znaleźliście coś taniej. Tak za dzieci też kasują niestety :sorry2:. Mam nadzieję, że Twoja prognoza pogody się sprawdzi ;-). Pogoda w Sz-nie jest do południa pochmurno, a po południu 25 do 28 stopni na słoneczku, rano do południa 15. Może się poprawi.
Lena, już dobrze całkiem. Dzięki że pytasz :tak:. Zaczyna mnie rana swędzieć, wiec już raczej się goi w środku :tak:. Głowa już prawie nie boli z czego okropnie się cieszę :-). Jak tam pokoik Gai? Bo nic nie piszesz.
Koralikowa, wkleja jakieś foty myszek, jak zrobię, bez nikogo :tak:.
Aguska, nie przewiało go? Bo piszesz, że pogoda zdradziecka. Oby szybko wydobrzał :tak:. Zdrówka dla młodego.

reklama
fanta no nie wiem aj go zawsze stosownie ubieram do pogody ale być może nawet w domu wiadomo on rozebrany a okna ciągle pootwierane
mam nadzieje że szybko mu przejdzie
ale mieliście przeboje hehe

Fanta - niestety drogo, bo 100 zł za pokój. Pokuje sie i pakuje itak sobie mysle, ze tir by sie przydał!
Mały szaleje z babcia, a ja sobie przerwe zrobilam.
U nas pogoda iscie jesienna!

Aguska, jak to w domu :tak:;-). Jutro dajesz do do przedszkola jak nie będzie miał gorączki?
Asienka, u mnie wiosna :-D więc zapraszam, bo pogoda popołudniami ładna. Wiem jakie są ceny noclegów, a u majora biorą połowę za dziecko :-D. Niestety w większości liczą małego człowieczka jak dorosłego :dry::baffled:. Udanego pakowania :tak:, oby się wszystko pomieściło, a jak nie to dobrze upychaj :-p:-D:-D.

Koralikowa nie on trzydniówkę już przechodził ja myślę że to zwyczajne przeziębienie:tak: bo nawet gorączka rosła pomału i miał teraz 38 tylko.
Niech sobie pośpi ale jak mi dziwnie :-D taka cisza...........
M ma zaraz skończyć pracę

reklama
Do góry