reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dziendoberek
A TU CO dziewczyny meldowac sieeeeeeeee!!!!!!!!!!:szok:
no juz dlugo tak pusto nie bylo
my nie spimy od 7.20 poniewaz Dawidek byl juz wyspany,zjadl mleczko i teraz sie bawi:-D ogulnie na dworzu wydaje sie ze jest calkiem cieplo,ale powietrze wilgotne,ale mam nadzieje ze przejdzie ,bo trzeba wyskoczyc na spacerek;-)

reklama
shady nie wiem czy tutaj moge ale:
wszystkiego naj naj w okazji urodzinek!!!!!

2v98b9j.jpg

Czesc, my tez juz na nozkach. Maly jeszcze dosypia a mamusia taki ranny ptaszek hahahaha;-) U nas pogoda tez super wiec pewnie wyjdziemy na spacerek. Jak fajnie, ze niedlugo Swieta,tylko niech ten snieg nam w konu spadnie, kurde....

Shady wszystkiego Naj!! A ile to latek stuknelo??:confused:

witam witam

ja znów dawno nie pisałam, ale jakoś.... sama nie wiem, coś ostatnio mam jakies dziwne dni :baffled:

teraz z niecierpliwością czekamy na mecz Polska-Brazylia i wierzymy że Polacy wygrają!!!!!!!!

Dzień dobry! Zajrzałam co u Was słychać (mam nadzieję, że mnie pamiętacie :zawstydzona/y:). To ostatnie dni pisania pracy magisterskiej, w środę ją skądam w dziekanacie i do Was wracam :-)

Witam!Dawno mnie nie było ale moje dziecie tez chce klikac i teraz cos mi poprzestawiało ze nie moge dawac usmiszkow pogrubiac i wogole jak juz zapisze post to wychodzi ze wszystko jest napisane jednym ciagiemA ja mam piwko i od wczoraj go otwieram moze w koncu dzis uda mi sie go wypic

hej hej.....kurcze ale mi milo, ze pamietalyscie o moich urodzinkach bo ja sama zapomnialam :-D :-D :-D :-D pewnie dlatego, ze wiek juz zaawansowany - 31 :-D :-D :-D

reklama
szlag mnie wczoraj trafil. Poszlam a mezem i dzieckiem na imieniny znajomego. Pare minut po nas przyszli znajomi z dziewczynka
chora na....ospe. Pomijam fakt, ze targala dzieciaka przez pol miasta aby sie zabawic, to jeszcze dzieciaka wysypalo dwa dni temu.
Nosz cholera jasna, wiedziala, ze bede z synkiem i pare osob z dziecmi, a ona od progu zawolala, ze Nina nie zaraza. Dodala
jeszcze, ze w razie czego nie ma co sie martwic bo dzieci MUSZA przechorowac wszystkie choroby dzieciece. Mialam ochote ja udusic
za glupote.Mnie sie wydaje, ze ospa nie zarazimy sie, gdy krostki juz przysychaja a nie jak sa swieze, no i to, ze wysypuje nie w
jeden dzien a w pare dni. Malo tego wiedziala franca, ze moj maz rowniez na ospe nie byl chory, a jak wiadomo, dorosli zle znosza
takie choroby. Jak mi ktores zachoruje to jak pragne zdrowia, obciaze ich kosztami lekow i utraconych zarobkow mezowskich. Czy
ktoras z was wie czy jest choc jakas nikla szansa, ze jednak ospa nas ominie???

Do góry