reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam porannie!
Pospałam dziś prawie do 10 :-D, a na śniadanie jej zupkę chińską <bardzo zdrowe i pożywne> ;-).
Plany miałam na dziś ogromne ale wszystko zależy od pogody.
Venus27, witam nową mamusie na naszym wątku :-)
Jutro zajrzę do Was kochane na dłużej.
Miłego dnia :-)

reklama
Hej witam sie i ja;)
W końcu zaczynamy w tygodniu remont pokoju Gai i muszę wszystko uprzątnąc;):-D:-D:-D
No proszę Lena, że teraz masz już więcej czasu na forum ;-). Będziesz szła do pracy czy na razie nie?
U mnie w przyszły weekend remont przedpokoju, bo mam go w łatki :-D, młodego exmitujemy do dziadków, bo będziemy przekuwali kontakty. Masz już zaplanowany wygląd pokoju Gai?

Ludziuu! Czy wy musicie tyle produkować?!

Przyszłam, bo mnie o mało co Justa na fb nie zrypała :p

Co tam u moich kochanych mamusiek? Poczytałam was, jakoś się udało :-)

Krolcia Ty normalnie to masz fioła na punkcie kwiatków, może być przyjechała do mnie i coś na balkon mi przyszykowała :-D

Lenko a co jest Gai w nóżki? Jakaś wada?

Asiula miłych wakacji

Witam nową mamusię :-)

Fanta jak Edzio??? :-)

U mnie ok, szykujemy się do chrztu ale jak pomyślę ile pieniędzy na to pójdzie to mnie wzdryga, więc mam nadzieję, że coś odrobimy z prezentów. Młody zaczyna powoli chodzić, zaczął bardziej gadać po swojemu mam z niego ubaw :-)

Aelreda, no w końcu! :-D:-D:-D Imprezka niestety kosztuje... ale lepiej mieć ją za sobą i nie słuchać utyskiwań rodzinnych ;-). Już nie narzekaj, że tyle produkujemy, bo ostatnio jest tego zdecydowanie mniej :tak:.
Edzik ma się całkiem dobrze :-p, rośnie, rozrabia, sra na mojego T :-D:-D.

Ael , żeby mi to było ostatni raz! :growl:

Kiedy Karolcia wraca? Pisała? Wie ktoś?

Obiad prawie gotowy, zjemy i do szpitala jedziemy. :tak: A potem w ramach odstresowania się tygodniowego wymoczymy się w krytym basenie. ;-) A jutro znowu poniedziałek . Nie lubię poniedziałków.:dry:

Wiesz co zaczynaja koślawieć jakby;)
u platfusologa byłaś z Gają?
Mój młody miał niby nosić buty z tą wypustką żeby nie mieć płaskostopia, miał może jedną parę taką i się okazało, że jednak nie potrzebuje bo platfusa nie ma :tak:.
Justa, Krolcia na fb napisała, że jest w Śremie i nic więcej nie wiem ;-)

u platfusologa byłaś z Gają?
Mój młody miał niby nosić buty z tą wypustką żeby nie mieć płaskostopia, miał może jedną parę taką i się okazało, że jednak nie potrzebuje bo platfusa nie ma :tak:.
Justa, Krolcia na fb napisała, że jest w Śremie i nic więcej nie wiem ;-)
Nosiła juz jedne buty memo i wkładka nic nie pokazała teraz ma inny model więc zobaczymy!Ona nie ma płaskostopia tylko jej nóżki do wewnątzr uciekaja w sumie kostki tylko bo stope prosto stawia!Lekarz mówi, że chyba troszkę przesadzam ale to gołym okiem widać!Do ortopedy jestemy zarejestrowani na połowe listopada do Olesnicy porażka jakaś!Po jakiego czorta płaci sie składki by czekać pół roku??

reklama
Lena, trzeba pilnować takich rzeczy zwłaszcza u dziewczynki ;-), bo co innego jak chłopak ma krzywe nogi, czy koślawość kolan, a co innego dziewczynka. Może ten ortopeda do którego się udacie spojrzy na to inaczej i potwierdzi Twoją diagnozę <a jako mama widzisz lepiej, bo kto jak nie Ty>. Co do czekania, to niestety wszędzie tak jest i nie ma co utyskiwać na lekarzy jak to tylko i wyłącznie wina limitów i NFZ'tu :sorry:

Do góry