reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Tynka byloby fajnie gdyby okazalo sie tak jak mowisz o tych przeciwcialach, ale moj maz nie ma moich antycial ;);0;0:-D :-D :-D :-D :-D i o niego jeszcze bardziej sie boje

hihihh juz niedlugo bedziesz miala nowego dzidziolka przy sobie, cierpliwosci,:) na ktorego stcyznia masz termin?

reklama
Na 25 ale cos czuje ze niedonosze.........Emilka mnie "wykancza" staram sie jje nie dzwigac ale to sie tak nie da bo musze ja wsadzic do łozeczka na drzemke , wsadzic do wanny, polozyc na lozko by przewinac........:baffled: maz mi " kazał" przewijac na podłodze tylko nie pomyslal ze jka juz uklekne to kto mnie podsniesie;-) :-D jak on w pracy:-D

:tak: No i zyzce by maz nie zachorowal :tak: bo chory facet w domu jest gorszy niz grupa przedszkolakow:-D przynjamniej moj 37, 5 stopni goraczki i on juz " umiera":-D :-D :-D :-D

Tynka to trzymam kciuki abys jak najdluzej donosila :)

a co do chorob chlopow, moj jest wyjatkiem, jak mial grype i ponad 38,5 stopnia siedzial przy kompie i gral, dopiero zauwazylam ze chory, jak zobaczylam, ze go trzesie. Woli cierpiec niz sie przyznac, ze go boli, ehhh

czesc.....u nas dosc ze maz chory to jeszcze maly ma zapalenie oskrzeli.....masakra:no: :no: :no: strasznie biedy....dostaje zastrzyk w pupke......a ja, no wlasnie tez chorob juz 3 noce nie spalam bo tak kaszle.....u nas jak na oddziale, wszyscy chorzy

Joanna to zdrowka zyczymy!!

Eryk wlasnie po kolacyjce, juz lezy w lozeczku i cos tam kombinuje. Dzisiaj ugotowalam zupe ogorkowa i wpierniczal jak nie wiem:laugh2: :laugh2:
Jutro w takim razie tez dostanie ogorkowej, jak tak mu przypasowala:tak: :-D .
Chcialam malemu dzisiaj jakas fajna zimowa czapke z szaliczkiem kupic, ale nie bylo fajnych, takie wszystkie jakies denne...:no:

Hejka kobietki,

Czytam zaleglosci i widze, ze tu tez same chorybzdy.U nas tez nie najlepiej.Julcia na antybiotyku, ja ledwo zipie, tylko maz odpukac(puk puk puk) zdrowy...

Czosnek wpierdzielam tonami i juz mi bokiem ten smord wychodzi (i nie tylko bokiem, takze i tylem ;-) ).Mi jak mi ale mojemu malzonkowi to na pewno :-D
Mala kaszle od kataru, zreszta jak zwykle, do tego dochodza zabki.Szok!!!Ja chce lata...

Ide poleze w wannie moze cos mi pomoze....

Zdrowka zycze NAM wszystkim.Buzka.Jutro zajrze.

Dzieńdoberek:-)
Wszystkim chorym życzę dużo dużo zdrówka:tak:.
Aga - u nas z zup też hitem jest ogórkowa, a poza tym pomidorowa, barszczyk i żurek:-).
I znowu się nie wyspałam, jak nie Kuba to Karolina, jak nie Karolina, to kot świruje. W końcu kot wylądował na balkonie...

reklama
Zuzia to masz "zupkowa" rodzinke!;-) :-D A kot moze sie uspokoi jak mu troszke tylek przymrozi:-D

Ja tez dzisiaj nie wyspana, bo Eryk sobie wykombinowal, ze wstanie dzis o 2:30:no: normalna zalamka. Ale co, dalam mu butle i wyladowal w lozeczku. Obudzil sie znow o 7mej, ale nie chcial jesc tylko baraszkowac:szok: :tak: A tak chcialam sie dzis wyspac.

Do góry