reklama
Mój mąż mi marudzi o kapuśniak ;-) ale zrobiłam raz z miesiąc temu i mały miał potem problemy z kupką.
Ale dziś mi została kość, więc wstawiłam ją na ogień i zrobię jutro troszkę kapuśniaczku, tylko dla męża :-) niech wie, jaką ma dobrą żonę
Ale dziś mi została kość, więc wstawiłam ją na ogień i zrobię jutro troszkę kapuśniaczku, tylko dla męża :-) niech wie, jaką ma dobrą żonę
K
kasiula matula
Gość
och LEIKA ale posiwecenie super
ja robilam dzis pierwszy raz w zyciu mam nadzieje ze bedzie smakowal ludziom jak przyjda z pracy zobaczymy
ja robilam dzis pierwszy raz w zyciu mam nadzieje ze bedzie smakowal ludziom jak przyjda z pracy zobaczymy
aga29
Fanka BB :)
A ja oznajmiam uroczyscie, ze Eryk zaczal dzisiaj pieknie raczkowac
Zrobil mi tym wielka radoche. Ja jeszcze ogorkowa mialam z wczoraj i kurczaczka z kartofelkami zapiekanymi. Jeszcze mi slinka leci jak pomysle
U nas Mikolaj byl juz wczoraj, bo przyszla wielka paka z prezentami dla nas od moich rodzicow, a dziadkow Eryka. Od meza dostalam bilety na musical, oj bardzo sie ciesze, bo juz dawno nie bylismy.
Zrobil mi tym wielka radoche. Ja jeszcze ogorkowa mialam z wczoraj i kurczaczka z kartofelkami zapiekanymi. Jeszcze mi slinka leci jak pomysle
U nas Mikolaj byl juz wczoraj, bo przyszla wielka paka z prezentami dla nas od moich rodzicow, a dziadkow Eryka. Od meza dostalam bilety na musical, oj bardzo sie ciesze, bo juz dawno nie bylismy.
K
kasiula matula
Gość
to gratulacje dla ERYCZKA
zazdroszcze biletow tez bym gdzies z zchecia poszla
jak sie robi zapiekane ziemniaki
zapiekane w piekarniku??
zazdroszcze biletow tez bym gdzies z zchecia poszla
jak sie robi zapiekane ziemniaki
zapiekane w piekarniku??
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
u nas tez byl Mikolaj wczoraj i dostalismy komplet szafek kuchennych od tesciow a na obiadek byla pomidorowa zupka.Nawet nie moge pisac bo mi moje dziecko wali w klawiature.Chcialabym kupic mojemu dziecku pod choinke ELMO z ulicy sezamkowej! Ona go uwielbia! Ale czy gdzdies sprzedaja go?1
reklama
K
kasiula matula
Gość
to super mikolaja mieliscie IWONKO
Podziel się: