reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Różyczk@, ja ze swoim nie gadam już dłuższy czas, a jak tak to "pro forma" :cool:. Współczuję Olka marudy, mój też tak ostatnio miał ale wydaje mi się że to od pogody zależy, zresztą nie ma się co dziwić, dorosły nie ma nie raz humoru i wszystko go irytuje, a co dopiero dziecko :-p. 3mam kciukasy za wizytę u kardio :-).
Justa, dzięki za info :-p.
Lena, w nowej czy starej, bo ostatnio pytałam się i jakoś olałaś moje pytanie :-D

reklama
Różyczk@, a mój na zmianę ze mną do komputera się dosiada, on jedną bają albo teledysk z gumi misiem, a ja BB :-D. Też mam marudę w domu :dry: ale po południu położę go spać i może wstanie mniej marudny ;-).
Jestem mega mądra. Włożyłam bułkę do piekarnika żeby była ciepła i chrupiąca i powiem Wam, że tak chrupiącej nie jadłam nigdy :-D idzie zęby zgubić :-D

w nowej
Różyczk@, ja ze swoim nie gadam już dłuższy czas, a jak tak to "pro forma" :cool:. Współczuję Olka marudy, mój też tak ostatnio miał ale wydaje mi się że to od pogody zależy, zresztą nie ma się co dziwić, dorosły nie ma nie raz humoru i wszystko go irytuje, a co dopiero dziecko :-p. 3mam kciukasy za wizytę u kardio :-).
Justa, dzięki za info :-p.
Lena, w nowej czy starej, bo ostatnio pytałam się i jakoś olałaś moje pytanie :-D

Witajcie!
No jutro FM, wreszcie! I jeszcze na zumbe chce sie zapisac w tym tygodniu, bo w czasie upalów to nie mialam ochoty.

Fanta - w Łazienkach wystawiać się z dupskiem nie polecam, bo Was zaatakuje golab, paw czy wiewiory.

My bajki ogladamy w pedrive przymocowanego do TV, mamy tam nieco dzieciecych bajek, które Ksawek uwielbia, a ja znam na pamiec!

Różyczka mój też marudny...:sorry2:
Fanta dobra bułeczka:-Dmój też te bajeczki ogląda i Gumi misia też lubi:-D
Lena a to dobrze że nie ma tych iksów ale jak coś widzisz to pewnie kontroluj będziesz spokojniejsza:tak:;-)szkoda tylko że aż do listopada musicie czekać:dry:

Asienka :-D nie nie ja się o toi toi pytałam, tak serio :tak:;-) jest tam jakiś? Bo ja nigdy w wa-wie nie byłam, człowiek się tylko naczytał, zdjęć na oglądał. Nie śmiała bym dupska wystawić na widok publiczny, mimo iż pyskata to wstydliwa ze mnie bestia :-p.
Aguska, dobra ale mega twarda :-D. Te Ludwiczkowe bajki wymiatają i dużo uczą no i piosenki mój młody lubi typu wpadła gruszka do fartuszka, jedzie pociąg, 4słonie ;-).
Aaaa Asia, wiem już na czym zumba polega, fajna rzecz ale póki co pozostaje mi zumba w domu :-D.
Muszę odkurzyć bo mi dziecię chrupki na stoliczku pokruszyło :dry:.

reklama
Fanta - tak serio, to nie wiem czy sa w Lazienkach, lecz zapewne cos tam bym odnalazla. Ja siku robilam nad Wislą w toi toi. W Arkadii były samosłukajace sie kibelki, u nas W Centarch Handlowych takich luksusów nie ma!

Do góry