reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie!

Mój K ma po ojcu koslawosc kolan. Niestety!
Bodzia wracaj
wenus - witam nową koleżankę!

Jestem jeszcze padnieta, po 1 wrocilismy. Bylismy w Lazienkach, na miescie no i oczywiscie w Ikei w Markach.

reklama
Hejka!
Z kubkiem kawy do Was zasiadam. Pogoda paskudna 13 stopni :dry:.
Aelreda, ale z tym ruskiem żeś wypaliła :-D:-D. Serio? W dopiero w będę mogła Ci wysłać dobrze?
Aguska, ja też młodego do kościoła zaciągłam w lipcu :-D.
Asienka, Ty teraz Wa-we sobie zwiedzasz? Pozazdrościć i jak w tych łazienkach? Dużo toi-toi stoi? Wiadomo przecie, to łazienki :-D:-D:-D.
Po wczorajszym grillu tak przemarzłam, że szok, a dziś mnie gardło drapie :confused:, no ale cóż ten typ tak ma ;-).

Fanta ale kiedy wyślesz? Hihi bo jakoś nie dopisała :-D
A z tym ruskiem prawda, no nawet numer mogę wam podać :p

Na gardło to sobie czystą zafunduj :-D

Ja wstałam przed moimi chłopami, cud w ogóle że Wiktor mi jeszcze śpi a mamy straszne problemy z jego spaniem...

Aguska, sami sobie i sami ze sobą. Bardzo udany, jak wróciliśmy małego wykąpałam, dostał jeszcze serek na kolację, pomemlał i poszedł spać w moim wyrku :-D. Ja też padłam i nawet nie wiem kiedy :-D.

Bry:)
U nas dzis chłodniej... tylko 12 stopni i wogóle nieciekawie za oknem. Ja nastawilam reczniki na gotowanie i ciekawe jak mi wyschął:sorry2:

Olo dzis maruda! Matko! Pałacze obyle powód... o to ze si nie poleciało do nocnika... (akurat mu sie nie chciało siku a ten sie uparł i cisnął i nic), :baffled: o to ze baczek nie chce sie krecic na kanapie... o to ze herbatka goraca i nie moze jej teraz natychmiast wypic (a przed sekunda pił wode wiec peagnienia strasznego nie ma)...

Zaraz mam dzwonic do pani ordynator kardiologi bo w piatek mnie totalnie olała- wiecie jak to jest jak sie nie ma fartucha to cie odsyłaja i kaza czekac w nieskonczonosc:baffled: I akurat ta pani kardiolog co u niej bylismy jest na urlopie:baffled:

fanta zdrówka! Fajnie ze grill udany:tak:
aguska no to super!:-D

Ja sie wczoraj z moim pozarłam, wyszłam na spacer, wracam a ten jakby nidgy nic do mnie gada! Bezczelny! Najpierw mocne słowa i zero przepraszam. Nie gadam z nim! Nie mam przyjemnosci... :no::wściekła/y:

A wogóle to mam dzis pierwszy dzien @:baffled:

reklama
hej a ją jestem w pracy brzuch mnie boli aguska ona właśnie nie ma x jakiś dziwny przypadek nogi proste jak zapałki a kostki uciekają

Do góry