reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Mój mąż mi marudzi o kapuśniak ;-) ale zrobiłam raz z miesiąc temu i mały miał potem problemy z kupką.
Ale dziś mi została kość, więc wstawiłam ją na ogień i zrobię jutro troszkę kapuśniaczku, tylko dla męża :-) niech wie, jaką ma dobrą żonę :-D

och LEIKA ale posiwecenie super:tak:

ja robilam dzis pierwszy raz w zyciu mam nadzieje ze bedzie smakowal ludziom jak przyjda z pracy zobaczymy

A ja oznajmiam uroczyscie, ze Eryk zaczal dzisiaj pieknie raczkowac:tak: :-D
Zrobil mi tym wielka radoche. Ja jeszcze ogorkowa mialam z wczoraj i kurczaczka z kartofelkami zapiekanymi. Jeszcze mi slinka leci jak pomysle:-D
U nas Mikolaj byl juz wczoraj, bo przyszla wielka paka z prezentami dla nas od moich rodzicow, a dziadkow Eryka. Od meza dostalam bilety na musical, oj bardzo sie ciesze, bo juz dawno nie bylismy.

to gratulacje dla ERYCZKA
zazdroszcze biletow tez bym gdzies z zchecia poszla

jak sie robi zapiekane ziemniaki
zapiekane w piekarniku??

u nas tez byl Mikolaj wczoraj i dostalismy komplet szafek kuchennych od tesciow a na obiadek byla pomidorowa zupka.Nawet nie moge pisac bo mi moje dziecko wali w klawiature.Chcialabym kupic mojemu dziecku pod choinke ELMO z ulicy sezamkowej! Ona go uwielbia! Ale czy gdzdies sprzedaja go?1

reklama
Do góry