reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Posprzatałam mieszkanko... własnie podłogi sobie schnął:tak:
Olo padł o 22:szok: myslałam ze zasnie grubo po 23 ale widocznie osłabiony jest...

Lena fajne butki:tak:
fanta zazdraszczam ciotki:-D Olo nie ma takiej :no: ale za to ma wujka do zabawy:-D hehe Olkowi juz lepiej z brzuszkiem:tak: w zasadzie tylko rano go tak meczyło... i sie zastanawiam co mu zaszkodziło:crazy: wszystko swiezutkie jadł... O tak przydadza sie na badaniach kciuki i wszelkie zyczenia powodzenia!:tak: ale do szpitala kładziemy sie w przyszłym tyg bo i tak na weekend nie ma co- strata czasu... Jutro ide tylko po dokument ubezpieczenia to zajde sobie do moich dziewczyn i sie dowiem co nieco o kardiologi (choc w sumie oddział znam dobrze bo miałam tam praktyki przez pól roku).
aguska jak tu pusto było bez Ciebie kochana! Teskniłam bardzo! :-D Serialu nie znam... dalej lecimy bez tv:confused2:

reklama
Właśnie skończyłam bebrać się w ziemi:tak:. Poprzesadzałam kwiaty, które już wyłaziły z donicy i sansi, która lada dzień korzeniami rozerwała by donicę:szok:. A jako wisienka na torcie wsadziłam nowiuśki nabytek:-D!!!!!!!! Pięknego skrzydłokwiata Picasso! Juuuuupiiiiiiiiii:-D:-D:-D:-D!!!! Mam nadzieję, że będzie ładnie współpracował :evil:he he

Starszak został jeszcze u dziadków, więc jesteśmy sami z malutkim. Jutro będzie trzeba po niego pojechać.

dzień dobry :)
Karolcia faktycznie o tej godzinie kwiatki przesadzać, że Ci się chciało :-)

ja z rana zabrałam się za sprzątanie jak narazie udało mi się sypialnie sprzątnąć i pokoim małej ogarnąć, Ola bawi się samochodem który należał kilkanaście lat temu do jej tatusia teraz Ola sprawdza po co otwierają drzwiczki i klapa przednia więc idę dalej sprzątać bo nie wiem ile jeszcze czasu auto będzie ją interesowało.

Krolcia na prawdę chyba spać nie mogłaś:-D ale ile przyjemności pewnie miałaś przy przesadzaniu;-):-D
Różyczka &&&&& za badanie;-):tak:a jak sie położycie do szpitala to na ile dni?oby Oluś już dał spokojnie wykonać badanko i oby było wszystko ok;-)

U nas za oknem ponuro i tylko 16 stopni:eek:
kawke właśnie popijam mały wcina serek i ogląda bajeczkę:-)

Hejka!
Matko wstałam zakręcona jak słoik, siorbię kawę. W sumie to sąsiedzi mnie obudzili, bo tłukli się na klatce, a raczej baba lała chłopa :-D. Masakra. Pogoda nie nastraja ale póki co się nie chmurzy stopni mam 12.
Dziś w planach obiadek <nie mam pojęcia jaki> choć smaka mam na rosół, do rossmana muszę się wybrać, bo planuję Dudka zdjęcia wywołać chociaż ze 2 no może więcej :-D.
Młody od rana jeść nie ma ochoty ale lizaka, to wcina :confused2:.
Aguska, młody ma same ciotki, a wujków aż dwóch :-p. W sumie to najbliższy jest jeden, a drugi to kuzyn mojego T.
Różyczk@, dobrze, że Olkowi już lepiej :tak:.
Krolcia, normalnie jak kret po nocach ryjesz w ziemi :-D. Pykniesz fotę tego kwiatka? Bo okropnie ciekawa jestem :tak:.
Elfie, no kurczę zazdroszczę werwy z samego rana :-), moja jeszcze śpi.

Witam:)
U mnie przyjemnie chłodno:-D rano mielismy 15 stopni teraz jest juz cieplej i bardzo słonecznie. Zaraz mykamy na wywiad do szpitala.
aguska kochana no nie wiem ile nas potrzymaja... mam nadzieje ze nie dłuzej jak 3 dni :tak: Holter trwa 24 wiec juz masz dwa dni i reszta badan... okaze sie:tak:
fanta a moj chodz i od rana mambe woła:confused2: a jajecznice tylko skubnął. Ale ja wredna jestem i dam mu mamabe jak zje porzadnie posiłek! hehe
elfi ja sobie wczoraj posprzatałam:tak: dzis mamtylko kuchnie do ogarniecia!

ja wczoraj tez spac nie mogłam... godzina 1 rano siedze sobie przy kompie (gram hehe) a tu nale ciemno! Pradu brakło na cały osiedlu coemno jak w du... u murzyna... I poszłam spac z musu...

Mykam!
Do poznej laseczki!

Aguska, a ryżu mu nie dawałaś czy warzyw? Mój uwielbia i mógł by jeść same warzywa, z mięsa, to tylko parówki i mielone, reszta go w zęby kuje :eek:. Wczoraj rybkę dziabną kilka razy ale wolał ziemniaczory :confused2: dziwne jest to moje dziecię :-D.
Różyczk@, nie lubię spać z musu :-D prąd chyba specjalnie wyłączyli, bo wiedzieli, że siedzisz :-D:-D;-). Miłego i spokojnego dnia kochana

reklama
Hejka
I ja kawkę siorbię.

Każda pora dobra na chwilę relaksu, po za tym mądrale spróbujcie przesadzać rośliny w towarzystwie ciekawskiego malucha! Sprzątania pewnie by było co niemiara! he he:-D:-D:-D Cała kuchnia byłaby zassssrana!

Różyczko trzymam kciuki, żeby Wam się udało te badania tym razem zrobić.

Mój już butlę mleka wciągnął i bułeczkę.

Do góry