reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam się

no i u nas też deszczowo i zimno oj musiała się tak pogoda spierniczyć na weekend brrrrrry:szok::rofl2:

As śliczna ta twoja kruszynka, miłego pielgrzymowania:tak:
Lena, naciesz się mężem :tak:;-)
Renata odważny kolorek do twarzy ci w nim:tak:
Wiktoria w słoneczku na pewno kolorek ładnie widać :tak:
Bodzinka to ci fajnie chłopaki pospali :tak:j miłego wypadu życzę, ja to jak nie muszę to nie wychodzę w taką pogodę z domu brrrrrr nie lubię moknąc na deszczu:no:

Miłego weekendu:tak:

reklama
/Mirelka mi się wcale nie chce wychodzić ale musze..Kara za lenistwo...Jakbym pojechała wczoraj problemu by nie było..Wyszłabym tylko po południu z młodymi co by po kalużach poskakali i tyle....

Hej :)

Alez pogoda. Albo takie chmury krązą ze czlowiek ma ochote spac, albo slonce tak po oczach bije ze nic sie nie widzi ;/

drugą kawe sobie robie. Zaraz padne chyba jak mucha ;/ sily ze mnie ta aura wyssala. a wypadałoby posprzątac ;/ moze ktoras ma ochote wpasc do mnie z odkurzaczem ??

Mogłoby jutro cieplo slonecznie być bo w miejscowosci obok festyn rodzinny. chcialabym z chlopcami sie przejechac :) za tydzien u nas Biesiada Miodowa, za dwa w B-stkoku coś ma być ( i nasza rocznica slubu ). Przynajmniej chlopcy co niedziela nie nudzą sie i nie jeczą ze niema co robić. tzn jest.. klocić sie :D

Zaszalałam :-p Kupiłam sobie sztormiak..Juz dawno o tym myślałam bo parasolka i wózek albo parasolka i dzieci to za dużo :-p W różowe kwiaty ;-) Kalosze mam zielone he he he.
Kupiłam k. domu i dałam 20 zl a w realu takie same za 30 zł:szok::szok:

Hello.

puk,puk,można....
Laski z góry ogromne sorry,że nie zaglądam.

W tym tygodniu doba jest dla mnie za krótka.
Od wtorku w robocie po 10 godzin,
tylko środa była 8 a potem znowu po 10,
i wczoraj też byłam w pracy.
Popołudniami gotowanie na następny dzień,itd.masakra.
Cierpię na chroniczne niewyspanie.
Miałam nadzieję że będę miała drugą zmianę to troszkę odeśpie,
a tu lipa znowu pierwsza zmiana,trzeci tydzień.
Kiedy ja się wyśpię buuuu.

Miłego dnia laseczki

Hej!
Masakra nocleg zalatwialam.
Kurde za dwulatka kazali placic i w koncu znalazlam, gdzie dziecie za free a my po 50 zl.
W Dziwnowku, a nie w Dziwnowie, lecz najwazniejsze ze jest, bo było bardzo ciezko. teraz tylko podpis pod urlopem szeja i jedziemy!

Hej dziewczynki mam w domu stworzenie męża;)wiec czasu kompletnie brak!Nie mam czasu nawet się wys.....ciagle coś ciagle remonty ale jestem szczęśliwa, że Gaja będzie miała swój pokoik.Wczoraj zwoziliśmy meble masakra ile się natargałam!We wtorek wyjeżdzamy nad morze do mojej przyjaciółki....więc może mnie od wtorku nie być ale nie wiem na ILE;)

reklama
Leniwe, niedzielne po południe ;-)
562938_259311320852529_1336762997_n.jpg

Do góry