reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

fancia wysylam ci dzisiaj,,wiesz co,,soryy ze tak pozno,,ale ja dzisija akske dostalam...hmm nawet na znaczek nie mialam,chcesz???? to wiesz czerwone??
pokaz myszki:)))

lena niech ci sasiad szuka i buli.....

Bodzia hm pogoda dziwna,,u mnie rano goraco slonce a teraz bedzie padac raczej...

reklama
2012-08-10 14.11.21.jpg2012-08-10 15.29.03.jpg2012-08-10 15.31.30.jpg

Witam i chwale się nowym kolorkiem :) Na zdjęciach mało widoczny ale na odrostach mam rudy :szok:

Asienka we wrocławiu czeka sie tydzien:)
U mnie do dwóch zreszta zobacze;)
WIKI kolor mało widoczny chyba taka lekka różnica co???
P.S ale z Ciebie szkieletor;)

Bodzia czemuuuuuuuuuu??????????????? mua dla Ciebie..

wiktoria fiu fiu,,noo nie widze rudych ni huhuhuuu....

asienka super,ze wam tak wypadnie,,noom korzystajcie ile wlezie:)))

A moj juz jedzie,bedzie mysle kolo 21-22....w domku,,
Ja pichce,,faszerowane ziemniaki mieksiem i papryka i zapiekane pieczareczki,plus surowka z bialej kapusty i browarrrrrrrrrr:)))

http://www.dziecipoznan.pl/news-4242-konkurs_lato_w_obiektywie plis ja nadal was wy me piekne :) najwspanialsze :)

hej baby :) ale u nas zimno. rano fajnie cieplutko bylo, lekki wiaterek. tak przyjemnie. pojechalam z chlopcami autobusem do B-stoku po sznurki do branzolete. jak wracalismy po drodze juz lał deszcz. na chwile przestał, zdązylamz przystanku dojsc do domu i znowu lunęło. i non stop pada, z niewielkimi przerwami na slonce. ;/

ksiązke w koncu zaczelam czytac. od wtorku czekala na mnie na polce :) i wiecznie czasu nie było :)

Koralikowa ho ho ho.. jakie rarytasy.. :) U mnie dziś ogorkowa :) i kebab :D

Wiktoria chuda ty strasznie :)
A kolorek ladny :)

Ja wczoraj sie malowalam. wszedł taki jak powinien :) nieco brązowy a w dobre sloncze bije czerwienią :)

Zobacz załącznik 490009

Ostatnia edycja:
Wiktoria - usmiechnij się chudzinko! Kolorek ciężko wyczaić, może w słońcu zrób focie!
Lenka - hmmm to może w poniedziałek do Gminy zadzwonimy i zobaczy się!
u nas leje i jest ponuro, ale słyszałam w TV iz od wtorku lato ma wrcic, wiec Juuuupiiiiii!!!!!!

reklama
Ech jaka jeste bleeeeeeeeeee i feeeeeeeeeeeee dzisiaj...
ojoj a gdzie banan na buzi???Nie smutaj się
images

Bodzia czemuuuuuuuuuu??????????????? mua dla Ciebie..

wiktoria fiu fiu,,noo nie widze rudych ni huhuhuuu....

asienka super,ze wam tak wypadnie,,noom korzystajcie ile wlezie:)))

A moj juz jedzie,bedzie mysle kolo 21-22....w domku,,
Ja pichce,,faszerowane ziemniaki mieksiem i papryka i zapiekane pieczareczki,plus surowka z bialej kapusty i browarrrrrrrrrr:)))
PROSZĘ wrzuć przepis:):-):-)
Dzieci Poznań plis ja nadal was wy me piekne :) najwspanialsze :)

hej baby :) ale u nas zimno. rano fajnie cieplutko bylo, lekki wiaterek. tak przyjemnie. pojechalam z chlopcami autobusem do B-stoku po sznurki do branzolete. jak wracalismy po drodze juz lał deszcz. na chwile przestał, zdązylamz przystanku dojsc do domu i znowu lunęło. i non stop pada, z niewielkimi przerwami na slonce. ;/

ksiązke w koncu zaczelam czytac. od wtorku czekala na mnie na polce :) i wiecznie czasu nie było :)

Koralikowa ho ho ho.. jakie rarytasy.. :) U mnie dziś ogorkowa :) i kebab :D

Wiktoria chuda ty strasznie :)
A kolorek ladny :)

Ja wczoraj sie malowalam. wszedł taki jak powinien :) nieco brązowy a w dobre sloncze bije czerwienią :)

Zobacz załącznik 490009
A co czytasz???Ja czytam obecnie dziewczyna na telefon!
Piękny kolorek, do twarzy Tobie
:rofl2:

Do góry