reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aelreda, no w końcu! :-D:-D:-D Imprezka niestety kosztuje... ale lepiej mieć ją za sobą i nie słuchać utyskiwań rodzinnych ;-). Już nie narzekaj, że tyle produkujemy, bo ostatnio jest tego zdecydowanie mniej :tak:.
Edzik ma się całkiem dobrze :-p, rośnie, rozrabia, sra na mojego T :-D:-D.

No tak utyskiwania rodzinne...a raczej mojej mamy. Naprawdę już chce mieć ten chrzest za sobą...
A jak Edzik sra na T to może jest za co haha :-D

Wiesz co zaczynaja koślawieć jakby;)

Nosiła juz jedne buty memo i wkładka nic nie pokazała teraz ma inny model więc zobaczymy!Ona nie ma płaskostopia tylko jej nóżki do wewnątzr uciekaja w sumie kostki tylko bo stope prosto stawia!Lekarz mówi, że chyba troszkę przesadzam ale to gołym okiem widać!Do ortopedy jestemy zarejestrowani na połowe listopada do Olesnicy porażka jakaś!Po jakiego czorta płaci sie składki by czekać pół roku??

Ojoooj biedna Gaja, a z tego dzieciaki nie wyrastają? Mi kiedyś zapowiadali płaskostopie i nic potem.
Niestety na Ludwikowskiej są takie terminy, ja 1,5 ms czekałam do neurologa...
I pamiętaj jak będziesz w Oleśnicy MUSOWO masz wstąpić do mnie :-)

Ael , żeby mi to było ostatni raz! :growl:

Obiad prawie gotowy, zjemy i do szpitala jedziemy. :tak: A potem w ramach odstresowania się tygodniowego wymoczymy się w krytym basenie. ;-) A jutro znowu poniedziałek . Nie lubię poniedziałków.:dry:

Ale weeeź nie bij! No już zgłosiłam się na tego moda już już ciiiii mamuśka! :p
A basenu zazdroszczę, u mnie w oleśnicy to fajny jest ten kompleks ale chyba takich wielorybów jak ja tam nie wpuszczają :p

reklama
Fanta z co T niedobry zrobił??

A Bodzia pisała na fb, że jedzie do Kraka :), poza tym ma jakieś problemy z modemem.
Oj temat rzeka... dużo by pisać. Teraz czekam na cud jakiś z jego strony :-p. To tak pokrótce ;-).
Ja właśnie czytałam o tym modemie ale dalej jakoś nie doczytałam :zawstydzona/y:.
My wróciliśmy z grilla, co prawda młodemu zabrałam dodatkowe ciuchy i ubrałam go w dwie warstwy, a sama zmarzłam :-D

Lena, trzeba pilnować takich rzeczy zwłaszcza u dziewczynki ;-), bo co innego jak chłopak ma krzywe nogi, czy koślawość kolan, a co innego dziewczynka. Może ten ortopeda do którego się udacie spojrzy na to inaczej i potwierdzi Twoją diagnozę <a jako mama widzisz lepiej, bo kto jak nie Ty>. Co do czekania, to niestety wszędzie tak jest i nie ma co utyskiwać na lekarzy jak to tylko i wyłącznie wina limitów i NFZ'tu :sorry:
Dokładnie tak jak piszesz tym bardziej, że to dziewczynka....myślałam, że ja to tylko widzę ale byłam u koleżanki jakiś czas temu i ona zapytała wprost czy jest cos nie tak z nóżkami!Więc to dziewczynka później do kogo bedzie miała żal jak nie do mnie!!!!
No tak utyskiwania rodzinne...a raczej mojej mamy. Naprawdę już chce mieć ten chrzest za sobą...
A jak Edzik sra na T to może jest za co haha :-D

Ojoooj biedna Gaja, a z tego dzieciaki nie wyrastają? Mi kiedyś zapowiadali płaskostopie i nic potem.
Niestety na Ludwikowskiej są takie terminy, ja 1,5 ms czekałam do neurologa...
I pamiętaj jak będziesz w Oleśnicy MUSOWO masz wstąpić do mnie :-)

Ale weeeź nie bij! No już zgłosiłam się na tego moda już już ciiiii mamuśka! :p
A basenu zazdroszczę, u mnie w oleśnicy to fajny jest ten kompleks ale chyba takich wielorybów jak ja tam nie wpuszczają :p
Z miłą chęcią Was odwiedzę nawet wcześniej w końcu jakieś spotkanie forumowe;)

Hejk i ja wpadam na chwile
Lenka jak widzisz że coś nie tak to pewnie że biegaj po lekarzach:tak: a ona ma tzw iksy?że kolanka do środka?wiesz może to też że mała jest duża i grubaśna?od ciężaru ciała może stawia tak nogi:confused: Ortopeda na pewno coś doradzi;-)
a co do płaskostopia to kochane wszystkie dzieci je maja:-Ddo około 4 lat:tak: dopiero wtedy nóżki się kształtują w odpowiedni kształt;-)
U nas znowu była burza lało ale wcześniej zaliczyliśmy dwa spacerki:-)
Ael a to kiedy dokładnie chrzciny robicie?tak kameralnie czy na większą ilość osób?

reklama
Tak w domku u moich rodziców bo w mojej starej parafii chrzcimy, tam gdzie ja 26 lat temu :-)

W ogóle dzwonimy do mnie rusek i pyta się jak się nazywam i gdzie mieszkam! Normalnie mafia mnie goni, ale za co??!?!!?!

Do góry