reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej w weekend nie miałam za bardzo czasu by do was zajrzeć w sobotę byliśmy na zakupach i były udane kupiliśmy Oli adidasy w CCC ja kupiłam sobie sukienkę taką letnią kolorową na ramiączkach i farbę do włosów no i oczywiście zmieniłam kolor z blondu na coś pomiędzy rudym a czerwonym :) kupiliśmy też Oli autko bo ma etap, że auto jest dobrą i ciekawą zabawką w niedziele byliśmy na giełdzie handlowej ale tam w sumie nic nie kupiliśmy no i dzisiaj u nas napięta atmosfera bo Mój się dowiedział o 8 rano, że jedzie dzisiaj na szkolenie, żeby było ciekawie to do pracy miał na 11 do 19 w domu będzie około 19.30 i o 20.20 ma pociąg do warszawy masakra zostanę z małą sama do czwartku godzin porannych. A jak tam u was ??

reklama
hej dziewczynki ale jestem szczesliwa w końcu wywalam manele z pokoju który zajmował brat:)
Za 2 tyg Gaja bedzie miała swoje królestwo!!!!!!!!!!!

Fanta - tak serio, to nie wiem czy sa w Lazienkach, lecz zapewne cos tam bym odnalazla. Ja siku robilam nad Wislą w toi toi. W Arkadii były samosłukajace sie kibelki, u nas W Centarch Handlowych takich luksusów nie ma!
U nas w centrach również nie ma, może dlatego mają tak fajnie, że to stolica i "goście" zagraniczni przyjeżdżają ;-).
Elfie, jak coś, to w Deichmannie też są teraz wyprzedaże ;-). Nie przejmuj się wyjazdem małżonka, u nas połowa dziewczyn tak żyje. Teraz chyba jakiś okres iście delegacyjny mają, że same wyjazdy nasze chłopy mają :-D.
Lena, gratuluję pozbycia się brata ;-).

Lenka - gratuluje pozbycia sie brata!
Elfie - :) głowa do góry, moj rowniez niebawem jedzie na delegacje i z urlopu nici!

Duzo jest wyprzedazy, ja mialam bon do warszawskiego GAPa i za 200zl kupilam 6 ciuchow. Praktycznie ze 100 zl na 40 zl przecenione ubranka, nawet malz sie zalapal na t-shirt.

Asienka, u Ciebie też nici z urlopu? Aj współczuje. Ale za to gratuluję udanych zakupów ;-) dla każdego coś dobrego :-D.
Kurczę czy to tak u wszystkich ten rok jakiś taki kijowy?
Nawet pogoda jakaś do bani.
Dziś znów dostałam awizo, nie wytrzymałam i poszłam na pocztę :wściekła/y:. Byłam kurczę w domu, bo pogoda kiepska, a ta wredna baba nawet na domofon nie raczyła zadzwonić, zeszła bym. Normalnie w tym miesiącu już 4 moja wizyta na poczcie, skargę napisałam, a jak nie podziała udam się wyżej :angry:. Wiecie co się na poczcie okazało? Że przesyłka za wielka :confused:, mniejsza niż zeszyt a 4 :dry: i leciutka, bo moskitiery 3 zamówiłam. Już nic z tego nie rozumiem...

Fanta, to jest właśnie nasza Polska poczta nie idzie tego zrozumieć.
AsienkaPL, ja nie lubię jak ten mój wyjeżdża jeszcze w dodatku, że dzisiaj się dowiedział i już pojechał a ogólnie to bardzo mało czasu razem spędzamy bo jak idzie na 8 to do 16 przyjedzie zje obiad i idzie do garażu coś robić przychodzi około 21 zjada kolacje prysznic i do spania jedynie w niedziele spędzamy razem dzień albo jak idzie na popołudnie od 11 do 19 to potem już w domku jest. Na szczęście 28 jedziemy na camping na 9dni to spędzimy ten czas razem we trójkę oby tylko pogoda nam dopisała

Asienka, u Ciebie też nici z urlopu? Aj współczuje. Ale za to gratuluję udanych zakupów ;-) dla każdego coś dobrego :-D.
Kurczę czy to tak u wszystkich ten rok jakiś taki kijowy?
Nawet pogoda jakaś do bani.
Dziś znów dostałam awizo, nie wytrzymałam i poszłam na pocztę :wściekła/y:. Byłam kurczę w domu, bo pogoda kiepska, a ta wredna baba nawet na domofon nie raczyła zadzwonić, zeszła bym. Normalnie w tym miesiącu już 4 moja wizyta na poczcie, skargę napisałam, a jak nie podziała udam się wyżej :angry:. Wiecie co się na poczcie okazało? Że przesyłka za wielka :confused:, mniejsza niż zeszyt a 4 :dry: i leciutka, bo moskitiery 3 zamówiłam. Już nic z tego nie rozumiem...
kochana ja tak kiedys miałam poszłam do dyrektorki a ona mówi ze sie zmienił regulamin i dostarczaja tylko priorytetowe reszty nie!chyba ze za pobraniem po prostu walka z wiatrakami!

Elfie - skad ja to znam!:baffled:
fanta - zakupy, nigdy mi nie zrekompensuja urlopu! Bon wygrałam uz dawno jeszcze w maju i trzeba bylo go zrealizowac. 200 zl piechota nie chodzi, wiec sobie wycieczke zorganizowalismy.:-)

reklama
Witam
Aśka no to ładny bon miałaś do wykorzystania
mój już wrócił i mam nadzieje że już nigdzie nie wyjedzie do pracy....
U nas pogoda taka sobie nie ma słońca jakoś tak dziwnie:baffled:
Pozdrawiam was wracam do chyba jutro i już będę na bieżaco:-)

Do góry