reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
no to już oficjalnie skończyłam pisać :-) Teraz tylko jeszcze oczekiwanie na obronę :) Ale mogę już do Was wtrócić :) stęskniłam się za Forum - uzależnia :-D

Leika to juz prawie cala robote odwalilas, a obrona to pikus zobaczysz:tak: :-D

Shady w zaleznosci od zainteresowan tego 12stolatka, moze jakas gre komputerowa, albo fajna ksiazke. Musisz sie zorientowac jakie ma hobby:tak:

Moj maluch wlasnie sobie usnal. OJ, jaki mam blogi spokoj :tak: :-). Zaplanowalam na dzis mycie okien, ale chyba nic z tego nie bedzie. Zaczne jutro, mam tylko nadzieje, ze mrozu nie bedzie. Zastanawiam sie nad prezencikami pod choinke i prawie juz wymyslilam, co lubemu podaruje, bo dla malusia juz mamy.:tak: :-)

poczytałam troszke!!!
jeszcze raz shady wszystkiego naj naj!!!

a co do odspy to Twoja kolezanka miała racje w 50%.....
dziecko najbardziej zaraza 1-2 dni przed wystapieniem wysypki, a najmniej jak strupki sa zaschniete.........

tak szczerze, wiem ze dzieci nie powinny wtedy miec kontaktu z inymi.....
ale coz......
wyleganie ospy trwa jakies 14 dni, jak Młody nie bedzie mial nuc za 2 tyg to znaczy ze nie zachoruje!!!

dzieki Joaska za zyczonkaa co do ospy to wiecie jak sie skonczyla imprezka z udzialem tej laski??? skonczylo sie goraczka u dziewczynki 40,5 stopnia i wizycie w szpitalu, nie bedac zlosliwa (bo dziecka mi szkoda) to bardzo dobrze sie stalo, przynajmniej moze jej sie oczy otworza jak glupio postepuje. impreza trwala ponoc do 3 rano, i inna dziewczyna z 3-latkiem siedziala do konca - dziecko nie spalo. Toz to trzeba nie miec mozgu serio

Rzeczywiscie niezle przesadzila, do trzeciej rano z dzieciaczkiem siedziec, jakas beznadziejna krowa z tej pseudomamusi musiala byc:wściekła/y: :tak:

Moj tam do 20stej ma byc w lozeczku i koniec. Naturalnie czasami zdarzaja sie odstepstwa 1-2 godzinne, ale to tylko w wyjatkowych przypadkach.:tak: ;-)

wszystkim chorym zyczymy zdrowia!!!! :-):-):-)

biedne to dziecko, nie wiem, ale u nas jest "rygor" ;-) o 20 kapiel i nie ma zmiłuj sie, no kilka razy sie zdarzyło półgodzinne spóźnienie,

Zdroweczka zyczymy dla wszystkich chorujacych.My tez malego kladziemy kolo 20 no czasem to sie waha wiadomo,ale na imprezki nie bierzemy chyba ze chcemy zmyc sie szybko to przynajmniej pretekst jest;-)

na stak samo miedzy 19 a 20 kapiel jedzonko i mala idzie spac.....czasamo oczywiscie jest bunt:tak: :-D :-D :-D ajakze..ale mowi sie trudno;-)
a co imprez tu u nas zalezy dokad idziemy i w jakich warunkach bedziemy sie bawic. Jesli idziemy do znajomych gdzie wiemy iz mala mozna polozyc wosobnym pokoju spac to ja zabieramy ale gdy np. impreza w kawalerce gdzie pali sie i pije i muzyka no i w ogole..... to zostawiamy emilke albo po prostu nie idziemy:tak: a chorej to juz w ogole nie wyobrazam sobie z domu zabrac.........:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

reklama
Kurcze dziewczyny jak tak czytam to Wy codziennie kapiecie swoje dzieci???:confused: My od poczatku kapalismy 2 razy gora 3 razy w tygodniu, poniewaz takie u nas zalecenia. Tak samo z oliwkowaniem, tu sie dzieci nie oliwkuje, by skorka sama tworzyla loj. Jak opowiadalam mojej mamie i znajomym to tez sie dziwili, bo w Polsce calkiem inaczej ponoc:tak: :baffled:

Do góry