reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

jestem już z powrotem ,wiec się witam ładnie z wszystkimi :tak: :-D ale się cieszę ,:-D :-D :-D

ja wziełam sie za leczenie mojego chorego krzyża ,chodze na lampy,:tak: :-D zobaczymy ,może pomoze:confused: :dry: narazie jast tylko ciut lepiej ,
Teraz mamy katar ,ja z Emi ,mam nadzieje ze na tym sie skończy:tak:

musze ciut poczytać co uwas słychać ,może choć troszke uda mi sie zaległosci nadrobić

reklama
Noelia zycze szybkiego wzmocnienia kregoslupa!! Mam ta sama przypadlosc, ale u mnie tylko lekka poprawa:tak:
Zuzia ja z moim gralam w Ryzyko i caly czas przegrywal i chyba sie wkurzyl, bo juz ze mna nie chce grac!:-D :-D :laugh2:
Tynka to Ci sie zakup oplacil, troche kasy zostalo w kieszeni.:tak: My kupowalismy wozek dwufazowy i do tej pory jestem super zadowolona, gondola w nim byla bardzo duza, ze moj maly az do 7go miesiaca sie miescil:szok: a ulomkiem nie jest:laugh2: :laugh2:

Moje dziecko wlasnie cos sobie opowiada w pokoju i rozwala zabawki:-D, zaczynam robic porzadki swiateczne, a on sobie przemeblowuje pokoj:szok: :-D

Mój też właśnie zasnął, trochę wcześniej niż zwykle, ale pogoda u nas taka, że chętnie też bym cały dzień spała.
Zapomniałam się pochwalić, że w końcu udało mi się trafić do fryzjera, ufff... znowu będzie spokój parę miesięcy;-):-D.
Aga- szybko zaczynasz z tymi porządkami. Ja codziennie rano sprzątam, bo jest taki bajzel, że szkoda gadać. A po południu jak wszyscy zwalają się do domu, to znowu robi się bałagan i tak w kółko:baffled::dry:.

Czesc.Emila jeszcze ma katarek a ja czuje sie coraz gorzej:baffled: .
Do tego jeszcze sie wkurzylam bo mial wczoraj przyjechac Pawla siostra i jak tozwykle bywa nie przyjechala i nwet nie zadzwonila ze jej nie bedzie a ja sie urobilam po pachy wysprzatalam mieszkanie zrobilam pyszny obiadek i czekalam....czekalam...czekalam....:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: zreszta sama nie wiem czemu sie dziwie bo ona zawsze robi tak samo umawia sie i nie przyjezadza................:confused: a co do majstrowania przy kompie to my juz emilce dalismy osobna klawiature i myszke (oderwalismy kabelki i sie smiejemy ze ma bezprzewodowe;-) ) ale niesety nie zdalo to egzaminu bo ona i tak biegnie do nas jak siedzimy przy kompie i koniecznie musi pisac na tej kalwiaturce:-D :-D :-D

moj kapuisniak wczoraj smakowal ale bylam z siebie dumna
teraz maz robi sniadanko bo ma wolne na razie czuje tylko jakas cebule ciekawe co to :confused:

Witam!

Dziś się wyspałam, pierwszy raz od kilku tygodni :-) Fajnie nie mieć już tej cholernej magisterki na głowie :-D

Pełnię szczęścia popsuła mi tylko poranna kawa... mleko mi się zwarzyło :dry:

pozdrawiam cały wątek!

witam
oj ja tez wyspana,maly przespal cala noc bez awantury...katarek jeszce ma
mikołaj oczywiscie był:tak: ale mały i tak zebral najwiecej prezentow:-)
u mnie pogoda superrrrr,dawcio teraz spi ale jak wstanie to wybywamy z domku do mojej kumpeli;-) na plotki oczywiscie hihi

kasiula matula, mały też zaczynał wyć, jak tylko go do łóżeczka odkładałam... dałam sobie w końcu spokój i przespał noc w naszym łóżku :dry:

reklama
Do góry