reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
a ja nie umyłam jeszcze okien, tak mi sie nie chce, a w tygodniu z Majka to troche trudno sięza to zabrać, a w soboty ciągle coś, albo mąż pracuje albo mamy jakis wyjazd albo gości albo my w gości :rolleyes:

ale pogode to my mamy super i każdą chwile spędzamy na dworze :-)

Witam wieczorkiem!!!
U nas byli dzis goscie a raczej tlum gosci ktory zjechal nie spodziewanie i prawie dwie godzinki spedzilam na sprzataniu:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :-p :-p :-p bo jeszcze troszke balaganu w kuchni bo jest w remoncie i wszystko sie poroznosilo:baffled:
zuzia1 Moja corka ma swoja klawiature i myszke juz dawno ale u nas to tez nie zdalo egzaminu bo chwilke sie pobawi i chjce klikac na mamy klawiaturce;-) :tak: :-) :-D
okna nie dawno mylam ale jeszcze przed swietami choc od wewnatrz je przetre:-p

iwonka2006 u nas osobna klawiatura tez nie zdala egzaminu....byla fajna ale tylko na chwilke, zdecydownaie woli moja :rofl:

Pozadka swiateczn narazie leza w szufladzie.....maly pochlania mnie tak totalnie ze juz padam....niestety nerwowa atmoswere czuc w calym domu. Z mezem to caly czas sie klucimy.....:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

ja juz po plotkach;-)
maly juz spi,ja wcinałam wlasnie kolacje,ktora sama sobie zrobiłam....nalesniczki:-)
pogoda byla piekna dzisiaj
Leika a nie mozesz zjerzdzac na kołach z e schodow wozkiem....ja tak robiłam bo mi bylo szkoda ładnej pogody
ja suszarnie mam ....ale nie wstawiałam tam wozka poniewaz tam szczury chodza ,choc ja sie nie boje ale wozek by mi zaswiniły i pogryzły:eek:
ach okna z tym to mam dobrze bo moj maz myje:happy: poniewaz zawsze sie boi ze ja wypadne i woli sam je pomyc niz patrzec jakie ja akrobacje wyczyniam:tak:
moje dziecko tez ma klawiatorke swoja na ktora wcale uwagi nie zwraca ,poniewaz niema monitora i nie widzi obrazu;-)

Och brenda Jak mozesz tak bezlitosnie pisac o pysznych nalesniczkach:-) :-) :-) :dry: Ja tez bym zjadla i nawet sobie nie zrobie bo mam kuchnie nieczynna:wściekła/y: :no: :-( :-p
Joanna@ Nie wiem ale wiem ze co raz wiecej slow czarnym tlustym drukiem jest wpisane:-)pod tym

reklama
Do góry