reklama
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Jak czytam o tych imprezach z dziećmi, to zgadzam się, niektórzy nie mają mózgu. U nas też rygor, bo potem Karolinka się rozkręca i robi się nieznośna. Od kiedy jest Kuba to jakoś nie imprezujemy.
Co do kąpieli, to Kuba na razie jest kąpany co drugi dzień, takie mieliśmy zalecenie. Myślę, że jak skończy rok i będzie już chodził, to zaczniemy kąpać codziennie. Oliwki nie używamy wogóle.
Co do kąpieli, to Kuba na razie jest kąpany co drugi dzień, takie mieliśmy zalecenie. Myślę, że jak skończy rok i będzie już chodził, to zaczniemy kąpać codziennie. Oliwki nie używamy wogóle.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam!!!!:-) :-) :-) :-) Wreszcie juz moge byc z wami na bierzaco bo juz mam podlaczona nowa neostrade w moim nowym domku w ktorym juz mieszkam! :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
shady Wszystkiego najlepszego! Zyczonka spoznione ale szczere!!!:-)
U nas codziennie kapiel i usypianie naszej coreczki jest miedzy 19 a 20-ta.kilka razy sie zdazylo ze kapieli nie bylo ale normalnie jest codziennie a glowe myje co drugi dzien bo wloski ma krociutkie.Bardzo sie ciesze ze juz jestem z wami Zycze wszystkim chorowitka duzo zdrowka!zaleglosci nie bede nadrabiac bo na 100% duuuuzo tego jest;-)
shady Wszystkiego najlepszego! Zyczonka spoznione ale szczere!!!:-)
U nas codziennie kapiel i usypianie naszej coreczki jest miedzy 19 a 20-ta.kilka razy sie zdazylo ze kapieli nie bylo ale normalnie jest codziennie a glowe myje co drugi dzien bo wloski ma krociutkie.Bardzo sie ciesze ze juz jestem z wami Zycze wszystkim chorowitka duzo zdrowka!zaleglosci nie bede nadrabiac bo na 100% duuuuzo tego jest;-)
Aga, dzięki! ;-) Byłam dziś u promotora z pracą, przejrzał jeszcze raz całość, praca bardzo mu się podobała, więc jutro leci do oprawy a potem do dziekanatu i z głowy.
Naprawdę obrona to tylko formalność? Bo troszkę się jednak boję
My kąpiemy co drugi dzień, po kąpieli oliwkujemy, tak nam radziła położna środowiskowa.
Naprawdę obrona to tylko formalność? Bo troszkę się jednak boję
My kąpiemy co drugi dzień, po kąpieli oliwkujemy, tak nam radziła położna środowiskowa.
K
kasiula matula
Gość
hej dziewczynki ja nadal pomomo zmiany kraju siedze w domku z moja emisia
kapiemy sie codziennie glowke myjemy co drugi dzien za sypia kolo20-21 bo tatus pozno wraca z pracy a chcemy zeby sie emi widziala z tatusiem choc przy kapieli
kapiemy sie codziennie glowke myjemy co drugi dzien za sypia kolo20-21 bo tatus pozno wraca z pracy a chcemy zeby sie emi widziala z tatusiem choc przy kapieli
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Ja tez nie kapie malego codziennie,czym ma sie wybrudzic .Kapie go co dwa trzy dni .Siostra tez tak robi a ty Aga moze ja znasz-Blad-jest na lutowkach.A w Polsce tez juz zdania lekarzy podzielone co do codziennych kapieli.Ale oliwka po kazdej kapieli:-) u nas obowiazek maly to uwielbia.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ja niczym juz dziecka nie smaruje po kapieli.Ja sie myje codziennie i dziecko tez staram sie zawsze umyc.Napewno sie poci nie mowiac juz latem kiedy jest goraco a z reszta lepiej spi i bardzo lubi pluski w wannie.Od dluzszego czasu nie chciala mi myc zebow az kupilam szczoteczke elektryczna dla dzieci i bardzo sie jej spodobalo mycie zabkow.daje mi spokojnie samej umyc i sama tez chetnie dlugo myje.
Witam się znowu!Dzięki za przyjęcie mnie do swojego grona :-)
Nie miałam ostatnio czasu jak sie tu do was odezwać,ale przez 2 dni stałam w kolejce w Urzędzie Pracy żeby się zarejstrować brrrr...co za zgroza!!!!Pół godziny obsługują,jeszcze sama musiałam wypełniać,żeby moje dziecko było ubezpieczone i ja?! Ale mam już z głowy!!!!!
W kwestii kąpania,to po roku skończyłam z codziennym kąpaniem i teraz co 2 dzień kąpiemy.A tak to przed snem idziemy do łazienki,Ola bierze stołeczek,wlewam wodę do umywalki i sama myje buzię,uszka,rączki:-) A po kąpieli powróciliśmy do smarowania oliwką.Dlatego że miała jakąś taką szorstką skórę,jak jej nie oliwkowałam.Teraz mam w sprayu J&J i już jest lepiej!:-) :-)
Nie miałam ostatnio czasu jak sie tu do was odezwać,ale przez 2 dni stałam w kolejce w Urzędzie Pracy żeby się zarejstrować brrrr...co za zgroza!!!!Pół godziny obsługują,jeszcze sama musiałam wypełniać,żeby moje dziecko było ubezpieczone i ja?! Ale mam już z głowy!!!!!
W kwestii kąpania,to po roku skończyłam z codziennym kąpaniem i teraz co 2 dzień kąpiemy.A tak to przed snem idziemy do łazienki,Ola bierze stołeczek,wlewam wodę do umywalki i sama myje buzię,uszka,rączki:-) A po kąpieli powróciliśmy do smarowania oliwką.Dlatego że miała jakąś taką szorstką skórę,jak jej nie oliwkowałam.Teraz mam w sprayu J&J i już jest lepiej!:-) :-)
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Cześć:-)
My jak były upały, to też kąpaliśmy małego codziennie, ale teraz wystarczy co drugi. I myślę że do roku tak będzie. Oliwki nie używamy, bo mały był uczulony. A skórkę ma bardzo ładną, więc nie ma potrzeby. Karolcia oczywiście kąpie się codziennie, najbardziej lubi jak nalewam do wanny dużo wody. Do kąpieli zabiera mnóstwo różnych swoich zabawek i potrafi się bawić tam nawet godzinę, a my mamy troszkę spokoju.
Teraz przymierzamy się do kupienia flipera do kąpieli dla Kuby, więc będą mogli siedzieć w wannie razem.
My jak były upały, to też kąpaliśmy małego codziennie, ale teraz wystarczy co drugi. I myślę że do roku tak będzie. Oliwki nie używamy, bo mały był uczulony. A skórkę ma bardzo ładną, więc nie ma potrzeby. Karolcia oczywiście kąpie się codziennie, najbardziej lubi jak nalewam do wanny dużo wody. Do kąpieli zabiera mnóstwo różnych swoich zabawek i potrafi się bawić tam nawet godzinę, a my mamy troszkę spokoju.
Teraz przymierzamy się do kupienia flipera do kąpieli dla Kuby, więc będą mogli siedzieć w wannie razem.
reklama
aga29
Fanka BB :)
Czesc, to widac, ze co do kapania, co kraj to obyczaj ;-). My malego nigdy nie kapalismy codziennie, jedyne odstepstwo to byly te letnie upaly, wtedy tak, bo dziecko spocone bylo jak nie wiem. Oliwkowania rowniez nigdy nie stosowalam, a skorka jest jak miodzik . Natowmiast teraz odkad ma dwa zabki codziennie je szczotkujemy przed pojsciem spac, a Eryk ma wielka radoche z tego powodu. Kupilismy w Budnikowskim taki fajny set do mycia zabkow dla dzieci. W kazdej fazie zabkowania jest inna szczoteczka.
Vici no pewnie, ze znam Blond :-) .
Leika Ty sie tak nie przejmuj ta obrone, bo serio nie ma czym, zobaczysz!
Vici no pewnie, ze znam Blond :-) .
Leika Ty sie tak nie przejmuj ta obrone, bo serio nie ma czym, zobaczysz!
Podziel się: