reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moj maly zle spal tej nocki i chodze niewyspana:-( .Pogoda do kitu,ponuro,brzydko i pada.Dzisiaj jedziemy do Polski odwiedzic obie babcie,jutro jest tu wolne i mamy dluuuugi likend.A maly caly czas gada jak nie do mnie to do psa juz nie moge:zawstydzona/y: glowa mi peka @ mam i mam dosyc

reklama
Zuzia ja mysle, ze te swiateczne porzadki zaczelam dosyc pozno, za dwa dni przyjezdza moja tesciowa, wiec nie bede sprzatac w weekend, choc wolalabym:tak: Poza tym niedlugo stuknie mi rok wiecej, wiec trzeba pokazac sie gosciom z jak najlepszej strony;-) ;-) :laugh2: :laugh2: :laugh2:

U nas tez pogoda do d----y, pada i jest ogolnie beznadziejnie.:no: Jestem teraz sama, bo maz wybral sie z malym, pomimo tej sloty na spacerek:tak:

A u nas nawet niezła pogoda, jak na grudzień. Nie pada, czasem słonko wygląda. Za to wózka nie ma mi kto znieść z 4 piętra,a krowa waży tonę. Głupio się dałam mężowi namówić na wypasiasty, ale ciężki wózek. :angry:

Najpóźniej na wiosnę kupię lekką spacerówkę! nosz, a tak się fajnie dzień zaczął...

Idę się wyżyć przy sprzątaniu ;-)

Gratulacje dla Eryczka :))u nas tez pogoda do luftu a miałm konczyc mycie okien no moze jutro sie za nie zabioreMoj znowu chce klikac juz mamusi nie da sie pobawic :))

Leika nasz wozek tez dosyc ciezki, ale ja go nie targam na 3cie pietro, bo na dole mamy tzw. pomieszczenie gospodarcze, gdzie go mozemy bezpiecznie odstawic:tak: Jedyne, co mi sily odbiera;-) to wnoszenie mojego klocuszka na gore. Juz nie moge sie doczekac, kiedy sam pojdzie na nozki:tak: :tak:

Kunda, Ty biedulko;-) ;-) , synus zadnej litosci dla mamusi nie ma, tylko klikac mu sie chce;-) ;-) :-D

A mnie sie udalo umyc okienka jeszcze, zanim zaczelo padac. Czasami zastanawiam sie po co to robie, skoro zaraz na nich bede miala deszczowe zacieki. Chyba "lubie" taka syzyfowa prace.:szok: :laugh2: :laugh2: ;-)

reklama
Do góry