reklama
aga29
Fanka BB :)
Leika to juz prawie cala robote odwalilas, a obrona to pikus zobaczysz
Shady w zaleznosci od zainteresowan tego 12stolatka, moze jakas gre komputerowa, albo fajna ksiazke. Musisz sie zorientowac jakie ma hobby
Moj maluch wlasnie sobie usnal. OJ, jaki mam blogi spokoj :-). Zaplanowalam na dzis mycie okien, ale chyba nic z tego nie bedzie. Zaczne jutro, mam tylko nadzieje, ze mrozu nie bedzie. Zastanawiam sie nad prezencikami pod choinke i prawie juz wymyslilam, co lubemu podaruje, bo dla malusia juz mamy. :-)
Shady w zaleznosci od zainteresowan tego 12stolatka, moze jakas gre komputerowa, albo fajna ksiazke. Musisz sie zorientowac jakie ma hobby
Moj maluch wlasnie sobie usnal. OJ, jaki mam blogi spokoj :-). Zaplanowalam na dzis mycie okien, ale chyba nic z tego nie bedzie. Zaczne jutro, mam tylko nadzieje, ze mrozu nie bedzie. Zastanawiam sie nad prezencikami pod choinke i prawie juz wymyslilam, co lubemu podaruje, bo dla malusia juz mamy. :-)
Joaska
Lipcowe mamy '05
poczytałam troszke!!!
jeszcze raz shady wszystkiego naj naj!!!
a co do odspy to Twoja kolezanka miała racje w 50%.....
dziecko najbardziej zaraza 1-2 dni przed wystapieniem wysypki, a najmniej jak strupki sa zaschniete.........
tak szczerze, wiem ze dzieci nie powinny wtedy miec kontaktu z inymi.....
ale coz......
wyleganie ospy trwa jakies 14 dni, jak Młody nie bedzie mial nuc za 2 tyg to znaczy ze nie zachoruje!!!
jeszcze raz shady wszystkiego naj naj!!!
a co do odspy to Twoja kolezanka miała racje w 50%.....
dziecko najbardziej zaraza 1-2 dni przed wystapieniem wysypki, a najmniej jak strupki sa zaschniete.........
tak szczerze, wiem ze dzieci nie powinny wtedy miec kontaktu z inymi.....
ale coz......
wyleganie ospy trwa jakies 14 dni, jak Młody nie bedzie mial nuc za 2 tyg to znaczy ze nie zachoruje!!!
shady
dzieki Joaska za zyczonkaa co do ospy to wiecie jak sie skonczyla imprezka z udzialem tej laski??? skonczylo sie goraczka u dziewczynki 40,5 stopnia i wizycie w szpitalu, nie bedac zlosliwa (bo dziecka mi szkoda) to bardzo dobrze sie stalo, przynajmniej moze jej sie oczy otworza jak glupio postepuje. impreza trwala ponoc do 3 rano, i inna dziewczyna z 3-latkiem siedziala do konca - dziecko nie spalo. Toz to trzeba nie miec mozgu serio
aga29
Rzeczywiscie niezle przesadzila, do trzeciej rano z dzieciaczkiem siedziec, jakas beznadziejna krowa z tej pseudomamusi musiala byc
Moj tam do 20stej ma byc w lozeczku i koniec. Naturalnie czasami zdarzaja sie odstepstwa 1-2 godzinne, ale to tylko w wyjatkowych przypadkach. ;-)
Moj tam do 20stej ma byc w lozeczku i koniec. Naturalnie czasami zdarzaja sie odstepstwa 1-2 godzinne, ale to tylko w wyjatkowych przypadkach. ;-)
Pycha
mama Mai i Marty
wszystkim chorym zyczymy zdrowia!!!! :-):-):-)
biedne to dziecko, nie wiem, ale u nas jest "rygor" ;-) o 20 kapiel i nie ma zmiłuj sie, no kilka razy sie zdarzyło półgodzinne spóźnienie,
biedne to dziecko, nie wiem, ale u nas jest "rygor" ;-) o 20 kapiel i nie ma zmiłuj sie, no kilka razy sie zdarzyło półgodzinne spóźnienie,
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Zdroweczka zyczymy dla wszystkich chorujacych.My tez malego kladziemy kolo 20 no czasem to sie waha wiadomo,ale na imprezki nie bierzemy chyba ze chcemy zmyc sie szybko to przynajmniej pretekst jest;-)
T
tynka
Gość
na stak samo miedzy 19 a 20 kapiel jedzonko i mala idzie spac.....czasamo oczywiscie jest bunt ajakze..ale mowi sie trudno;-)
a co imprez tu u nas zalezy dokad idziemy i w jakich warunkach bedziemy sie bawic. Jesli idziemy do znajomych gdzie wiemy iz mala mozna polozyc wosobnym pokoju spac to ja zabieramy ale gdy np. impreza w kawalerce gdzie pali sie i pije i muzyka no i w ogole..... to zostawiamy emilke albo po prostu nie idziemy a chorej to juz w ogole nie wyobrazam sobie z domu zabrac.........
a co imprez tu u nas zalezy dokad idziemy i w jakich warunkach bedziemy sie bawic. Jesli idziemy do znajomych gdzie wiemy iz mala mozna polozyc wosobnym pokoju spac to ja zabieramy ale gdy np. impreza w kawalerce gdzie pali sie i pije i muzyka no i w ogole..... to zostawiamy emilke albo po prostu nie idziemy a chorej to juz w ogole nie wyobrazam sobie z domu zabrac.........
reklama
aga29
Kurcze dziewczyny jak tak czytam to Wy codziennie kapiecie swoje dzieci??? My od poczatku kapalismy 2 razy gora 3 razy w tygodniu, poniewaz takie u nas zalecenia. Tak samo z oliwkowaniem, tu sie dzieci nie oliwkuje, by skorka sama tworzyla loj. Jak opowiadalam mojej mamie i znajomym to tez sie dziwili, bo w Polsce calkiem inaczej ponoc
Podziel się: