reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Shady - spóźnione życzenia wszystkiego najlepszego:-):-):-).
Twoja kumpela rzeczywiście ma fantazję:-D. Ale nie przejmuj się, bo nie każdy kontakt z chorym kończy się zachorowaniem. Moja Karolinka już kilka razy stykała się z dzieciakami chorymi w żłobku i przedszkolu i do tej pory nie chorowała. W ostateczności jak jednak złapie, to przejdzie chorobę lżej, niż jak by był starszy (gorsza sprawa z mężem:eek:).

reklama
Shady wszystkiego najlepszego duzo zdrowka szczescia i radosci zyczymy:-)
A moj maly mial ospe jak mial 4 miesiace,nie bylo zle.Ja nie przechodzilam i mimo ze siedze z nim i tak nie mialam,moze i was ominie.Trzymamy kciuki.

Dzien dobry, wstalam dzisiaj lewa noga i oczywiscie mnie wszystko wkurza:wściekła/y: Tak sobie pomyslalam, ze dla mnie siedzacej w domu z dzieckiem kazdy dzien tygodnia to poniedzialek, a ja nienawidze poniedzialkow:tak: :wściekła/y:
Trzeba bedzie pozniej wyjsc na spacerek, coby sie odreagowac:tak: ;-)

Shady moze bedziecie mieli to szczescie sie nie zarazic, szanse sa 50:50:no:

Aga a ja to sie gubie w tych dniach o dacie nie wspome. Przez siedzenie w domu czas leci mi jak oszalaly.Trzymaj sie cieplutko moze ci przejdzie zlosc:-D

Dziewczyny jeszcze raz dzieki za zyczonka :)co do ospy to trzesie mnie do tej pory ze zlosci, ze mozna byc takim debilem, zeby dziecko z ospa targac na impreze...nosz k.. co za idiotka ehhh szkoda slow

witam
Shady spoznoine ale szcere zyczonka wszystkiego naja naj:tak:
co do ospy to od zarazenia po 2 tygodniach wyskakuja krostki wiec obserwuj malego i meza............muj maly tez mial stycznosc z ospa i nie zalapal:tak:
a tak pozatym to maly zaczol zajmowac sie soba sam:)
oczywiscie zabkow nie mamy i jeszcze sam nie chodzi:-)
dzis calkiem ladnie za oknem wiec spacerek murowany
a mowili w tv,ze swieta i sylwester przywitamy w jesiennej pogodzie;-)

my przez ospe malego na slub kuzynki nie pojechalismy a mielismy ochote.No Victor z babcia miglby zostac ale ja sie balam ze i ja moge zarazac wiec w domu zostalismy:-(

reklama
czesc dziewczyny:-)
shady od nas tez wszystkiego naj naj naj:-D :-D :-D :-D a co do ospy tp moze byc tak , ze jesli ty chorowalas to twoje dziecko przejelo od ciebie antygeny i na przyklad nigdy na ospe nie zachoruje (tak mi pediatra tłumaczyl) ja na porzyklad nigdy nie mialam rózyczki mimo iz miala ja moja siostra i spalysmy razem a ja sie nie zarazilam:-D :-D :-D no i badania w ciazy potwierdzioly ze moj organizm posiada antygeny:tak:
A tak w ogole to jest mi coraz ciezej z brzuszkiem i do tego Emila sie przeziebila i jest marudna :baffled: a ja dzis tak fatalnie sie czuje brzuch twardy ciagle sie napina i czuje parcie......... ja chce juz styczen:zawstydzona/y:

Do góry