reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ooo to dzwonie do szwagierki, niech mi przysle takiego Elmo. Alan wlasciwie ma wszystkie zabawki anglojezyczne, bo sprowadzone ze Stanow sa 70% tansze, wiec szwagierka przysyla :) nawet mlody juz nauczyl sie mowic "OK" a brzmi to jak "kejkej" hahha

No wlasnie widzialam masakra. Dobrze miec jednak rodzinke za granica, tylko gdzie ja bede to upychac ;) qrcze moze posprowadzac takie zabawki i posprzedawac 3 razy drozej?? ehhhh szkoda slow normalnie, nasz kraj nigdy nie bedzie normalny, ceny swiatowe a zarobki ehhh

Czesc dziewczyny wreszcie znalazlam chwilke by do was zerknac.....Emilka zaczela spac tylko raz dziennie i trwa to ok.1 h no i chodzi coraz pozniej sapc wieczorkiem :baffled: a myslalam, z e te piekne chwile gdy ona spi potrwaja troche dłuzej:-D do tego dzis mnie zaczelo brac jakies przeziebienie:sick: a co do naszych polskich cen to sie w zupelnosciz wami zgadzam.na allegro kupilismy wozek dla dzieci rok po roku i wlasnie jest on ze stanow.Z przesylka wyszedl nas ok.800 zl a w Polsce w sklepie kosztuje 1000-1200 zalezy do sklepu:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Moje dziecie wykapane i smacznie spi wiec wieczor mam wolny.Wracajac do Elma to sa tez co mozna samemu zaprogramowac go bo w komplecie jest plyta z programem na komputer i to jest firmy Fisher Price tyle ze tez w wersji angielskiej.Ciekawe czy w polsce tez ta firma zrobila w wersji polsko jezycznej?

pojecia nie mam czy jest polska wersja, wiem jedno , ze czesto polska wersja jest gorsza od oryginalu, no ale nie kazda mama chce aby jej dziecko sluchalo anglickiego od urodzenia :-D :-D :-D

moje dziecie tez juz spi, obejrze sobie "na wspolnej" wykapie sie i ide spac. Ten kurs sobie od wtorku odespie:))

reklama
Cześć śpiochy;-):-)
Ale się wczoraj rozpisałyście... U nas też Mikołaj był i to nie jeden, a jeszcze czekają prezenty dla dzieci u drugiej babci. Karolinka bardzo zadowolona, bo dostała m.in. zestaw do nurkowania, a Kuba wszystkie prezenty przyjmuje ze stoickim spokojem i tak najbardziej lubi obgryzać płyty dvd:-D.
My sobie z mężem zafundowaliśmy scrabble i wczoraj cały wieczór graliśmy:-D. Mój mąż poniósł dwa razy sromotną klęskę i dzisiaj pewnie będzie się chciał odegrać.
Iwonka - jak twoja mała tak lubi z tobą pisać na klawiaturze, to kupcie jej w prezencie zamiast Elmo właśnie klawiaturę:-D.
Aga - gratulacje dla małego raczka:-).
A co do cen i płacy w Polsce to zgadzam się z Wami. Ciekawe, kiedy w końcu zaczniemy zarabiać jak ludzie:confused:

Do góry