Aelreda, no w końcu!Imprezka niestety kosztuje... ale lepiej mieć ją za sobą i nie słuchać utyskiwań rodzinnych ;-). Już nie narzekaj, że tyle produkujemy, bo ostatnio jest tego zdecydowanie mniej
.
Edzik ma się całkiem dobrze, rośnie, rozrabia, sra na mojego T
.
No tak utyskiwania rodzinne...a raczej mojej mamy. Naprawdę już chce mieć ten chrzest za sobą...
A jak Edzik sra na T to może jest za co haha
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Wiesz co zaczynaja koślawieć jakby![]()
Nosiła juz jedne buty memo i wkładka nic nie pokazała teraz ma inny model więc zobaczymy!Ona nie ma płaskostopia tylko jej nóżki do wewnątzr uciekaja w sumie kostki tylko bo stope prosto stawia!Lekarz mówi, że chyba troszkę przesadzam ale to gołym okiem widać!Do ortopedy jestemy zarejestrowani na połowe listopada do Olesnicy porażka jakaś!Po jakiego czorta płaci sie składki by czekać pół roku??
Ojoooj biedna Gaja, a z tego dzieciaki nie wyrastają? Mi kiedyś zapowiadali płaskostopie i nic potem.
Niestety na Ludwikowskiej są takie terminy, ja 1,5 ms czekałam do neurologa...
I pamiętaj jak będziesz w Oleśnicy MUSOWO masz wstąpić do mnie :-)
Ael , żeby mi to było ostatni raz!
Obiad prawie gotowy, zjemy i do szpitala jedziemy.A potem w ramach odstresowania się tygodniowego wymoczymy się w krytym basenie. ;-) A jutro znowu poniedziałek . Nie lubię poniedziałków.
![]()
Ale weeeź nie bij! No już zgłosiłam się na tego moda już już ciiiii mamuśka!
A basenu zazdroszczę, u mnie w oleśnicy to fajny jest ten kompleks ale chyba takich wielorybów jak ja tam nie wpuszczają